LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Novembar: Jedan znak će danas KONAČNO sam sebi PRIZNATI da je PRESTAO VOLJETI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Novembar: Jedan znak će danas KONAČNO sam sebi PRIZNATI da je PRESTAO VOLJETI…

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda imate neke zabrinutosti o vašem napretku na poslu. Čini se da vaše samopouzdanje označava vaše projekte. Uzmite srce, ovo je samo privremena prepreka. Čak i ako idete dva koraka natrag za svaka tri koraka naprijed, barem se krećete u pravom smjeru, čak i ako je napredak sporije nego što želite. Vjerujte da ćete u konačnici biti uspješni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ste malo opsjednuti pronalaženjem svoje prave svrhe u životu upravo sada. Iako ne želite to priznati, to može biti zauzimanje vaših misli mnogo vremena. Pokušajte ne biti tako pod stresom zbog toga. Shvatite da poznavanje vaše prave svrhe može potrajati mnogo godina, čak i doživotno, pažljivog razmišljanja i promatranja. Pokušajte umjesto toga usredotočiti na uživanje u svakodnevnim trenucima, možda provedenim sa svojim voljenima.

 

 

BLIZANCI

Vi ste skloni biti prilično senzualni, ali danas možete nadmašiti i vaša vlastita očekivanja. Možda ste se osjećali pod stresom i iscrpljenim, ali u isto vrijeme nemirni, a intenzivan romantični susret može biti upravo ono što trebate. Međutim, moglo bi biti pritiscima oko vas, međutim, to zahtijevaju previše vremena. Učinite ono što je najviše hitnije, a zatim napravite vrijeme da budete sami s vašim partnerom. U ovom trenutku posebno može biti vrlo iscjeljivanje.

 

 

RAK

Možda ćete se osjećati malo nesigurno u ono što trenutno vjerujete. Vaš um je ispunjen pitanjima i proturječjima. Pokušajte shvatiti da bi putovanje na pronalaženje vaše istinske svrhe moglo potrajati cijeli život. Nitko drugi ne očekuje da ćete sada imati sve odgovore, pa zašto biste trebali? Opustite se malo i pokušajte uživati ​​više svojih trenutaka provedenih sa svojim voljenima. Vi svibanj saznati da je to stvarno sve što trebate.

 

 

LAV

Prilično čudan dan je. Ljudi su ugodni i radosni na trenutak, a onda razdražljivi.  Možete provesti dan osjećati se kao da hodate po jajima, bojeći se otvoriti usta zbog straha od uvrede nekoga. Ne uzimaj ništa od ovoga srcu. To su planeti koje čine da se svatko ponaša na svojnačin. Iz nekog razloga, čini se da ste imuni.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno se osjećate rastrgano između dva prijatelja ili suradnika danas. Ako pokušate uzimati strane, vjerojatno ćete biti uvučeni u spor. I onda nećete ništa postići. Ovo nije vrijeme za puštanje na temperament. Polako se vraća i neka vaše kolege riješiju ovo za sebe.

VAGA

Danas će biti lijepa kombinacija harmonije i strasti. Iskoristite ga. S stvarima koje tako glatko rade na poslu, nema razloga da ne možete napustiti ured rano da se pripremite za posebnu večer s partnerom. Izvucite sva zaustavljanja večeras. Mirisne svijeće, nevjerojatan obrok i još nevjerojatnija odjeća.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš dom može koristiti malo uređenje, zar ne? Danas je dan za organiziranje. I da, to znači da ćete morati baciti neke stvari. Možda ćete htjeti početi odbacivanjem prošlogodišnjih novina, na primjer, kao i sve one čarape.. Kada počnete čišćenje, teško će se zaustaviti. Osjećat će se dobro.

 

 

STRIJELAC

“Značajan drugi” u vašem životu treba vašu podršku sada, a ne predavanje. Neka znaju da ste na raspolaganju da slušate i pomognete mu na bilo koji način, ali nemojte ih ugušiti ljubaznošću. Doći će do vas kad su spremni. U međuvremenu, vodite računa o svojim fizičkim potrebama. Ako vaše tijelo žudi za vježbanjem, zašto ne biste povećali trčanje kilometara, ili dodajte dodatno vrijeme za trening u teretani? Odsutnost čini da srce raste, nakon svega.

 

 

JARAC

Stari prijatelji i dugotrajni rođaci danas igraju važnu ulogu u vašem životu. Odgovorite na telefon ako zvoni kao što samo može biti stari plamen, pokušavajući ponovno uspostaviti kontakt nakon svih ovih godina. Bez obzira na to jeste li romantično zainteresirani ili ne, dobro je ponovno povezati s nekim tko vas tako dobro poznaje. Mora biti zanimljiv dan, ispunjen toplinom pravog prijateljstva.

 

 

VODOLIJA

Ovo nije dobar dan za spajanje sa svojim značajnim drugim. Vaš prijatelj se može osjećati prilično potišteno, vidjevši malo nade za bilo što u svom životu upravo sada. Ako vas vaš voljeni vidi ili razgovara s vama, postoji mogućnost da odluče da nema nade za odnos!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda se danas osjećate prilično introspektivno, i izrazito iz koraka s nečistim komadićima. Vi ste promišljena osoba s dubokim duhovnim uvjerenjima. Razumljivo je da se ponekad osjećate obeshrabruju svi potrošaštvo i upadljiva potrošnja koja okružuje naše moderno društvo. Pokušajte se umjesto toga usredotočiti na razloge zbog sreće.