LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan znak će se FANTASTIČNO ZABAVITI, dok će OVAJ znak nanovo slušati razna obećanja koja su prekršena barem stotinu puta…

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan znak će se FANTASTIČNO ZABAVITI, dok će OVAJ znak nanovo slušati razna obećanja koja su prekršena barem stotinu puta…

7 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom vikenda: Nebeska konfiguracija znači da vam se atmosfera može učiniti malo previše. Barem to nije ono čemu se obično radujete. Sloboda i revolucija dvije su ključne riječi koje će biti važne. Čak i vi možete osjetiti onu ludu želju da učinite nešto potpuno šokantno i vrlo uzbudljivo. Krenite, jer će vam to proširiti perspektivu.

 

 

BIK

Današnji dan ćete cijeniti neizmjerno, s astralnom energijom koja stvara pravo raspoloženje da se osjećate vrlo željeno i potrebno. Osjeća se smirenost i želja da se jednostavno pusti život da se brine sam za sebe. Divno je vrijeme za razmjenu osjećaja, za razgovor o stvarima koje možda nisu previše otvorene i iskrene, ali više umiruju i tješe ego.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možete uživati ​​u intelektualnoj atmosferi koju danas nudi kozmos. Ne postoji ništa što volite više nego uzeti temu razgovora i poigrati se s njom i istražiti je iz što je moguće više različitih kutova. Danas vam nudi neograničene kutove i neograničene teme – od filozofije do tračeva. I intelektualno i ono više instinktivno ja unutar sebe može imati kit vremena.

 

 

RAK

Prijatelji, partneri i obitelj bit će buntovnički raspoloženi i neće pokušavati staviti nikakvu vrstu paravana ili fasade radi vašeg mira. Nebeska konfiguracija znači da su iskreni, glasni i drski i možda biste poželjeli da ih se odreknete. Ali možda ćete i vi morati uzeti stranicu iz njihove knjige. Budite sami iskreni, umjesto da pokušavate svima udovoljiti.

 

 

LAV

Ovo je dobro vrijeme da kuhate za svoju voljenu osobu i bacite je na koljena svojom nježnom brigom i pažnjom. Preuzmite vodstvo u razgovoru i razgovarajte o stvarima koje umiruju i opuštaju. Uključite nekoliko duhovitih šala i malo intelektualno poticajnog razgovora, i do kraja večeri trebali bi vam jesti iz ruke i zaboraviti tanjur.

 

 

DJEVICA

Možda će vam današnji dan biti oživljavajući ako pronađete pravu osobu s kojom ćete biti. Društveno, ovo je sjajna prilika, ali vaša voljena osoba možda nije najbolja osoba s kojom biste to podijelili. Konfiguracija nebesa stvara priliku za raspravu o nekim temama. Ako volite umjetničke galerije ili izložbe, onda je pravo vrijeme da odete i vidite neke od onih vrijednih pažnje. Smatrajte to gorivom za sljedeću večeru kada bude moguća – i – možda ćete uživati.

VAGA

Bit ćete prilično fascinirani atmosferom koju stvara nebeska konfiguracija. Ima sve sastojke za kojima potajno žudite u dugim noćima. Uzbuđenje, uzbuđenje – i još više uzbuđenja. Ako se čini da vaš partner nema entuzijazma oko odlaska na bilo koje drugo mjesto, ostavite prijatelja kod kuće i samo krenite; bit ćete puno zabavniji.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je dan kada se liječe rane – one emotivne – i razna obećanja se ponavljaju nakon što su prekršena barem sto puta. Samo ovaj put, nema šanse da će ikada više biti slomljeni, zar ne? Ljubavnici žele ugodnu hranu; žele da ih se ručno hrani oguljenim grožđem, kamenicama i svim vrstama delicija koje potiču na razmišljanje. Ne brinite, grožđe se neće ukiseliti; slatkoća vlada.

 

 

STRIJELAC

Ovisi koji su tvoji motivi da odlučiš igrati danas ili ne. Astralna konfiguracija može vas uključiti u neke vrlo filozofske rasprave i neke vrlo zamršene razgovore. Ako vas može smetati, bit će to zato što vidite da nakon sati mahanja bradom možete dobiti nešto malo više po svom ukusu: potpunu nepodijeljenu pažnju vašeg voljenog. Malo je vjerojatno da ćete kroz sve ovo proći uzalud.

 

 

JARAC

Astralno poravnanje će vam dati tu rijetku priliku da propovijedate svima i svakome o svim vrstama stvari. Druga je stvar hoće li to imati pozitivan utjecaj na vaš ljubavni život. Ljudi obično ne uživaju kada im se govori kako da se ponašaju ili zašto bi trebali ili ne bi trebali raditi razne stvari. Ako želite održati svoju vezu živom, bolje propovijedajte negdje drugdje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nebeska energija donosi vam svakakve ideje o tome kako najbolje reći svojim najbližima kako se stvarno osjećate. Kako ih možete pridobiti i dati im do znanja da je svađa koju ste imali prošli tjedan bila samo pretvaranje i da niste htjeli komentirati njihov nedostatak potpuno funkcionalnih moždanih stanica. Harmonija i slatkoća vas okružuju. Uživaj u danu.

 

 

RIBE

Dosta vam je dosadne stare priče danas i jednostavno ne možete više podnijeti. Planetarna konfiguracija donosi vam želju da odete negdje gdje možete razgovarati o stvarima koje su puno eklektičnije i vrlo različite od tema na koje ste navikli. Vašem partneru će vjerojatno biti drago što vas se riješio na dan – idite i upoznajte nove ljude.