Tokom NAREDNA TRI DANA jedan zodijak će IMATI PRILIKU kakva se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU!

Tokom NAREDNA TRI DANA jedan zodijak će IMATI PRILIKU kakva se JEDNOM PRUŽA U ŽIVOTU!

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri dana: Ovih dana mogle bi vam se otvoriti nove poslovne prilike. Isto tako imat ćete mogućnost i za volontersku aktivnost. Poželjet ćete se bavit nekim sportom, pa nije isključeno da nećete otići na trčanje. Bit će zauzeto na granici s užurbanim, ali užurbanost vani daje energiju. Pozovite neke prijatelje da vam se pridruže u večernjim satima kako biste proveli ugodno vrijeme u društvu.

 

 

BIK

Nemojte se iznenaditi ako vam susjedi dođu na vrata tražeći uslugu – i to ne samo da posude šalicu šećera! Iako će vaš prvi odgovor biti da kažete da (na kraju krajeva, to je vaša priroda), razmislite dvaput. Ova “usluga” mogla bi uključivati ​​veliku vremensku obavezu. Je li to ono što želiš učiniti? Svoje potrebe možete staviti ispred svojih prijatelja i pritom biti dobar susjed. Ne brinite, oni će razumjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Umjesto da kopate duboko u bačvu tražeći samo deformisane, natučene i trule jabuke, koncentrirajte se na izvlačenje sjajnih, jarkocrvenih. Na taj ćete način izmamiti smijeh i osmijehe u društvo oko sebe, a ne jadno mrštenje. Što god iznesete na površinu, bit će raspoređeno nadaleko, stoga svakako posegnite za dobrim trenucima umjesto za kiselim.

 

 

RAK

Imate snažan duh suradnje. Inspirira vas da se uključite i pomognete drugima bez da vas netko pita. Vaš bi se romantični partner mogao iznenaditi kad vas vidi kako se pojavljujete i pomažete oko posla. Nema veze što ne znaš što radiš – shvatit ćeš. Drugi će biti impresionirani kad vide kako idete iznad onoga što se od vas traži. Vaši napori na svim frontama neće proći nezapaženo.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete se probuditi s prisilom da nešto očistite ili organizirate. Ovo može biti prilično drugačije od vas. Da ne znamo bolje, rekli bismo da osjećate roditeljski poriv, ​​a instinkt za gniježđenje se aktivira. Udovoljite svojim kućnim željama već danas. Sutra ćete vjerojatno biti u sasvim drugačijem raspoloženju!

 

 

DJEVICA

Postoji mnogo područja u kojima možete zasjati. Samo trebate biti svoj da biste osvojili srca drugih. Postoji ljubaznost u vašem ponašanju koja privlači ljude bliskim vama, bez obzira na to jeste li to ikada prije primijetili ili ne. Shvatite ovo i znajte da to nije slučajnost. Ne morate puno poduzimati. Doći će vam.

VAGA

Ako se osjećate potrebito, razmislite o traženju savjeta od drugih. Bliski partneri mogli bi osvijetliti situaciju, pa ako tražite duboke metafizičke savjete, možda biste željeli potražiti negdje drugdje. Prije svega, razmazite se opuštajućim odmorom. Ovi dani su vrlo pogodni za igranje društvenih igara, gledanje filma ili čitanje najnovijeg izdanja vašeg omiljenog časopisa.

 

 

ŠKORPIJA

Danas bi trebao biti dan “bez zabrane” dok planirate svoj sljedeći korak u karijeri. Da si u vojsci, do sada bi bio general s pet zvjezdica – tvoj taktički osjećaj je tako dobar. Nažalost, vaš ured ne dijeli zvijezde. Morat ćete se zadovoljiti povišicom i promaknućem – najmanje što vam mogu ponuditi nakon svog napornog rada. Ako takva ponuda ne dolazi, idite i tražite je!

 

 

STRIJELAC

Drži oči i uši otvorene za sve nove mogućnosti. Čak i ako nije vaša navika čitati rubriku “Traži se pomoć” u novinama, učinite to danas. Možda ćete se iznenaditi onim što ćete tamo pronaći. Vaše se vještine primjenjuju na sve vrste poslova. Ne morate ograničiti svoju potragu na jedno zanimanje. Imate dobar um koji sada radi. Iskoristite ga da shvatite sljedeće korake za svoj napredak.

 

 

JARAC

Vi ste savjestan, vrijedan radnik, ali su vaše misli više o kući nego o poslu. Osjećate se posebno blisko sa svojom obitelji i prijateljima. Oni vam najviše znače. Poslovi, pa čak i karijere dolaze i odlaze, ali prijatelji i obitelj su zauvijek. Uživajte s njima ovih dana. Okupite sve i naručite previše hrane za van.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zaboravite na druženje, rad i javljanje na telefon. Ostanite kod kuće i mazite se u najdražoj dekici. Izvadite svoje stare godišnjake ili albume s fotografijama i zabavite se razmišljajući o dobrim trenutcima iz prošlosti. Uživajte u tišini. Slušajte otkucaje sata i vjetar vani. Mjerite vrijeme prema sjenama koje se kreću po sobi. Priuštite si ove dane za sebe i meditaciju.

 

 

RIBE

Vaša pozitivna snaga je posebno uočljiva. Možda ćete otkriti da veličanstveno zračite ljudima oko sebe. To je zbog vaše ljubazne, nježne i miroljubive naravi. Ti si dragulj koji nije uvijek zapažen ili cijenjen koliko bi trebao biti. Više nego vjerojatno, prepuštate drugima da naprave prvi korak. Razmislite o tome da ste poticatelj. Svijet je u vašim rukama.