LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Novembar: Jedna ljubav će danas biti OSUĐENA NA PROPAST!

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Novembar: Jedna ljubav će danas biti OSUĐENA NA PROPAST!

7 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Dan je idealan za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na igru ​​s loptom, u park ili muzej. Također možete zakazati vrijeme provedeno s roditeljima ili braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku, ali trebali biste se truditi za intimno okupljanje, a ne za veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

 

BIK

Dan je savršen za podizanje vašeg odnosa na novu razinu. Ako ste s nekim išli čvrsto, možda će danas biti dan kada je to konačno riješeno. Možda se čak odlučite osnovati obitelj. Samci imaju velike šanse da upoznaju nekoga novog koji će vjerojatno imati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najmilijima.

 

 

BLIZANCI

Možete se dobro odnositi prema svima sa kojima danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati “ljubavlju na prvi pogled” za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako je bilo i kako će biti u budućnosti, nastavite s tom osobom u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pravo je vrijeme za planiranje velikih promjena pozitivne prirode u vašem odnosu. Spremni ste za prelazak na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i ovo je ostavilo vašeg partnera u mraku o vašim pravim osjećajima. Samo ogolite svoje srce i vidjet ćete da svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

 

LAV

Postoje jaki pokazatelji uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera može privući druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi može ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu doći čak i od bliskih prijatelja ili roditelja vas ili vašeg partnera. Potrebno je stati jedno uz drugo čvrsto protiv svih.

 

 

DJEVICA

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da razumijete dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da napravite razliku između površne i prave ljubavi! Tako ćete biti bolji sudac pri odabiru prave osobe za sebe! Budite ljubazni prema svakome tko vam danas naiđe!

VAGA

Sastat ćete se s nekim iz svoje prošlosti koji je s vama imao bliske odnose. Ovaj sastanak zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

 

ŠKORPIJA

Stres zbog vašeg posla ili drugih područja života vjerojatno će utjecati na sklad u vašem odnosu. Mala pitanja danas mogu imati preveliku važnost. To može dovesti do velikih neslaganja oko manjeg pitanja u vašem odnosu. Ako ste slobodni, zakažite neke opuštajuće aktivnosti sami. Dan nije povoljan za komunikaciju jer postoje šanse da budete neshvaćeni.

 

 

STRIJELAC

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga se osoba ne smije pomaknuti ili ne pokazati ako jest! Možda morate usvojiti neki drugi način kako biste očarali drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

JARAC

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete tražiti i dopustiti sebi učiniti najčudnije stvari ikad! Obucite se u retro stilu, jedite namirnice različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na izlete i budite dovoljno strogi da ne dopustite svijetu da se miješa u vaša pitanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imperativ je da svoj ego držite po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaša uska vizija i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravovremena intervencija neophodna je ako ne želite da se to razvije u dugotrajne sukobe. Pokušajte sagledati stvar u ruci s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

RIBE

Postoji neko blizu vas koji želi biti vaš ljubavnik. Ali želite zadržati samo prijateljstvo! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoja osjećanja. Međutim, ta je osoba krajnji izvor ljubavi i suosjećanja za vas i ublažila vas je od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.