Ljubav u prvoj polovini Novembra će doći onima koji ju najmanje očekuju!

Ljubav u prvoj polovini Novembra će doći onima koji ju najmanje očekuju!

1 studenoga, 2023 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav u prvoj polovini Novembra:  Doživjet ćete ekspanziju ljubavi i bliskosti. Planetarna energija potiče na duboko razumijevanje i suosjećanje među parovima. Odnos s vašim partnerom bit će obogaćen nježnošću i pažnjom, što će vam pružiti osjećaj sigurnosti i povezanosti. Odnosno, bit ćete svjesni koliko vas voljena osoba cijeni.

Za slobodne, ovo bi mogao biti povoljan period za započeti tajnu romansu ili ponovno uspostaviti kontakt s osobom iz prošlosti koja im se posebno sviđa. Ne brzajte s odlukama, već dopustite da se stvari prirodno razvijaju.

 

♉ BIK (21.04.-20.05.)

Prva polovina studenog donosi izazove i testiranja u ljubavnom životu. Možda ste nešto skrivali od svog partnera, a istina će izaći na vidjelo. Vaša voljena osoba će biti razočarana i povrijeđena kada sazna istinu. No, važno je da budete iskreni i suočite se s posljedicama. Ljubavni odnos zahtijeva otvorenu i iskrenu komunikaciju kako biste prevladali ovu prepreku.

Slobodni, mogli bi privući osobu koja dijeli vaše osjećaje, ali budite spremni na izazove koji će uslijediti nakon što istina izađe na vidjelo.

 

♊ BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Nakon turbulentnog razdoblja, prva polovina studenog donosi vam priliku za obnovu i stabilizaciju ljubavnih odnosa. Iako će se pojaviti povremene nesuglasice i svađe, vaša predanost partneru i želja da poboljšate vezu bit će snažniji. Ovo je vrijeme kada ćete donijeti važnu odluku o budućnosti vaše veze.

Slobodni, mogli bi upoznati osobu koja im se sviđa, ali pravi razvoj veze možda će biti odgođen za kasniji datum.

 

♋ RAK (21.06.-22.07.)

Prva polovina studenog može donijeti izazove u ljubavnom životu. Greške koje ste napravili ili stvari koje ste tajili od partnera mogle bi dovesti do nesuglasica i napetosti u vezi. Važno je suočiti se s istinom i otvoreno razgovarati s voljenom osobom kako biste ponovno uspostavili povjerenje.

Slobodni, mogli bi biti suočeni s prisjećanjem na prošle veze, no prava ljubavna prilika mogla bi se pojaviti tek kasnije.

 

♌ LAV (23.07.-22.08.)

Prva polovina studenog donosi dublje razumijevanje i povezanost s voljenom osobom. Proučavanje prošlih situacija i otvaranje prema iskrenoj komunikaciji pomoći će vam da prevladate nesporazume i izgradite snažniju vezu.

Vaša partner će vam pokazati koliko mu je stalo do vas, čineći nesebične geste i izražavajući svoju ljubav na poseban način. Ovo je vrijeme za slavlje ljubavi i sreće.

Slobodni, mogli bi pronaći novu ljubav koja će ih impresionirati.

 

♍ DJEVICA (23.08.-22.09.)

Prva polovina studenog donosi stabilnost u ljubavnom životu. Partneri će zajedno raditi na rješavanju nesporazuma i postizanju kompromisa. Vaša odanost i pažnja prema voljenoj osobi ojačat će odnos.

Ovo je vrijeme kada ćete prepoznati da je ljubav važnija od svega, a vaša veza bit će na sigurnom terenu.

Slobodni će i dalje ostati usmjereni na svoje ciljeve, ali će također imati priliku za upoznavanje nove osobe koja im može osvojiti srce.

 

♎ VAGA (23.09.-22.10.)

Prva polovina studenog donosi vam mješavinu emocija. Naizmjenično ćete doživljavati mirne i turbulentne trenutke u vašem ljubavnom životu. Dok će određeni periodi biti mirni i stabilni, pojavit će se i trenuci kada će vaša ljubomora i nesigurnost doći do izražaja.

Vaša sposobnost pregovaranja i kompromisa bit će ključni za očuvanje harmonije u vezi. Otvorena komunikacija s partnerom pomoći će vam da prevladate nesporazume.

Slobodni, možda ćete se prisjetiti osobe iz prošlosti ili će ponovno uspostaviti kontakt s osobom koja im se sviđa.

 

♏ ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Prva polovina studenog donosi stabilnost u ljubavnom životu. Vaša duboka emocionalna povezanost s partnerom bit će još više istaknuta, a međusobno povjerenje jačat će.

Slobodni, mogli bi osjetiti privlačnost prema osobi koja dijeli vaše strasti i interese, što bi moglo dovesti do započinjanja nove veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♐ STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Prva polovina studenog donosi vam miran i harmoničan ljubavni život. Duboko ćete razmisliti o svojim osjećajima prema partneru i donijeti odluke koje će poboljšati vašu vezu. Međusobno razumijevanje i podrška bit će ključni za očuvanje sreće u vezi.

Slobodni, mogli bi se susresti s osobom iz prošlosti koja će ih podsjetiti na starije ljubavne priče.

 

♑ JARAC (22.12.-19.01.)

Prva polovina studenog donosi vam suočavanje s istinom u ljubavnom životu. Ako ste imali sumnje u partnera, sada će se one potvrditi. Otvorena komverzacija s voljenom osobom bit će ključna za rješavanje nesporazuma.

Slobodni, mogli bi obnoviti vezu s bivšim partnerom.

 

♒ VODOLIJA (20.01.-18.02.)

Prva polovina studenog donosi vam izazove u ljubavnom životu. Neki od vas mogli bi se suočiti s nesuglasicama i konfliktima s partnerom. Vaša neovisnost i kreativnost bit će ključne u rješavanju problema.

Slobodni, mogli bi se upustiti u virtualnu vezu ili razmisliti o novim pristupima ljubavi.

 

♓ RIBE (19.02.-20.03.)

Prva polovina studenog donosi promjene u ljubavnom životu. Nakon razdoblja stresa i napetosti, vaša veza postaje stabilnija. Međusobna sreća i ljubav dominirat će vašim odnosom.

Slobodni, mogli bi doživjeti ljubav na prvi pogled ili obnoviti veze iz prošlosti.

Ova prva polovina mjeseca nosi različite izazove i prilike za svaki znak, ali svima omogućava rast i razvoj u ljubavnom životu. Budite hrabri i iskoristite ove aspekte kako biste poboljšali svoje odnose i povećali sreću u ljubavi.