LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Novembar: Vrijeme je da jedan zodijak prestane kriti osjećaje i OTVORENO KAŽE ŠTO OSJEĆA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Novembar: Vrijeme je da jedan zodijak prestane kriti osjećaje i OTVORENO KAŽE ŠTO OSJEĆA…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vrijeme je da se probudite i namirišete kavu, samo u vašem slučaju to može biti nešto daleko manje ugodno s vaše strane ako ne obratite više pažnje na onu koju volite. Moguće je da ste se odvukli od potreba najbliže osobe zbog vlastite zauzetosti problemima kod kuće ili na poslu. Otvorite oči jer ćete se suočiti s krizom u ovoj vezi ako ponovno ne uspostavite komunikaciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Koliko god vam se činilo neprivlačnim, vjerojatno je vrijeme za razgovor. Nema se čega bojati. Samo pažljivo birajte riječi kako ne biste nenamjerno započeli svađu umjesto da izgladite stvari, što je vaša namjera. Oboje ćete možda otkriti da postoje problemi koje morate istražiti i riješiti dok se krećete u ovom odnosu.

 

 

BLIZANCI

Možda tijekom dana osjećate dublji osjećaj zabrinutosti i brige za svoje najmilije, temeljen na naslućivanju da nešto možda nije u redu. Prije nego što se potpuno umorite od tjeskobe, upoznajte se s činjenicama. Možda možete, ali i ne morate ponuditi pomoć, ali prvo morate znati je li nešto uistinu loše. Možda ćete doživjeti frustracije obilazeći grad pokušavajući obaviti poslove. Bolje ih odgoditi do sutra.

 

 

RAK

Gotovo da nema ništa što se ženi sviđa više od osjetljivog muškarca. Dobit ćete velike bodove s onim koga volite ako malo napustite svoj čvrsti nezavisni niz i potražite njezin savjet. Dajte joj do znanja da možda imate sumnje i ona će vam skočiti u obranu s velikodušnom hrpom ljubavi i ohrabrenja. Sigurno ćete imati koristi od perspektive koju vam vaša voljena osoba može pružiti.

 

 

LAV

Osjećate li se kao da ste u romantičnoj vezi u jednosmjernoj uličnoj vezi? Koliko god ste navikli davati, davati, davati, možda je vrijeme da i vi budete na dohvat ruke. Potrebna je velika osoba da svom partneru kaže da i on ima potrebe za njegovanjem. Ovo nije znak slabosti, nego je odraz vaše ljudskosti.

 

 

DJEVICA

Ovo bi bio dobar dan da pokažete posebnoj osobi u svom životu koliko je važna. Bili ste toliko zauzeti poslom da ste vjerojatno zanemarili svog romantičnog partnera. Posvetite dan njoj i samo njoj i dobit ćete neke trajne blagodati. Svatko se mora osjećati voljenim, a danas joj možete dati do znanja koliko vam je važna. Reci joj, svakako, ali i pokaži joj.

VAGA

Ne slušajte tračeve danas. Kakve god se glasine širile, vjerojatno će se temeljiti na lažnim pretpostavkama i potpuno su izvan područja realnosti. Ipak, netko oko vas koji voli pričati ima način da bude vrlo uvjerljiv! Uzmite sve što čujete što ne možete odmah provjeriti s rezervom ako ne i cijeli mućkalicu. Definitivno se nešto trulo događa. Izbjegavajte je poput kuge!

 

 

ŠKORPIJA

Pobrinite se da radnja koju poduzmete danas bude izvedena na vrlo organiziran, dobro osmišljen način. Odvojite dodatno vrijeme za planiranje, a ne samo uskočite u svakodnevne dužnosti. Zapravo ćete otkriti da ste produktivniji ako sjednete i razmislite prije nego što nešto poduzmete. Kad imate posla s drugima, budite strpljivi. Ljudi mogu biti rezervirani i spori, pa im dajte prostor koji im je potreban da sami razmisle.

 

 

STRIJELAC

Ima li romantični partner probleme u komunikaciji s članovima obitelji? Ako je tako, budite spremni čuti sve o tome danas. Budite dobar slušatelj. Vaše razumijevanje i objektivnost mogu se jako cijeniti. Vaš voljeni vjerojatno ne vidi činjenice onakvima kakve zaista jesu, i potrebna mu je vanjska strana da to istakne. Međutim, zapamtite: izbjegavajte iskušenje da budete pokrovitelj. Inače biste mogli završiti u istoj “kućici za pse” kao i članovi obitelji!

 

 

JARAC

Ovo je dan u kojem će vaše misli vjerojatno biti o ljubavi i romansi. Ako imate nekoga posebnog u svom životu, svakako provedite malo kvalitetnog vremena s njom. Ako u vašem životu nema takve osobe, počnite poduzimati korake već danas kako biste pronašli svoju srodnu dušu. Iako se načelno ne slažete s uslugama za upoznavanje, možda biste htjeli istražiti jednu od visoko cijenjenih. Imate jednako pravo kao i svi drugi da živite sretno do kraja života.

 

 

VODOLIJA

Uživate osjećajući se potrebnima, ali danas čak i vi možete podignuti ruke i povikati: “Dosta već!” Toliko ste već odavno davali sebe da prijatelji i voljeni obično misle da je vaše pravo pravo, a ne privilegija. Danas ih možete podsjetiti na pogrešku u razmišljanju. Za promjenu uzmite slobodan dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vrijeme je da odmrznete tu vašu mraznu vanjštinu. Zapanjit će vas koliko će vam se život obogatiti ako iznevjerite i pokušate ponuditi suosjećanje, toplinu i naklonost onima koje volite. Vaše se emocije ponekad mogu činiti potpuno teoretskim. Doista ćete rasti kao osoba kad počnete dopuštati tim osjećajima da isplivaju na površinu i da pronađu vanjski izraz sa svojim najbližim prijateljima i članovima obitelji.