OVA tri znaka će IMATI NAJVIŠE SREĆE u narednih sedam dana, slijedi im sedmica za pamćenje!

OVA tri znaka će IMATI NAJVIŠE SREĆE u narednih sedam dana, slijedi im sedmica za pamćenje!

2 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Odmah na vrhu tjedna, smireni bit ćete u dobrom raspoloženju i osjećat ćete se dobro.

Ne osjećate pritisak da budete nešto što niste, i više ste nego spremni biti sve što jeste. Prilike će vam se otvoriti,  stoga iskoristite ovo vrijeme da shvatite koji su vam prioriteti kako biste mogli napraviti pravi izbor kada vam se ponudi nova situacija.

 

 

BIK

Ne možete odlučiti trebate li započeti novu karijeru ili ne, ali skrećete prema ideji putovanja u novom smjeru. Ovaj tjedan možda će vas natjerati da se krećete naprijed-natrag, između samopouzdanja i sumnje u sebe.

Već ste bili u ovakvom stanju i znate da se uvijek dižete do vrha. Ovaj tjedan vam sprema više, a uspjeh je vaše pravo po rođenju – držite se toga. Bit ćete OK.

 

 

BLIZANCI

Možda ćete osjećati ljubavne muke tijekom ovog tjedna. Mnogo je toga pozitivnog u vezi s ovim tjednom, ali tranziti su vas gurnuli na romantičnu stranu, i iskreno – spremni ste za to.

Do kraja tjedna vidjet ćete ovaj spoj kao nešto s potencijalom – ne pretjerujte. Ovo bi vam mogla biti prilično zabavno vrijeme.

 

 

RAK

Većinu tjedna ćeš provesti žaleći se na nadolazeće dane i sve obiteljske poslove koje ćeš morati podnijeti, a opet – to je sve što stvarno želiš. Obitelj je velika s vama i zapravo ćete velik dijelom uživati u tome.

Dobra stara vremena bit će vam na čelu, a vaša ljubav prema nostalgiji može vas potaknuti na kreativnost. Iskopajte te stare fotografije i uživajte u svim zabavnim danima znajući da još toliko zabavnih dana tek dolazi.

 

 

LAV

Ovaj tjedan može vam biti malo nervozan, jer se morate pobrinuti za zdravstvene probleme. Vaš um uvijek juri kada dobijete priliku da previše razmislite o nekoj situaciji, stoga napravite korak unatrag i znajte da svemir podržava vaše razmišljanje – što znači, razmišljajte pozitivno.

Nemojte prebrzo donositi zaključke, nemojte pomagati negativnom razmišljanju tako što ćete ga očitovati.

 

 

DJEVICA

Sve dok  držite do sebe i radite svoje na svoj način, trebali biste biti u izvrsnoj formi ovog tjedna. Volite se povući od izluđujuće gomile, a ovaj tjedan se pokazao kao vrsta koja vam daje taj prostor.

Vjerojatno ćete se osjećati kao milijun dolara. Glava vam je bistra i vaš kreativni pogon je sav napumpan. Bilo da se radi o pokretanju ili dovršavanju kreativnog projekta — bit ćete u potpunosti angažirani u njemu i sretni što ćete raditi ono što radite.

VAGA

Svako malo se osjećate kao prava superzvijezda, a ovaj tjedan je jedan od takvih trenutaka. Bit ćete u središtu pozornosti ovog tjedna, — a to je više nego vjerojatno povezano s poslom.

Mogli biste biti spremni za veliku promociju; nešto što ste nedavno rekli nekome na poziciji autoriteta stvarno ih je inspiriralo i žele vam se vratiti za ovu ideju. Očekujte da će vam se obilato zahvaliti za vaš trud i ne dopustite da vam to ide u glavu. Neka ide ravno na vaš bankovni račun.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša će energija biti opuštena i kontemplativna tijekom ovog tjedna. Otkačene ideje će vam pasti u glavu, a prije nego što to shvatite – morat ćete izvaditi taj blok i papir ili tu aplikaciju za uređivanje teksta jer ćete se morati umjetnički izraziti. Vaše će raspoloženje biti usredotočeno i kreativno na putu do slave.

 

 

STRIJELAC

Život u kući bit će vaša glavna briga ovog tjedn. Volite ideju završetka, stvari koje dolaze kraju. Proveli ste vrijeme radeći na počecima i sredinama, a ovaj tjedan vam donosi viziju kraja — dovršetka.

Koncepti punog kruga donose vam radost, a vi ćete tu radost ponijeti kući sa sobom, gdje ćete bogatstvo podijeliti sa svojom obitelji.

 

 

JARAC

Vi ćete cijeli tjedan biti opsjednuti stvarima koje još trebate obaviti. Sve je u organizaciji, budući da vas planete inspiriraju na sve vrste nadljudskih radnji — poput samostalnog premještanja namještaja ili preuzimanja velikog kućnog projekta koji će vam zasigurno progutati svaki trenutak dok ne bude dovršen. Bit će uzbudljivo i zabavno.

 

 

VODOLIJA

Vaš najbolji dan ovog tjedna bit će četvrtak. Ovo će vas natjerati da sanjate veliko i planirate veće. Provest ćete dosta vremena u svojoj glavi, razmišljajući o svim stvarima koje želite raditi i stvarati. Vaš će stav ovog tjedna biti topao, ljubazan i pun razumijevanja, ali vaše srce je u umjetnosti i upravo u umjetnosti ćete pronaći svoje najveće izdanje i najsadržajnije zadovoljstvo.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan će za vas biti povoljan, jer nema većih problema koji bi poremetili vaš tok. Trebali biste vidjeti da se nekoliko projekata dovršava do sredine tjedna, a vaš će se kućni život osjećati kao ostvarenje sna. To je uglavnom zbog nedostatka agresije s vaše strane.

Možda ste upravo odlučili uzeti slobodan tjedan. Zamislite ovaj tjedan kao tjedan za razmišljanje i opuštanje.