Financijski horoskop: BOGATSTVO TOKOM SLJEDEĆE SEDMICE: OVAJ znak će spoznati kakav je to osjećaj kada si možeš priuštiti sve o čemu si ikada maštao!

Financijski horoskop: BOGATSTVO TOKOM SLJEDEĆE SEDMICE: OVAJ znak će spoznati kakav je to osjećaj kada si možeš priuštiti sve o čemu si ikada maštao!

9 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Financijski horoskop: Ovo bi mogao biti tjedan u kojem ćete krenuti u izvedbu čvrstog financijskog plana i njegovu postupnu provedbu. Vjerojatno ćete postići jako dobre rezultate. Možda je povoljno vrijeme za neka dugoročna ulaganja koja imate u planu. Ulaganja učinjena tijekom ove faze vjerojatno će u budućnosti donijeti dobre prinose i osigurati vam financijsku stabilnost. Ovaj će vas tjedan možda odvesti u uživanje u  blagodatima koja život pruža, pa ćete možda krenuti u raskošnu potrošnju. Budite oprezni i pazite na svoju potrošnju jer ćete se vjerojatno uključiti u nešto što vam sada nije potrebno. To može uzrokovati određeni pritisak na vaše financijsko stanje. Morate izbjeći nepotrebne troškove kako biste maksimalno iskoristili povoljne utjecaje planeta tijekom ovog tjedna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Financijski horoskop: Ovo može biti povoljan tjedan za vaša financijska pitanja i stjecanje novog bogatstva. Možda ćete naići na brojne nove mogućnosti za rast i stjecanje novih financijskih dobrobiti. Međutim, morate uzeti stvari u svoje ruke i dati sebi najbolju moguću priliku da primijenite svoje vještine na nove projekte i prilike. Pojednostavite svoju rutinu i pogledajte kako bi to moglo učiniti čuda za vašu produktivnost što će vam donijeti i više slobodnog vremena. Postepeno i postupno vaše financijsko stanje će se značajno povećati u posljednjem dijelu ovog tjedna u tolikoj mjeri da možda nikada niste ni zamišljali toliku količinu novca. Moći ćete si priuštiti sve o čemu ste ikada sanjali. Ovaj ćete tjedan uživati ​​u svoj mogućoj materijalnoj dobiti, ali i u dovoljno slobodnog vremena samo za sebe.

 

 

BLIZANCI

Financijski horoskop: Ovaj tjedan može povećati vaše financijske izglede jer će vam se ukazati nova prilika za zaradu. Možda ćete svjedočiti pozitivnim pomacima u svom financijskom životu na što dugo čekate. Vjerojatno ćete održati financijsku stabilnost. Međutim, planeti vas mogu natjerati da naporno radite kako biste postigli ono što ste zacrtali. Rezultate možete duže vrijeme čekati, ali nastavite strpljivo i bit ćete vrlo zadovoljni. Možda ćete ga na kraju i dobiti više nego što ste očekivali. Imate snažnu želju za postizanjem većeg rasta u svojim nastojanjima i vjerojatno ćete dobiti neke izvrsne prilike tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna. Precizno financijsko planiranje može vam pomoći da ojačate svoje financijsko stanje i da budete financijski stabilni i neovisni. Razdoblje oko kraja tjedna također može donijeti dobre vijesti o vašim novčanim pitanjima.

 

 

RAK

Ovaj tjedan postoje šanse za novčani gubitak, koliko vam god to loše zvučalo. Stoga se savjetuje da izbjegavate ulaganje novca čak i u one prilike koje izgledaju savršeno. Ako je potrebno, poduzmite taj korak nakon pomnog razmatranja takvih prilika ako ste potpuno sigurni. Također postoji mogućnost neočekivanog povećanja troškova vezanog uz obitelj. Možda će vam biti važno napraviti proračunski plan kako biste izbjegli nepotrebne troškove. Vaše financijsko stanje moglo bi se postupno poboljšavati, u sljedećim tjednima, ali do tada ćete morati biti vrlo oprezni. Savjetuje se da se klonite prijatelja ili rodbine koji vas pokušavaju iskoristiti, pa radije odbijte sve njihove zahtjeve.

 

LAV

Ovaj tjedan može biti značajan u stvaranju financijskih ulaganja jer ćete imati priliku uložiti dio svog novca u nešto novo. Tjedan pred vama pokazuje neke novčane dobitke od neočekivanih izvora, ali i iz inozemstva. Novac koji se očekuje od udaljenih obala mogao bi doći vrlo lako ako isve bude teklo onako kako ste planirali. Ako imate ulaganja u inozemstvu na koja još čekate da se ostvare, ovaj ćete tjedan možda dobiti pozitivan odgovor. Dobit ćete vijesti i pogodnosti koje ste čekali, a koje će biti dugoročno bitne za vaše financije. Zadržite pozitivan stav jer vam zvijezde mogu biti  vrlo naklonjene. Planirate li promijeniti posao, vjerojatno ćete dobiti dobru priliku za to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Tokom ovog tjedna možda ćete biti više inspirirani za zaradu nego što je to bio slučaj do sada. Ako planirate ulagati, vjerojatno ćete naići na mnoge mogućnosti za zaradu. Predviđena je dobra zarada od ulaganja, ali sa velikim oprezom pri odabiru gdje ćete svoje novce uložiti. Vaš je financijski život možda prošao kroz neke velike promjene, ali ovaj ćete tjedan vjerojatno zadržati financijsku stabilnost. Poduzetnici bi do kraja ovog tjedna mogli dobiti neke dobre partnerske ponude koje bi riješile barem dio njihovih problema.

VAGA

Ovaj tjedan ćete možda doživjeti neke turbulencije i nestabilnosti na svom financijskom planu. Ako ne želite izgubiti postojeći novac, budite posebno oprezni prilikom bilo kakve nove poslovne prilike. Dobro razmislite prije nego riskirate da svoj teško zarađeni novac uložite u bilo što jer je trenutno rizik od gubljenja novca vrlo visok. Vaš planetarni položaj se promijenio u odnosu na prethodne dane, zbog toga ćete se možda suočiti s nekim izazovima kakve niste do sada iskusili. Prije nego što poduzmete bilo koji korak, savjetujemo vam da se posavjetujete s financijskim stručnjakom, pa čak i tada da se ne upuštate u posao. Neka vaša razina opreza bude na visokom nivoui. Vaša sposobnost rješavanja zamršenih problema može vam uljepšati financijske mogućnosti. Radite dalje i budite strpljivi, doći će vrijeme kada će sve izgledati puno bolje i gdje ćete bez straha krenuti u ulaganja.

 

 

ŠKORPIJA

Ovi dani koji dolaze mogu biti povoljni za vas u smislu novca i financija. Možda ćete dobiti financijsku pomoć i dobit od članova obitelji, a u što nikada niste vjerovali da bi bilo moguće. Štoviše, postoje šanse za financijsku dobit od vaših obiteljskih ulaganja od prije dosta vremena. Kratka putovanja vezana uz posao vjerojatno će biti uspješna. Međutim, postoje šanse za financijski gubitak zbog neslaganja s članovima vaše uže obitelji. Ovaj tjedan predviđeni su izdaci za neke uređaje koje morate promijeniti, a tiću se vaše kuće. Ovaj tjedan mogu se dogoditi troškovi obrazovanja ili tečajeva. Međutim, možda ćete moći uštedjeti dobar iznos novca. Ovaj tjedan možda neće biti povoljno vrijeme za velika ulaganja na tržištu dionica bez prijedloga stručnjaka.

 

 

STRIJELAC

Nećete moći uštedjeti dovoljno novca tokom tjedna koji je pred vama. Svoje rashode trebate planirati na temelju prioriteta, a ne prema vašim željama. Postoje šanse za izdatak za zdravlje i obitelj. No, članovi obitelji vjerojatno će vas financijski podržati i pokrpati rupe u proračunu koje biste mogli imati. Mala slavlja kod kuće i druženja sa obitelji mogu uzrokovati neke nove troškove. Možda ćete za njih morati kupiti neke darove. Ovaj tjedan će vam sreća možda biti naklonjena. Međutim, možda nije pravo vrijeme za ulaganje na tržište dionica bez prijedloga stručnjaka. Prethodno ulaganje moglo bi vam dati željenu financijsku dobit,

 

 

JARAC

Ovaj tjedan bi vaša poslovna sposobnost i prijedlozi stručnjaka mogli donijeti financijsku dobit od ulaganja i tržišta dionica. Željeni novac možete dobiti od poslovanja povezanog s komunikacijom. Postoje šanse da troškovi nastanu zbog putovanja na velike udaljenosti što dovodi do vaših novih troškova. Ali, ti troškovi će se svakako isplatiti u budućnosti. Možete otići na inozemno putovanje, to vam može povećati troškove, ali i donijeti neke nove poslovne prilike. Stoga, pravilno planirajte prema svom proračunu.

 

 

VODOLIJA

Tjedan pred vama bit će još jedan u nizu prosječnih tjedana i ništa se bitno neće dogoditi. One novčane dobitke koje ste očekivali će se i ostvariti. Možda krajem tjedna dobijete neke nove inspiracije za nova ulaganja, ali morat ćete to dobro odvagati i ne zaletavati se. Možda će sve izgledati savršeno, ali ipak je potreban oprez u takvim situacijama. Svakako se posavjetujte sa stručnjacima u vezi kredita koji namjeravate podići. Krajem tjedna su mogući neki financijski izdaci koji će se odnositi na obiteljsko okupljanje, ovoga puta na vaš trošak. Bit će to lijepo provedeno vrijeme unutar vaše šire obitelji, ali će vas to i novčano koštati. Ipak, možete si priuštiti i jedan takav dan za opuštanje i odmaranje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaše će financije u ovom tjednu ostati uravnotežene i stabilne.Vaši prihodi su prema vašim očekivanjima, a možda ćete u drugom dijelu tjedna imati povećan rast prihoda. Ovaj dodatni izvor prihoda mogao bi vam pomoći da ga potrošite na kupnju nekih stvari o kojima već dugo razmišljate, a odlična su investicija za budućnost. Savjet koji biste trebali uvažiti je da zadržite uravnotežen pristup svojim financijskim transakcijama. Unatoč nekim profesionalnim izazovima s kojima se trenutno možete suočiti, možda ćete uložiti svoj novac do kraja ovog tjedna u neke projekte koji bi mogli biti vrlo isplativi.