OVOM znaku počinje period VELIKIH POZITIVNIH PROMJENA, a trajat će čak 2 mjeseca, a evo što i ostale znakove očekuje!

OVOM znaku počinje period VELIKIH POZITIVNIH PROMJENA, a trajat će čak 2 mjeseca, a evo što i ostale znakove očekuje!

31 listopada, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ako ste žudjeli da nešto promijenite u svom svakodnevnom životu, učinite to sada, jer promjena je moguća. Planetarna energija vam govori da je došao čas za konkretne promjene. Bez obzira je li promjena koju tražite kod kuće ili na poslu, fizička ili emocionalna, nemojte se bojati ozbiljno narušiti status quo svog života.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Planetarni pomak će vjerojatno biti neprimjetan, ali imat ćete nekoliko mjeseci da shvatite kako ova promjena utječe na vas. Svinut će vam da osjećate snažnu potrebu za oslobođenjem. Možda se trebate osloboditi okova svoje grupe. Promjene i inovacije su u zraku!

 

 

BLIZANCI

Ne smijete očekivati ​​neke velike promjene. Proces koji ste započeli prije tri ili četiri godine malo će se ubrzati. Mijenjate uporišta svog identiteta, ideje koje vas čine sigurnima u to tko ste. Vaša obitelj, porijeklo i obrazovanje više se ne računaju kao vaši duhovni temelji.

 

 

RAK

Dani pred nama trebali bi biti prilično pozitivni. Počet ćete osjećati najslabiji nagovještaj početka velike promjene. Ova nova faza trajat će sedam mjeseci. Kako napreduje, naći ćete veću slobodu izražavanja. Možete očekivati ​​da ćete prebaciti u visoku brzinu na temama koje ste u prošlosti izbjegavali. U sljedećih nekoliko mjeseci mogu se pojaviti neka trvenja s braćom i sestrama.

 

 

LAV

Sunčev sustav vjerojatno će pokrenuti transformaciju koja će trajati nekoliko mjeseci. Promjena će se usredotočiti na sredstva koja koristite da biste se ispunili u smislu svoje karijere i ljubavnog života. Ako se osjećate omeđeno svojim treningom ili odgojem, možete očekivati ​​da ćete tražiti oslobođenje od ovih inhibicija u mjesecima koji dolaze.

 

 

DJEVICA

Izvrstan je period za vas! Iako se ne događaju važniji događaji, postoji obećanje slobode u narednim mjesecima. Temeljna promjena uskoro će se dogoditi u vašem zanimanju i ljubavnom životu. Kako se mjeseci odmiču, možete očekivati ​​da ćete biti vizionarskiji, kreativniji, a možda i buntovniji. Bit ćete mnogo učinkovitiji nego u protekle dvije ili tri godine.

 

VAGA

Da biste razumjeli pomak koji se događa, morate gledati na događaje iz uzvišene perspektive. Polagani proces oslobađanja uzima zamah. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci nećete odbiti priliku da se riješite opresivnog dijela svoje prošlosti. Odbacit ćete svoje stare komplekse i izići obnovljeni. Nemojte se uznemiriti ako obiteljski odnosi malo pate. Nevolja je samo privremena.

 

 

ŠKORPIJA

Blagi vjetrovi promjena trenutno pušu kroz vaš život. Imate osjećaj novosti i otvoren stav prema svijetu. Neki vanjski događaji ostavljaju vam dojam da na konkretan način napredujete prema novom životu. Možete očekivati ​​neka ugodna iznenađenja.

 

 

STRIJELAC

U vašem slučaju, izraz “prekretnica” ima neko značenje. Ova prekretnica mogla bi biti u obliku nove osobe ili ključnog događaja koji zauvijek mijenja stvari. Ponekad se zaista dogode nevjerojatne stvari o kojima čujemo. Jedna od ovih stvari mogla bi vam se dogoditi u nadolazećim mjesecima.

 

 

JARAC

Možda ste se vratili duboko promijenjeni s dugog putovanja. Naravno, putovanja donekle mijenjaju svakoga, ali u vašem slučaju promjena je dublja. Imat ćete problem vratiti se u stari život. Možda vam se čini previše ograničavajućim. Pa što čekaš? Promijeni to!

 

 

VODOLIJA

Ako se osjećate gušeni vašom romantičnom vezom, ako smatrate da joj nedostaje začina ili je previše tradicionalna, zašto se onda ne biste oslobodili? Planetarna energija pomoći će vam da i vaše najluđe ideje pretvorite u stvarnost. Počevši od danas, od vas će se tražiti da budete odlučniji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Upoznali ste neke čudne ljude koji su uvelike utjecali na vaš stav o vašem braku ili partnerstvu. Neki ljudi su vas gurali prema većoj slobodi. Na ove ljude utjecala su planetarna poravnanja, ali to nije razlog zašto vi morate biti. Sloboda ili nedostatak iste je potpuno subjektivan.