Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

8 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Morate skinuti ružičaste naočale kada preispitujete svoju trenutnu vezu i poduzeti potreban drastičan korak. Nemojte odugovlačiti vezu samo zato što je tako suđeno ili zbog društvenog pritiska. Preispitajte čini li vas to sretnima, a ako ne čini, onda je pravo vrijeme da odbacite.

 

BIK

Planeti koji vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će za vas biti uzbudljivo, ali i strastveno vrijeme. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga odlučite iznenaditi nekom ekstravagantnom gestom i to će vam biti uzvrateno jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da potpunu pažnju posvetite ljubavnom životu.

 

BLIZANCI

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica. Stižu vam vijesti ili poziv od bivše ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zlatno pravilo odnosa kaže da slušate svoje srce. Ovaj put pustite srce da upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga nemojte tražiti njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i zadržite samopoštovanje. Važna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

LAV

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete saznati nešto što je potencijalno štetno, ali morate se sjetiti svojih prioriteta i biti suosjećajni i uskoro ćete uvidjeti da je vaš odnos zapravo postao jači. Ne osuđujte svog partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho puno ljubavi kako biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

 

DJEVICA

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako planirajte malo vremena nasamo kako biste u potpunosti iskoristili ovo planetarno okruženje. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo savršeno vrijeme za to.

VAGA

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se ponašati na sasvim neuobičajen način, a vaša će smjelost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će ostaviti vašeg partnera ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite ove dane dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjem.

 

ŠKORPIJA

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaših veza. Morate odbaciti svoj preozbiljni ogrtač i dopustiti unutarnjem djetetu da se malo zabavi. To će uvelike pridonijeti i vašem oslobađanju od stresa.

 

STRIJELAC

Za vas i vašeg partnera sada postoji pogodna situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i slaže se i na drugom kraju. Dakle, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potreban je malo nježan i brižan pristup. Kao takav ste partner pun razumijevanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od ključne važnosti da obuzdate svoj ego i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice prerast će u prave svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Morate biti oprezni u ljubavnoj vezi ako želite izbjeći veće preokrete.

 

VODOLIJA

Ako ste bili stabilni ili niste razmišljali o tome da li se posvetiti vezi, sada ćete moći donijeti zaključak. Oni koji su u vezi mogu se odlučiti zaručiti ili vjenčati. Pomak u planetarnim energijama može uzrokovati da svoj odnos procijenite u novom svjetlu. Ako ste prije izbjegavali obveze, ovih dana ćete ih dočekati. Oni koji su slobodni imat će susret srodnih duša, kada se namanje nadaju i kada najmanje očekuju.

 

RIBE

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s nizom zanimljivih osoba i jedan od tih sastanaka mogao bi dovesti do smislenije veze. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Možda je vaš partner posljednjih dana bio odvojen i otuđen, no sada će se situacija sigurno popraviti.