DNEVNI HOROSKOP za 11. Novembar: Zvijezde danas imaju VELIKE PLANOVE za OVA 3 znaka

DNEVNI HOROSKOP za 11. Novembar: Zvijezde danas imaju VELIKE PLANOVE za OVA 3 znaka

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ste skloni biti otvoreno samokritični. Većina vaših briga je neutemeljena i vi to znate. Ipak, ne možete ne brinuti. Jedini način da se nosite s tim je da svoje strahove prenesete nekome tko vam je blizak i koji će vas podržati. Potrebno vam je drugo mišljenje o ozbiljnosti problema prije nego što se odvučete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Puni ste elana da promijenite stvari oko sebe, ali trebate razdoblje smirenog razmišljanja kako biste odlučili trebaju li se uopće mijenjati. Dok ćete napredovati u projektima na koje se odlučite, bolje je dopustiti da netko drugi izabere te projekte umjesto vas. Danas ćete biti ispunjeni odlučnošću.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Danas je za vas puno upakiranih akcija. Možda ste danas zauzeti. U žurbi nemojte ozlijediti one koji su s vama prešli malu udaljenost. Budite pristojni i skromni. Nove mogućnosti su pred vratima. Privlačit će vas vaša pozitivna djela. Vježbajte strpljenje. Promjena je jedina istina i dogodit će se i vama.

 

 

RAK

Sjećate li se tog dugo čekajućeg posla? Danas ćete to obaviti. Današnji dan obilježen je teškim fizičkim radom. Također biste trebali dobiti društveno i financijski za težak rad. Budite oprezni da danas izbjegnete bilo kakav sukob sa svojim najmilijima. Zvijezde predviđaju da će današnji sukob ubrzo eskalirati u veće razmjere.

 

 

LAV

Vaš pozitivan pogled pomoći će vam u poduzimanju pozitivnih radnji u različitim situacijama. To će vam donijeti dugoročne beneficije. Ako se netko pokuša upustiti u svađe s vama, ne gubite smirenost i čvrsto iznesite svoje gledište. Danas ćete se možda jako zainteresirati i za okultne znanosti i religiju.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Sazrelo je vrijeme za poduzimanje hrabrih koraka. Nije vrijeme za oklijevanje. Umjesto toga, odlučna akcija je kritična. Ne bježite od mogućnosti. Skok vjere u ovom trenutku može dramatično promijeniti vaš život na bolje, iako se sada možda ne čini tako. Vrijeme je i za ponovnu procjenu starih odnosa i izrezivanje mrtvog drveta. ᅠ

VAGA

Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite sve prethodne povrede. Možete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme za ispravljanje razlika, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.

 

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop:  Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističku udobnost. Uživajte u društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti promjenu u svojoj svijesti koja može doći postupno ili koja se može spustiti na vas bez upozorenja. Pametno je sada slušati svoje instinkte.

 

 

STTRIJELAC

Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam stižu. Vaš vlastiti unutarnji glas sada vam je najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i učinite ono što vam govore da ćete naučiti mnogo o sebi i smjeru u kojem želite da vam život ide.

 

 

JARAC

Sada se nećete osjećati ugodno nositi se s nepoznatim čimbenicima. Stoga ćete se radije držati oprobanih i provjerenih cesta, a ne pokušavati s bilo kakvim eksperimentalnim pristupom. Danas će vam se otvoriti nove mogućnosti, ali vjerojatno ćete izabrati onu koju poznajete, a ne onu za koju se čini da nudi bolje nagrade. Odvojite ovo vrijeme da sada dovršite svoje stare projekte.

 

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Vaša intuicija je u ovom trenutku jaka i dat će vam dobre smjernice u onome što radite! Možete čak i lako riskirati i kockati se radi zabave! Sreća vam ide u prilog, ali morate dobro razmisliti prije nego što skočite. Možda ćete doživjeti zrak emocija. Mogu se ponovno pojaviti stari prijatelji i poznanici koji će vam donijeti pozitivne vibracije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Osjećaj nezadovoljstva koji vas muči već duže vrijeme konačno će početi nestajati. Instinktivno ćete znati da ste pronašli svoju životnu nišu i moći ćete slijediti svoj poziv kako biste ostvarili svoje snove. Moći ćete razumjeti koje se promjene moraju provesti kako bi vaše zdravlje, ali i rad bili mnogo bolji.