LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Novembar: Netko se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI i pokušati PONOVO VOLJETI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Novembar: Netko se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI i pokušati PONOVO VOLJETI…

5 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da je vaš ljubavni odnos danas prilično kompliciran i da će vam trebati nekoliko pitanja. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je rješavanje ovog problema zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu za izgradnju transparentnijeg odnosa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Snopovi dobrih riječi putovali su od vas do vašeg partnera. Nekoliko ste puta rekli svom partneru što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za neke akcije. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neke radnje i danas ćete možda postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nagomilavaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto uhvatiti vaš odnos u ovom razdoblju. Posebno vodite računa da ne dopustite trećoj osobi utjecati na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu / njoj.

 

 

RAK

Vaš partner vas može iznenaditi danas. Čežnjama i samoći će doći kraj. Možda biste htjeli napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Svoju ljubav ste pronašli nakon mnogo napora pa nemojte djelovati žurno. Oko vašeg partnera vlada ozloglašen zrak.

 

 

LAV

Ptica u ruci bolja je od dvije u grmu! Čini se da ste naišli na nekoga kako očarava i čini se da su daleko bolji od vaših sadašnjih partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite!

 

 

DJEVICA

Komplikacije će se pojaviti u vašoj današnjoj romantičnoj vezi. Mlađi brat od vas ili vašeg partnera može odigrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, upoznat ćete aspekt njegove / njene osobnosti za koji prije niste bili svjesni, a to može povećati slojeve vašeg odnosa.

VAGA

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iskaliti na svom partneru. Shvaćate da ste nepravedni, ali i dalje vam je teško ne pripisati krivnju tamo gdje nije dospjela. Od vitalnog je značaja da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. U suprotnom će vaša veza biti ugrožena.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je savršen za podizanje vašeg odnosa na višu razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti ući u ekskluzivnu vezu, a ako ste već stabilni, tada se vjenčanje nudi. Međutim, stvari ne mogu ići naprijed ako ne uzmete stvar u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

 

 

STRIJELAC

Prošlo je dosta vremena otkad ste se vi i vaš partner dobro proveli zajedno. Odvojite malo vremena za zauzeti raspored za svog partnera. Ispunite svoju prisutnost darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju prema vama gajite u srcu!

 

 

JARAC

Svi ste spremni za novi početak svoje veze. To može biti u obliku otpuštanja stare veze koja vam je već neko vrijeme prestala funkcionirati. Ili se možete odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni ste svoj ljubavni život podići na višu razinu.

 

 

VODOLIJA

Oni koji imaju običaj slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom za svoj integritet. Možda ste mnogi poželjni, ali se to ne može priznati zbog mobilne prirode vašeg posla koja vas čini nesposobnima za boravak u blizini kuće! Vaš partner je ispravan sa svog ili njezinog gledišta; uostalom, ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas će vas ponovno posjetiti netko iz vaše prošlosti, iako vam ta osoba možda nije od romantičnog interesa. On ili ona pružit će vam vitalni uvid koji vam može pomoći da riješite zabune koje ste dugo nosili sa sobom. Napravite prvi korak prema ozdravljenju uz pomoć ovih informacija.