LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Novembar: Jednoj LJUBAVNOJ PATNJI danas dolazi kraj – velika sreća u najavi…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Novembar: Jednoj LJUBAVNOJ PATNJI danas dolazi kraj – velika sreća u najavi…

8 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ne smijete ostati unutra danas. Odličan je dan za iseljavanje i zabavu sa voljenom osobom. Oni koji su u adolescentskoj dobnoj skupini samo traže ljubav kako bi promijenili status svoje veze. Ponovo se zapitajte- je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi tražiti načine za jačanje svoje veze. Vas dvoje možete se vrlo učinkovito uklopiti u romantiku i talente. Samo budite otvoreni u pogledu budućnosti, ali nemojte se upuštati u bilo kakve planove sada. Samo idite s tokom.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Mars potiče vaše romantične želje, a s borbenošću i većom razinom samopouzdanja koračate korak sa partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

 

RAK

Dobro partnerstvo u osobnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički pothvat vas i vašeg partnera bit će veliki uspjeh u ljubavnim, ali i poslovnim pitanjima. Vas dvoje jako dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete međusobno jako dobro slagati. Ostanite uvijek takvi.

 

 

LAV

Odličan dan obilježen je za vas ako se želite smiriti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vaše planetarne pozicije danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s dragim osobama. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

 

DJEVICA

Uvijek ste bili bezbrižni i skromni u svojoj ljubavnoj vezi i ovo vam je u prošlosti dobro služilo. Međutim, danas ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Ovo vam se može učiniti prilično zastrašujućim, ali trebali biste shvatiti da će vam ovaj korak obogatiti život. Ispunjenje ćete pronaći samo ako pristanete uskočiti s obje noge, a ne samo iskušavati vode.

VAGA

Željni ste impresionirati nekoga posebnog na koga ste nedavno naišli. Ali netko vam može dati loš savjet kako biste si pokvarili dojam zbog tog posebnog. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Zato budite oprezni i također budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

ŠKORPIJA

Imate blagi pogled prema svom ljubavnom životu! Međutim, možda ćete biti dovedeni u situacije koje su lišene pravog osjećaja i stoga nećete biti impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovog života. Zato ne očekujte ljubav da vježbate s takvim ljudima! Međutim, mogu se pretvoriti u tople i srdačne prijatelje. ᅠ ᅠ ᅠ

 

 

STRIJELAC

Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. No čini se da je to žestoka i intimna asocijacija. Zato se oslobodite emocionalnih granica i iskoristite dan na najbolji način. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad -tad! Samo mu dopustite da shvati vašu vrijednost.

 

 

JARAC

Krajnje je vrijeme da svoj odnos procijenite na objektivan način. Jeste li spremni za prelazak na višu razinu? Vrijeme je da ispitate vlastite osjećaje, a ne osjećaje partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme za poduzimanje odlučnih radnji u vezi vaše veze kako biste je mogli usmjeriti u smjeru u kojem želite da ide.

 

 

VODOLIJA

Budite oprezni jer varanje i prijevara brzo koračaju prema vašem znaku. Iako će to biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Dajete danas. Danas je malo teško vrijeme, ali incidenti će vašu ljubav učiniti samo snažnom i moćnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili steći novi uvid u karakter i želje svog partnera. Zbog toga ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uskladiti vlastite želje i samopoštovanje u odnosima sa svojim partnerom.