DNEVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Jedan znak MORA SLUŠATI svoj INSTINKT i jedino tako će donijeti ISPRAVNU ODLUKU…

DNEVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Jedan znak MORA SLUŠATI svoj INSTINKT i jedino tako će donijeti ISPRAVNU ODLUKU…

1 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Odvojite malo vremena da provedete u samoći i razmislite što zaista želite od života. Posljednjih nekoliko dana bilo je užurbano. Dakle, morate ponovno procijeniti svoje ciljeve u životu i kako vaši postupci utječu na vaš vlastiti život, kao i na vaše odnose. Putovanja su naznačena, iako je bolje otići na opuštajući odmor nego na orkanski obilazak uzbuđenja i avantura.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete razviti prirodnu sklonost tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete se ukopati za petama čak i kad logično shvatite da to nije u vašem najboljem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i raditi ono što vam um misli umjesto da djelujete prema svojim instinktima. Uspijete li se ipak malo saviti, situacija se može brže riješiti i bit ćete mnogo sretniji.

 

 

BLIZANCI

Uložit ćete sve napore u rješavanje središnjeg pitanja koje trenutno dominira vašim životom. Velike su šanse da ćete se odvojiti od društvenih, pa čak i financijskih obveza kako biste to riješili. Međutim, trebali biste znati da žurba neće ništa riješiti na konstruktivan način. Strpljenje je ovdje ključ.

 

 

RAK

Danas ćete se osjećati posvećenije i dovršit ćete sve zaostatke koji su se danas nakupili. Brisanjem ovoga dobit ćete lijep osjećaj postignuća, a to će primijetiti i ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete više cijeniti i kod kuće i na svom radnom mjestu.

 

 

LAV

Ovo je veliki dan za vas. Vaš trud može biti nagrađen u gotovini. Bit ćete skloni kupnji najboljih usluga za svoje najmilije! Pazite samo da ne iscrpite cijeli iznos, a da ne uštedite nešto od toga! Danas ćete sa svojim partnerom možda provesti najviše dragih trenutaka jer će susret biti prilično strastven.

 

 

DJEVICA

Kad je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti povučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite s njima kvalitetno vrijeme. Dobar je trenutak za izradu planova putovanja. Možda ćete putovati sljedeći tjedan.

VAGA

Čini se da je za vas danas dan pun razmišljanja! Možda biste htjeli napraviti pomak s trenutnog stambenog naselja ili čak sa svog trenutnog posla. Nemojte biti u zastoju; vrijedi krenuti radi promjene. Možda ćete dobiti neočekivanu komunikaciju od nekoga tko vam je potajno želio dobro!

 

 

ŠKORPIJA

Vjerojatno ste se posljednjih dana osjećali ignorirano, ali danas ćete privući pozornost svih. U središtu pozornosti bit će vaša pažnja, a vi ćete to opravdati laganim izlaskom na priliku. To se može povezati s pojavom novog prijatelja, ponovnim pojavljivanjem starog ili nekom situacijom na poslu.

 

 

STRIJELAC

Impulzivni ste u donošenju odluka već neko vrijeme. Ali danas ćete shvatiti važnost planiranja i pedantnog pristupa. Od sada će vaš pristup bilo čemu biti dobro zacrtan i organiziran. Nikad nije kasno za početak planiranja. S planiranjem ćete također vidjeti sebe kako pravilno izvršavate planove.

 

 

JARAC

Dan je savršen za pokazivanje vaših talenata. Možda se ponašate agresivnije ili asertivnije nego što inače činite, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati preispitati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potreban rub. Iskoristite ovo u najvećoj mogućoj mjeri.

 

 

VODOLIJA

Čini se da ste danas pomalo zbunjeni. Također ste nestrpljivi u obavljanju važnog zadatka. Preporučljivo je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas. Zbunjenost će se postupno smanjivati ​​do kraja dana. Dan će proći bez ikakvih štucanja. Možda danas putujete. Javni prijevoz može malo zakasniti. Držite druge mogućnosti pri ruci.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Budite ljubazni i poštujte vjeru drugih ljudi. Na putu ste do uspjeha, ali kao i uvijek nemojte pogriješiti što se tiče poduzimanja potrebnih opreza. Život je nepredvidljiv pa ne kukajte zbog prepreka koje vam se nađu na putu. Krećite stazom života sa snagom i entuzijazmom.