LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Veza OVOG znaka KONAČNO kreće na bolje i sve nesuglasice će biti rješene…

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Veza OVOG znaka KONAČNO kreće na bolje i sve nesuglasice će biti rješene…

6 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da se sve odvija savršeno i da je trajna veza na kartama. Veza može čak imati oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. To se može pokazati istinitim ili ćete saznati nešto što ste zanemarili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner surađuje i podržava. Idite podijelite svoje brige sa dragim osobama, a ne držite brige u sebi. To će vam biti od velike pomoći i u velikoj će mjeri osloboditi vaš stres. Isprobajte!

 

 

BLIZANCI

Dan je savršen za ljubav i vatru. Romantični zahtjevi su se nakupljali u vama, ali ste podcijenili simpatije i moć osjećaja vašeg partnera. Samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego podjednako usklađeni. Dakle, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u svojoj vezi.

 

 

RAK

Prijatelji, suradnici i sve vrste ljudi koje poznajete možda će vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da vaš ljubavni život ubrza! Slijedite ono što kažu za ažuriranje baze podataka o spojevima, osim savjeta za flert! Vi tražite ljubav pa se bolje usredotočite na nju, a ne da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

 

LAV

Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vidite dobru priliku. Uživajte u zajedničkom danu bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i mekane zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Idi na to. Danas će vam biti super.

 

 

DJEVICA

Vi koji ste slobodni kovali ste planove za početak svoje veze. Oni koji su već predani tražit će načine kako u svoju vezu dodati izgubljenu romantiku. Odvažne radnje prevladat će sve izazove s kojima se suočavaju i uklonit će strah ako ih ima!

VAGA

Dan je savršen za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost za tog posebnog nekoga u svom životu učinivši nešto neočekivano i vidite kako će dan postati poseban. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, danas je dan kada ćete možda upoznati ljubav svog života ili tek početi viđati blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

 

 

ŠKORPIJA

Prošla afera mogla bi vas opet proganjati, a to se ponavljalo u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivima na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Ako niste oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako vlastitim osjećajima, tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali povjeriti svog partnera u vezi s profesionalnim pitanjima koja vas muče.

 

 

JARAC

Ovo je dan stvaranja novih veza. Trebali biste se javiti danas. Nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere danas su na kartama. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. No, pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok ostvarujete nove veze.

 

 

VODOLIJA

I vi i vaš partner ste u posljednje vrijeme jako zaposleni. Dakle, danas svakako provedite vrijeme jedno u drugom. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta zahvalnosti otići će daleko. Samci će vjerojatno imati sjajan spoj što bi ih moglo potaknuti da vezu podignu na višu razinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Od vitalnog je značaja da sada na jasan način priopćite svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša je komunikacija izgledala prilično dvosmisleno i to je moglo stvoriti zabunu u vašem odnosu. Ovaj dan je savršen za uklanjanje svih nesporazuma i obnavljanje vitalnosti vaše veze. Možda ćete i naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.