DNEVNI HOROSKOP za 9. Novembar: Nekoga će VRLO BLISKA osoba RAZOČARATI kao nikad prije… Evo i kako…

DNEVNI HOROSKOP za 9. Novembar: Nekoga će VRLO BLISKA osoba RAZOČARATI kao nikad prije… Evo i kako…

8 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Vaše je raspoloženje danas razigrano i dramatično i privlačit će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih izdataka. Sve vaše današnje aktivnosti imat će estetski pečat. Možete otići i na kozmetički tretman. Cijeli dan bit ćete raspoloženi, a to će stvoriti ugodnost i na vašem radnom mjestu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pazite danas što govorite. Netko koga smatrate bliskim mogao bi vas razočarati. Odvažite svoje rečenice prije nego progovorite. Pokušajte razgovarati o sebi i osobi s kojom razgovarate. Suzdržite se od razgovora o trećoj osobi. Danas možete otputovati u drugi grad. Možda ćete sresti starog poznanika i zajedno ćete možda imati nostalgična sjećanja.

 

 

BLIZANCI

Komunikacija je vaš današnji ključ. Možete se otvoriti bliskom prijatelju ili voljenoj osobi. Nešto vas muči već duže vrijeme. Danas je dan za istjerivanje ljutnje i frustracije. Rješenje može isplivati ​​na površinu tijekom rasprave. Zapamtite da će vam izlijevanje srca pomoći. Na kraju dana čeka vas iznenađenje.

 

 

RAK

Dnevni horoskop: Dan će vam vjerojatno biti jako naporan. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili planirate izlet. Ovo može biti i vrijeme kada započinjete velike radove na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se selite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

 

LAV

Danas ćete se prilagoditi. Vaša spremnost da upoznate ljude na pola puta i dođete do kompromisa kroz razumnu raspravu će vam se svidjeti svima. Moći ćete brzo riješiti svaku situaciju. Brinete se i o uljepšavanju svoje osobe i okoline, kao i o tome da svaka prilika prođe bez problema.

 

 

DJEVICA

Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samopouzdani niti dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih gledišta drugima mogao bi danas završiti s povratkom. Nije dovoljno biti u pravu. Također se morate ponašati na način da ne vrijeđate druge. Skromni pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

VAGA

Dnevni horoskop:  Danas morate hitno razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, uprkos svim dobrim namjerama krećete na sudar. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u suprotnosti s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

 

ŠKORPIJA

Primate veliku pažnju svih. Uskoro ćete među svima primijetiti svoje neprijatelje. Budite oprezni u postupanju s tim ljudima jer vas pokušavaju isprovocirati i dokazati da ste krivac. U slučaju prevelikog otpora, samo se povucite! Iako ćete pronaći nekoga novog kome se možete povjeriti! ᅠ ᅠ ᅠ

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop: Zvijezde kažu da je ljubav za vas danas u zraku. Držite oči otvorene, možda ćete upoznati muškarca/ženu iz snova. Međutim, prepoznavanje osobe iz snova bit će nezgodno jer će doći u čudnom paketu. Danas ste također skloni primiti dar od neočekivanog izvora. Sve u svemu dan će biti prilično sadržajan.

 

 

JARAC

Toliko je akcije oko vas koja vam oduzima pažnju i vrijeme. Ne gubite vrijeme na trivijalne stvari. Radije se koncentrirajte i samo tada ćete pronaći nalet slobodne energije. Ako to pronađete, pronaći ćete zlato u svom životu. Ne bježite od toga. Pažljivo pogledajte i djelujte prije nego što bude prekasno. Ključ uspjeha za vas je davanje prioriteta.

 

 

VODOLIJA

Na poslovnom sastanku neki će se pregovori koji su u tijeku povoljno promijeniti. Danas ste stabilni i stabilni. Vaše odluke rezultat su dobro promišljenih procesa. Radno okruženje može doživjeti neke pozitivne promjene. Možda ćete sresti starog poznanika. Kod kuće možete biti mirni i sporeni. Intelektualni rast bit će bez premca. Voljeni mogu donijeti radost u vaš život kroz dobre vijesti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dnevni horoskop: Danas ste promijenjena osoba. Bolje slušate, iako ste oduvijek bili dobar govornik. To će svima učinkovito dati do znanja da više niste toliko samoživi i da ste spremni raditi za dobro drugih. Gospođa stara oko 40 godina bit će vam velika podrška.