LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Novembra: Konačno dolazi vrijeme za ljubav za OVE znakove. Tugu i čežnju će zamijeniti ljubavna sreća…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Novembra: Konačno dolazi vrijeme za ljubav za OVE znakove. Tugu i čežnju će zamijeniti ljubavna sreća…

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Razgovori o dominaciji bi se mogli pojaviti s ljubavnikom ili bivšim. Da, vi ste opipljivo moćni i nemoguće je da vaš voljeni ne primijeti. Mogli biste preuzeti previše u svom partnerstvu i romantičnoj vezi. Ako osjećate da ne možete kontrolirati stvari, prestanite pokušavati na trenutak i pogledajte kakav je osjećaj prepustiti se tome. Možda nećete postići svoj put, ali bit ćete dobro.

 

BIK

Vaš društveni svijet je glavni pokretač vašeg romantičnog života, čak i ako ih obično više volite držati odvojeno. Možete se osjećati sigurnije u grupnim situacijama, pogotovo ako one uključuju luksuzni izlet. Ako ste slobodni i želite nekoga upoznati, dodirnite svoje različite online i offline grupe prijatelja, uključite se u aplikacije (čak i ako su vam dosadne) i jednostavno se iznesite.

 

BLIZANCI

Usporite kada izražavate svoje osjećaje svom ljubavniku. Obično brzo prenesete svoju nevolju romantičnom partneru. Sjedenje sa svojim osjećajima na minutu može vam pomoći da ih integrirate i izrazite jasnije i s ljubavlju. Skupite svoje misli, dopustite im da se procijede i prije nego što izgovorite riječi, osjetite ih na svom jeziku i provjerite jesu li uistinu izražavale ono što osjećate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša bi se radoznalost mogla osjećati kao žudnja, a to se može pokazati u vašoj vezi. Mirno sjedenje može biti naporan posao. Osjećaj ljutnje može vas nenamjerno natjerati da ga iznesete na svog ljubavnika. Vjerojatno ćete morati sami proći kroz ovaj osjećaj, umjesto da uključujete partnera. Olakšajte mu barem dok još uvijek shvaćate što je točno ono što želite istražiti.

 

LAV

Odajete osjećaj snage, a vašem ljubavniku to može biti mega primamljivo. Prilično ste dobri u potvrđivanju svojih potreba i želja. Ipak, mogli biste se toliko zaokupiti postavljanjem tih zahtjeva da zaboravite da postoji još jedna osoba koja bi također mogla gladovati za nečim specifičnim. Pokušajte pitati i svog partnera što želi – a zatim ga poslužite na srebrnom pladnju.

 

DJEVICA

Trenutno odajete savršen spoj snage, senzualnosti i osjetljivosti u romantičnim situacijama. Vaša je intuicija jaka i vjerojatnije je da ćete odgovoriti ljubavniku tako da se izravno prilagodite njegovim potrebama. Ali nemojte se oslanjati samo na to – postavljajte prava pitanja kako biste mogli ići dublje, približavati se i graditi zajedno svijet. Dobri su dani za razgovor, čak i s bivšim.

VAGA

Nepokolebljiva čežnja za transformacijom mogla bi preplaviti vaše odnose. Možete osjetiti svaki svoj osjećaj odjednom. Oslobađanje svega ovoga moglo bi doći kroz fizički dodir i tjelesnu povezanost, stoga se nemojte iznenaditi ako vam s*ks donosi puno više od samog zadovoljstva. Može govoriti o dubljim dijelovima vaše psihe kojima je potrebna pozornost.

 

ŠKORPIJA

Istraživanje skrivenog terena s ljubavnikom otvara vam nove romantične vidike. Čak i ako vaš partner još ne želi doći, čini vas duboko znatiželjnim o onome što još niste vidjeli. Ako ste trenutno slobodni, kretanje različitim rutama moglo bi donijeti nekoga novog i uzbudljivog u vaš život. Čak i samo pomicanje kroz web stranicu za putovanja može zapaliti duboke čežnje vaše psihe. Izbjegavajte dobro utabane staze.

 

STRIJELAC

Vaša psiha je mjesto gdje se najprije događa romantična radnja. To može donijeti ogroman uvid iz duboko u vaš um, ali prvo ga obrađivati ​​je mudro i zdravo. Često možete odmah zaroniti i početi manično dijeliti svoje misli s ljubavnikom. Ovo prvo zahtijeva probavu i obradu — a zatim proći kroz to, točku po točku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pitanja partnerstva su užareno središte vašeg svijeta. Vaša pozornost na sve stvari usmjerene na odnos mogla bi graničiti s opsesivnom. Kada se osjećate da ste emocionalno umotani u nešto, ponekad je bolje da se aktivno odmaknete i malo olabavite stisak. Vjerojatno se aktiviraju vaše sigurnosne potrebe, ali možda ćete otkriti da vam malo udaljenosti pomaže shvatiti da uopće nema razloga za brigu.

 

VODOLIJA

Ovo je uzvišeno romantično vrijeme u tvom svijetu. Čak i ako niste “raspoloženi”, dio vas razumije da je spajanje na razini srca samo još jedan način za vođenje ljubavi, pogotovo sada. Dopustite sebi da se otvorite partneru ili čak novoj simpatiji i nemojte se bojati svojih osjećaja.

 

RIBE

Vaši ciljevi u vezi su na vidiku – ali trebate slušati svoju intuiciju. Ovo je idealno za uključivanje u svoj društveni život i više komunikacije s prijateljima – čak i samo u grupnom chatu. Netko s prilično objektivnim gledištem mogao bi donijeti uvid u problem partnerstva. Čak i ako osjećate otpor, razmislite o njihovoj perspektivi.