FINANCIJSKI HOROSKOP od 15. do 30. Novembra OTKRIVA tko će u zadnji mjesec godine ući BOGATIJI NEGO IKAD – Astro prognoza za SVE znakove!

FINANCIJSKI HOROSKOP od 15. do 30. Novembra OTKRIVA tko će u zadnji mjesec godine ući BOGATIJI NEGO IKAD – Astro prognoza za SVE znakove!

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Financijski horoskop: Ovog mjeseca bit će suprotnih rezultata u financijskim pitanjima. Možda ćete imati neke neplanirane troškove za dotjerivanje, modu i putovanja. Postoje šanse da zaradite novac uz podršku svojih prijatelja ili starije braće i sestara. Vjerojatno ćete dobiti povećanje plaće na svom poslu ili steći financije kroz pravni posao ili odvjetnički posao. Postoje šanse da potrošite novac na vozila i popravke struje kod kuće. Novi poslovni projekt može uključivati ​​izdatke, koji će se dugoročno smatrati povoljnim za vas. Također možete dobiti sredstva iz nekih stranih izvora rada. Rukovoditelji koji se bave prodajnim marketingom mogli bi ovog mjeseca sklopiti unosan posao. Postoje šanse za priljev novca iz e-pošte ili komunikacije povezane s razredom. Zaposlenici mogu dobiti ocjenu ili unapređenje. Studenti će možda morati potrošiti na tečajeve koji se odnose na digitalne medije.

 

 

BIK

Financijski horoskop: Zvijezde su naklonjene stvarima vezanim za novac i financije. Mali poslovni obilazak može dati vaše prednosti. Također postoje šanse za primanje novca od braće i sestara. Možda ćete potrošiti nešto na komunikacijske uređaje. Oni koji studiraju ili pohađaju nove tečajeve mogu potrošiti na naknade. Neki nesporazumi i napetosti u obitelji mogu otežati financije ili donijeti neplanirane troškove. Odluke morate donositi strpljivo analizirajući situaciju na odgovarajući način. Mogu se pojaviti i troškovi vezani uz kupnju darova. Ovaj mjesec posao može imati nepredviđene troškove. Vjerojatno će se dogoditi i troškovi s vašim supružnikom ili svekrvom. Stoga morate imati ispravan financijski plan. Ovaj mjesec će vam donijeti saznanja o uštedi novca za budućnost. Ako ste nekome posudili novac, možete ga dobiti natrag. Najprije biste trebali riješiti neriješene zadatke vezane uz financije, a zatim kreirati novi popis za kupnju.

 

 

BLIZANCI

Financijski horoskop: Ovaj mjesec će vjerojatno donijeti normalne rezultate bez veće razlike. Prognoza pokazuje da bi sve ostalo prosječno što se tiče financija. Međutim, morate biti oprezni u pogledu svojih izdataka jer oni mogu oslabiti vaš proračun. Prihodi će vjerojatno biti uravnoteženi ovog mjeseca. No, preporučljivo je pripaziti i na svoju blistavu narav. Oni koji su posudili novac od vas u prošlosti mogu ga vratiti. Ovo vrijeme nije dovoljno povoljno za ulaganje u imovinu ili zemljište, jer postoji mogućnost da ovaj mjesec dobijete lošu sreću zbog novčanih stvari. Štoviše, s vedrije strane, imate slobodu izbora i prijave za kredit za kuću ili vozilo. Poduzetnici ili samozaposleni pojedinci vjerojatno će bolje poslovati u drugoj fazi mjeseca. Zarada se može povećati zajedno s povratom pristojbi od tvrtki koje dugujete.

 

 

RAK

Financijski horoskop:  Postoje šanse za povećanje financijskog priljeva, kao i za zadovoljavajući rast ovog mjeseca. Ovo se čini kao sretan mjesec u bogatstvu, što može povećati vašu financijsku vjerojatnost. S prolaskom mjeseca, počeli biste vidjeti pozitivan preokret događaja. Također možete doživjeti svoju sreću igrajući karte i vodeći vas u smjeru novčanih plodova. Postoje šanse da vam pristignu neke unosne ponude za zaradu. Možete ostati dobro prosuđeni i pošteni dok se bavite pitanjima. Naporan rad i predanost pomoći će vam i da poboljšate svoje financijsko stanje. To bi vam moglo koristiti u rješavanju nekih prošlih problema koje ste možda već pokušali riješiti. Sve u svemu, vjerojatno ćete imati uravnotežen pogled i djelovati na odgovarajući način, što bi vam pomoglo u rastu financija. To može biti nevjerojatan mjesec prosperiteta i obilja prema zvijezdama.

 

LAV

Financijski horoskop:  Možda ćete ovog mjeseca dobiti zadovoljavajuću podršku od planeta kako biste poboljšali svoje financijsko stanje. No, vaši napori možda neće donijeti željene rezultate, što se za vas može pretvoriti u frustraciju u početnoj fazi mjeseca. Pokušajte izbjeći davanje ili uzimanje kredita, te ulaganje na početku mjeseca, osim ako je to prijeko potrebno. Postoje šanse za primanje blagoslova s ​​planeta sredinom mjeseca, zbog čega biste bili skloni produktivnom radu sa svojim dodatnim novcem. Vjerojatno ćete uživati ​​u većini materijalnih udobnosti i luksuza tijekom srednje faze.

Čini se da sreća radi za vas što može dovesti do povoljnih događaja. Ovaj put postoje šanse da ostvarite svoje financijske ciljeve. Štoviše, to vas također može potaknuti da napravite neke ambiciozne planove za brzi prihod u posljednjem razdoblju. Preporučljivo je izbjegavati takve odluke. Kada se mjesec bliži kraju, možda ćete imati sposobnost da donosite promišljene odluke i krećete se u pravom smjeru kako biste povećali svoje financije. Ova faza vam može pomoći da učinkovito riješite financijska pitanja i ojačate svoju poziciju.

 

 

DJEVICA

Financijski horoskop:  Postoje šanse da dobijete sjajne prilike koje bi mogle poboljšati vaš financijski status ovog mjeseca. Polovina mjeseca smatra se povoljnim za strateško planiranje kako biste povećali svoju zaradu. Pravljenje racionalnih i oštrih poteza može donijeti plodonosne novčane dobitke s mjesečnim napretkom. Ipak, savjetujemo vam da financijske odluke donosite uz pravilnu procjenu i uz pomoć stručnog mišljenja ako je potrebno. Otvorite nova otvaranja i mudro iskoristite ovo vrijeme kako biste obogatili svoje financijsko stanje. Preporučljivo je da ostanete na oprezu u vezi s novcem tijekom drugog razdoblja u mjesecu. Također, izbjegavajte davanje ili posuđivanje novca. Do kraja mjeseca dobit ćete neke korisne prilike za povećanje prihoda. Planeti vam daju prednost u potpunom uživanju u materijalnoj udobnosti. No, trebali biste se suzdržati od donošenja ambicioznih i spontanih odluka za kratkoročne prihode.

 

 

VAGA

Ovaj mjesec je povoljan da u velikoj mjeri povećate svoje izglede za zaradu i uživate u adekvatnom protoku novca. Uz podršku korisnih aspekata, novac pronalazi put do vas kada njegujete inovativne ideje. To može rezultirati dovoljnim dobicima na najiznenađujuće načine. Ali oni koji posluju vjerojatno će se suočiti s neravnotežom na monetarnom planu i možda će morati pričekati neko vrijeme da to prevladaju. Preporučljivo je ostati oprezan prije ulaganja u nešto. Ono što očekujete kao ishod možda se neće dogoditi, stoga bi bilo isplativo malo se kloniti rizičnih poslova u svojim financijama. Prijatelj ili rođak koji je možda posudio novac vjerojatno će ga vratiti kako se mjesec bliži kraju. Međutim, budite oprezni i izbjegavajte ponovno posuđivati ​​novac nikome tijekom ovog mjeseca, jer ga mnogi od vas možda neće moći lako vratiti.

 

 

ŠKORPION

Ovog mjeseca vaš posao i karijera život će biti ispunjeni zadovoljstvom, a i vi ćete moći zadržati svoju zaradu na zadovoljavajuće vrijeme. Možda ćete moći kupiti onu posebnu stvar koju ste imali na oku, ali možda ćete oklijevati s kupnjom prije. Možete ići naprijed i to će vam donijeti sreću. Ako nakon kupnje ne osjećate grižnju savjesti, bit ćete u redu. Ako svoje izdatke provodite na dobro planiran način i u proračunu, do kraja mjeseca moći ćete ostvariti dovoljne uštede. Ako ne želite da vam bilo koja financijska transakcija zapne, morate biti oprezni tijekom obavljanja tih transakcija. Ovo nije baš povoljan mjesec za ulaganje novca, pa treba pričekati povoljnije vrijeme.

 

STRIJELAC

Ovog mjeseca vaše financije mogu ostati prosječne. Kako vrijeme odmiče, pojavit će vam se više profitabilnih prilika. Vaš iskreni trud i predani pristup mogu vam donijeti i neke dodatne izvore prihoda. Pogotovo ako planirate zaraditi novom metodom. Ta bi zarada poboljšala vaše bogatstvo. Ali morate ostati prizemljeni i ne zanositi se svojim prihodima. Ovaj mjesec će vjerojatno donijeti snažnu šansu za zaradu kroz neizvjesne ili rizične poslove, stoga biste trebali ostati na oprezu. Ovo je nekoliko dobrih poteza koji vam mogu omogućiti da poboljšate svoju sudbinu. Neki od vas čekaju veliki prihod od posla s nekretninama. Morate se povezati s poznatim trgovcem nekretninama da biste dobili povoljne ponude. Preporučljivo je osigurati da su sva vaša ulaganja u bijeloj boji. Čini se da je ulaganje u nekretnine povoljno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Smatra se da je ovo obećavajući mjesec koji će donijeti prosperitetno vrijeme za novčane tokove. Imali biste mogućnost povrata novca od zajmoprimaca. Također možete biti nagrađeni novim izvorima zarade, koji mogu obogatiti vaš financijski status. U svakom slučaju, morate kontrolirati svoju sklonost hvalisanju, a također voditi računa o želji da trošite ekstravagantno kada ste sa svojim prijateljima ili suradnicima. Vaš horoskop bogatstva motivira vas da ostanete svjesni svojih sredstava i imate najbolji proračunski plan za upravljanje novcem smanjujući besmislene želje. Od sada je potrebno izbjegavati nepraktične pothvate. Postoje šanse da ćete svoj novac upotrijebiti za kupnju vozila, skupih naprava i svjetovnih stvari koje vas zanimaju. Neophodno je blisko surađivati ​​sa svojim prijateljima, ako pokušavate otvoriti novi izvor prihoda. Budite slobodni od pogrešaka, jer biste morali ispravno raditi da biste povećali svoje dobitke.

 

 

VODENJAK

Ovo nije korisna faza za postizanje zadovoljavajuće financijske dobiti i možete se zbuniti s nekoliko opcija ulaganja. Preporučljivo je suzdržati se od bilo kakvih ulaganja bez ikakve stručne pomoći. Zabava i proslava vjerojatno će vam donijeti neplanirane troškove. Postoje šanse da tijekom ovog mjeseca od svog supružnika i starijeg brata dobijete financijsku pomoć. Neplanirano putovanje može dovesti do financijske neravnoteže.  Vjerojatno ćete dobiti povrat svojih prošlih ulaganja, a postoje šanse da će vam rodbina pomoći u financijskim pitanjima.

 

 

RIBA

Mogu se pojaviti troškovi vaše obitelji i tazbine. Možda nećete moći dobiti imovinsku korist od svoje obitelji. Pravna pitanja vezana uz imovinu vjerojatno će vam donijeti troškove. Preporučljivo je ne donositi ishitrene odluke vezane uz financijsko ulaganje ili porez u novi poslovni projekt. Ovaj mjesec postoje šanse za neplanirane troškove u obitelji. Vjerojatno ćete potrošiti novac na svog supružnika i njegovo zdravlje. Dobivanje financijske potpore od oca može biti izazovno. Mogu nastati neplanirani izdaci za kupnju elektroničkih naprava. Oni koji su zainteresirani za okultne znanosti ili istraživačke studije, potrošili bi novac na kupnju novih knjiga ili pridruživanje tečaju tijekom ovog mjeseca. Promjene u interijeru ili troškovi vezani uz elektroničke uređaje također se mogu dogoditi ovog mjeseca. Poslovno partnerstvo može imati neki argument koji može donijeti financijski gubitak. Putovanje u strana ili vjerska mjesta s prijateljima ili uredskim kolegama može donijeti troškove.