Ako ste rođeni u OVIM znakovima i veza vam se bliži kraju – planeti će odigrati ulogu novog ZBLIŽAVANJA i ponovnog ZALJUBLJIVANJA…

Ako ste rođeni u OVIM znakovima i veza vam se bliži kraju – planeti će odigrati ulogu novog ZBLIŽAVANJA i ponovnog ZALJUBLJIVANJA…

8 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ako tražite tu posebnu osobu, onu koja će vam oduzeti dah, onda ćete morati učiniti stvari malo drugačije. Zašto ne razmislite o tome da nosite neku drugu boju osim crne i skinete te čelične tamne naočale. Neka vam bude cilj komunicirati s barem pola tuceta novih ljudi i prestanite se skrivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Sada je vrijeme da odlučite kamo ćete svog ljubavnika povesti na odmor. Nemojte se odlučiti za taj standardni paket aranžman. Ako želite obnoviti svoje partnerstvo, možda ćete trebati nešto malo promijeniti kod sebe. Potražite ponudu koja vam nudi priliku da zajedno provedete malu avanturu u nekonvencionalnom okruženju. Možda se čak i ponovno zaljubite!

 

 

BLIZANCI

Izađite van, pogotovo ako tražite tu posebnu osobu koju volite. Morat ćete razmotriti novi pristup. Ako ste u mogućnosti prisustvovati maloj zabavi ili proslavi, onda nosite odjeću koja otkriva onu skrivenu i odvažnu stranu vaše prirode, onu fatalnu femme u skrivanju. Ali također morate biti spremni glumiti ulogu i odmah ući u svoju novu ulogu.

 

 

RAK

Ne trebate se ohrabrivati ​​da budete drugačiji, jer jednostavno ne možete pomoći. Imat ćete još jednu priliku izraziti jedinstvene kvalitete koje vas čine tako posebnim. Ako tražite romantiku, nemojte se previše truditi. Samo se zadubite u to da budete potpuno svoji, uživajte u osjećaju da ste sami – i ljubav će vas uskoro pronaći! Privući ćete nekoga tko je vaša savršena nadopuna.

 

 

LAV

Prilika da upoznate neke nove ljude imate već danas. Ako tražite tu savršenu ljubav, budite drugačiji. Ako ostanete u istoj staroj rutini, upasti ćete u istu staru vrstu odnosa. Ako osjećate potrebu za promjenom, promijenite se prije svega iznutra. Odjenite se drugačije, idite na sva nova mjesta koja su otvorena i pogledajte što se događa.

 

 

DJEVICA

Današnji dan sa sobom donosi priliku da stvarno pustite kosu i odvažite se učiniti nešto drugačije. Astro energija sa sobom donosi priliku za donošenje avanturističkih odluka koje se tiču ​​vašeg ljubavnog života. Ako ste zapeli u kolotečini, a vaša je veza postala rutina, a ne strastvena avantura, na vama je da ponovno osmislite blistavost. Učinite nešto nečuveno zajedno!

VAGA

Imat ćete priliku ustati s kauča, ugasiti televizor i biti prisutni sa svojom voljenom osobom. Ako je moguće da se nađete, ne pozivajte svoju voljenu osobu na još jedan obrok. Ovaj put se usudite učiniti nešto drugačije, izmamivši osmijeh na svoja lica. Izađite izvan svojih normalnih granica i isprobajte one stvari koje nikada prije niste pokušali. Idite hrabro naprijed i ponovno se zaljubite!

 

 

ŠKORPIJA

Možete pokušati naglas pročitati neku modernu poeziju kako biste u svoj život uvukli ljubav svog života. Još bolje, možete pokušati nešto napisati. Otkrit ćete kako se približavate cijeloj temi romantike u novom i nekonvencionalnom životu. Odjenite se drugačije, isprobajte novi miris, napravite novu frizuru ili nosite novi laskavi dodatak. Uglavnom, odvojite se od svoje uobičajene rutine i vidite što će se dogoditi.

 

 

STRIJELAC

Naći ćete se kako izlazite iza svoje usamljene ljušture i učiniti nešto pozitivno u vezi sa stanjem svog ljubavnog života. Ako ste se skrivali, ne možete se u potpunosti suočiti s neredom u vašoj trenutačnoj vezi, odvojite si vremena za to. Budite hrabri, govorite iz srca i nemojte više. Postavite ultimatume i dajte sve od sebe.

 

 

JARAC

Partner će vas potaknuti da budete što istinskiji. Preplavit će vas želja za eksperimentiranjem, a također i za iskrenošću i otvorenošću. Samo jednom, nemojte se skrivati ​​iza svojih kraljevskih manira, nego se usudite baciti masku i biti potpuno svoji. Možda ćete ga smatrati osvježavajuće drugačijim i uzbudljivim. Možda će vam se čak i svidjeti. Vaš će partner sigurno uživati ​​u novom vama!

 

 

VODOLIJA

Ako osjećate potrebu za promjenom, učinite stvari drugačije. Kretat ćete se u novim krugovima, pogotovo ako ste slobodni i tražite tu posebnu ljubav. Odmorite se od uobičajene rutine i barem jednom radite stvari na novi način. Ljubav će vas pronaći ako odvojite vrijeme da upoznate nove ljude i uključite se u nove interese.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ovo su dobri dani za eksperimentiranje i isprobavanje novog načina ophođenja sa vašim partnerom. Umjesto da ga vidite na isti stari način i mislite da već znate sve o njemu, pokušajte ga barem jednom vidjeti u novom svjetlu. Dajte mu priliku da bude svoj, da bude drugačiji, da bude novi. Dopustite mu malo slobode, da griješi, ali i trijumfira. Ovo je put ljubavi!