Oči U Oči s Stvarnošću: SLOMLJENO SRCE je SUDBINA koja će zadesiti pripadnike OVA 2 znaka!

Oči U Oči s Stvarnošću: SLOMLJENO SRCE je SUDBINA koja će zadesiti pripadnike OVA 2 znaka!

7 studenoga, 2023 0 By Admin 2

Ljubav je nešto najljepše što nam se može dogoditi. Upravo zbog toga stvara se velika bol kada tu ljubav izgubimo. Ovi znakovi imat će slomljeno srce jer voljena osoba neće biti iskrena i nanijet će im veliku bol.

Slomljeno srce postat će sudbina za ove znakove i pokazati im da njihova ljubav ima svoj kraj. To samo znači da nisu pronašli pravu osobu, ali i to će se jednom sigurno dogoditi…

 

STRIJELAC

Vi ste osoba koja živi za ljubav i voljena osoba vama znači sve u životu. Sve ste spremni učiniti kako biste sačuvali svoju ljubav, ali postoje stvari koje će vam pokazati da ne ovisi baš sve o vama. Slomljeno srce je ono stanje koje ćete upoznati, a za koje ste mislili da se vama ne može dogoditi. Vaš partner nije bio iskren sa vama i to ćete osjetiti, nažalost.

Vama ljubav zaista sve znači, ali vašem partneru je vaša veza bila usputna. Vi to niste prepoznali na vrijeme, zaljubili ste se i sada ćete patiti.

Neće pomoći ništa što učinite, vi ćete se morati pomiriti sa sudbinom i to što prije. Neće biti jednostavno preboljeti nekoga koga ste voljeli, ali drugog načina neće biti. Tek kada prebolite osobu koja vas ne zaslužuje, tek tada ćete moći krenuti u potragu za pravom ljubavi.

Nemojte previše očajavati, koliko god vam bilo teško, nego to pokušajte shvatiti kao životnu školu. Moći ćete naučiti puno toga iz iskustva koje ste imali i u buduće ćete se znati postaviti kako treba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Doći će vrijeme kada ćete pronaći pravu i iskrenu ljubav dostojnu vama, ali do tada morate se pribrati i pokušati što prije preboljeti i zaboraviti.

RIBE

Vrijeme iza vas donijelo vam je dosta iznenađenja u vašoj ljubavnoj vezi, a ta iznenađenja nisu bila ugodna za vas. Vas je voljena osoba iznevjerila i to je ono što vas najviše boli. Imali ste veliko povjerenje koje je u trenu nestalo i nikada se više neće vratiti. Toga ste, na žalost, svjesni i znate da je vašoj ljubavnoj vezi došao kraj.

To vam nikako nije sjelo, previše razočarenja i ljutnje postoji u vama, ali tako je kako je i tu ništa ne možete promijeniti. Možete se samo nadati da ćete se što prije oporaviti i potražiti nekoga tko vas neće iznevjeriti.

Mnogo laži je bilo u posljednje vrijeme u vašoj vezi, a sve laži su dolazile od voljene osobe. To boli, boli najviše kada je slomljeno srce i kada ljubav nestaje. Sve lijepo što je bilo ostat će samo sjećanje, a stvarnost nosi nešto sasvim drugo.

Slomljeno srce je proces koji će trajati onoliko dugo koliko mu vi to dopustite. Trajat će kratko ako ste jaki i ako sami sebe uvjerite da drugog načina nema. Plakanje neće pomoći, možda u početku da se ispraznite, ali morat ćete se sabrati i krenuti dalje u život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne gubite vrijeme na one koji vas ne zaslužuju, pružite priliku nekome tko će vas znati cijeniti. Takvu osobu ćete prepoznati i sigurno ćete ju brzo i pronaći.