LJUBAV do 30. Novembra: Veličanstveni dani za ljubav; nekoga čeka prosidba, nekoga pomirenje, a nekoga sudbinski susret i ljubav na prvi pogled…

LJUBAV do 30. Novembra: Veličanstveni dani za ljubav; nekoga čeka prosidba, nekoga pomirenje, a nekoga sudbinski susret i ljubav na prvi pogled…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

LJUBAV do 30. Novembra: Možda ćete imati neke smetnje i nezadovoljstvo kako vrijeme prolazi. Rukovanje vašim odnosom s voljenom osobom može zahtijevati strpljenje i zrelost. Možda ćete biti frustrirani svojim odgovornostima. Savjetujemo vam da izbjegavate gubljenje živaca jer bi to moglo biti štetno. Kako vrijeme prolazi, možda ćete imati obilje kozmičke energije koja vam pomaže da normalizirate svoj odnos. Ovaj period može završiti na radosnoj noti.

 

BIK

LJUBAV do 30. Novembra: Ovaj period može biti malo drugačiji i zahtjevan na romantičnom planu. Bilo da ste sami ili predani, možda ćete morati biti oprezni. Pokušajte u potpunosti izbjeći svađe. Samci će vjerojatno upoznati nekoga tko živi daleko od vas. Velike su šanse da ćete upoznati nove potencijalne partnere putem interneta. Predviđena su mala obiteljska putovanja, ali ako se nešto pojavi, možete to preskočiti.

 

BLIZANCI

LJUBAV do 30. Novembra: Savjetujemo vam da izbjegavate pogrešnu komunikaciju s partnerom. Stari romantični interesi bi se mogli oživjeti. Savjetujemo vam da izbjegavate nezrele svađe i egoistične sukobe u vezi. Parovi koji traže razvod mogli bi svjedočiti određenom napretku. Djeca mogu odrediti kvalitetu vašeg bračnog života, pa ćete možda morati pronaći načine da se povežete s njima. Ljudi koji traže bračnog partnera mogli bi dobiti ponudu iz istog grada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

LJUBAV do 30. Novembra: Ovaj vremenski period može vam pomoći da se suprotstavite svojim strahovima i učinite samopouzdanim. Savjetujemo vam da izrazite svoje misli i emocije. Možda ćete biti inspirirani da proširite svoje emocionalne horizonte. Ponekad biste mogli postati tmurni i tromi zbog nesigurnosti, ali planetarni efekti mogu vam pružiti dobru priliku za emocionalni polet.

 

LAV

Ako vaša veza prolazi kroz određene poteškoće, morate smisliti kako se iz nje izvući. Strpljenje je ključ. Vaše zvijezde možda neće biti naklonjene, ali možete ojačati svoju vezu u teškim vremenima. U odnosima sa starijima također se mogu javiti određeni problemi. Međutim, pokušajte pomno nadzirati svoju djecu, jer oni svoju energiju posvećuju stvaranju svojih odnosa.

 

DJEVICA

Možda ćete vidjeti obilje ljubavi između vas i vaše voljene. Nemojte vidjeti razlike, već uživajte u vremenu i strastvenom osjećaju zajedništva. Možda ćete otkriti da se ljubav i privrženost povećavaju. Vaše samopouzdanje može se povećati, što bi vam moglo pomoći da pronađete bolje načine za rješavanje stvari i rješavanje problema. Prepustite se stvarima koje najviše volite raditi.

VAGA

Možda ćete  vidjeti razliku između snova i stvarnosti. Morate analizirati svoje slabosti, snage, sposobnosti i odnose. Morate vjerovati svojim instinktima kako biste doživjeli najbolje iz svoje veze u smislu ljubavi i romantike. Bolje je izbjegavati postavljanje pitanja iz prošlosti u vašoj vezi. Možda ćete izraziti svoje osjećaje u drugom dijelu tjedna.

 

ŠKORPIJA

Ovo vrijeme od vas može zahtijevati raskošnu potrošnju, ali vi znate štedjeti i pametno trošiti. Od partnera možete očekivati ​​određeno ponašanje, a ako ga ne dobijete, možete upasti u glupe svađe. Zauzmite proračunati pristup i riješite probleme. Prihvatite ga onakvim kakav je i komunicirajte kako biste riješili svoje nesporazume. To vam također može uštedjeti nepotrebne svađe s partnerom.

 

STRIJELAC

Bit će trenutaka za pamćenje i dragocjenost. Neka vaše misli i djela budu pozitivni i dani će vam biti sretni. Pozitivnost će iskorijeniti loše ispunjenosti i ispuniti vaše srce ljubavlju. Postoje šanse da ćetedobiti prijedlog. Ako imate planove zaprositi svoju ljubav, samo naprijed i učinite to jer bi rezultati mogli ići u vašu korist.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nedavno su se oni od vas koji ste posvetili partnerstvu možda lijepo proveli sa svojim partnerom. Jupiterovo odobrenje je uz vašu ponudu za bračnu vezu. Samci također dobivaju povoljan odgovor na svoju ponudu nekome tko im se sviđa. Mogu se dogoditi neke fantastične mogućnosti putovanja. Porod ili trudnoća mogu poboljšati vaš brak.

 

VODOLIJA

Ovaj vremenski period harmoniju i radost. Bilo da se radi o vašoj vezi ili obitelji, možda ćete se dobro zabaviti u društvu svojih najmilijih. Iskoristite određeni trenutak ili čak pokušajte stvoriti još. Uključite svoj um u uobičajene aktivnosti koje zanimaju vašeg partnera. Ovo vrijeme može biti izazovno, ali općenito će vam donijeti ljubav i vrijeme za uživanje.

 

RIBE

Ovaj perios bi mogao donijeti neke pozitivne promjene u odnosima u vašem životu. Svoju komunikaciju možete savršeno nositi s pozitivnim stavom. Bolje je dijeliti i izražavati se u vezi. Preporuča se ne čekati da netko objasni što misli. Morate biti jednako energični kao i vaš partner jer ljubav treba obostranu brigu i pažnju.