Za Lava, Vodoliju i OVAJ znak Novembar će biti VRLO TEŽAK MJESEC, ali postoji logično objašnjenje zašto…

Za Lava, Vodoliju i OVAJ znak Novembar će biti VRLO TEŽAK MJESEC, ali postoji logično objašnjenje zašto…

30 listopada, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imat će lošije mjesečne horoskope u novembru, a postoji logično objašnjenje zašto.

Recimo to ovako: ne postoji takva stvar kao što je totalno težak mjesec, pa ako ste spomenuti ovdje, onda znajte da je to samo zato što na određene stvari treba obratiti pozornost ovog mjeseca i ako radite ono što trebate učiniti, sve će vam dugoročno uspjeti vrlo, vrlo dobro.

Također moramo imati na umu da tijekom mjeseca novembra, što znači da je godina pri kraju, pouzdano znamo da mnogi ljudi u to vrijeme postanu melankolični ili tužni.

Ovo je pad godine i mi to emotivno osjećamo.

Ne možemo si pomoći. Zato izdržite, zgrabite neki savjet i znajte da ćete SVE to prebroditi.

Ove sile će nas natjerati da malo previše razmišljamo o sebi u ovom trenutku.

Možemo otkriti da trošimo previše vremena na događaje u godini, a ako nam se ti događaji ne sviđaju, na kraju ćemo se osjećati uznemireno i izvan mjesta.

Tražimo čvrsto tlo za ovo vrijeme i naći ćemo ga, ali može se naći na teži način.

Za neke horoskopske znakove u astrologiji sve je u otpuštanju nedavne i daleke prošlosti.

Prošlost ove sadašnje godine, i prošlost nečijeg života. Imamo nove priče koje trebamo napisati, pa krenimo na to, bez straha.

Tri horoskopska znaka s lošijim mjesečnim horoskopom u novembru su:

1. LAV

Ono što je zanimljivo u vezi sa novembrom, za vas, je da ste općenito vrlo dobri s njim; znaš da postoji pritisak da vidiš obitelj i planiraš obiteljske događaje, i znaš da će biti druženja i zabave.

Sve te to jako veseli, ali još uvijek postoji ta tvoja dosadna prošlost i čini se da joj uvijek iznova dopuštaš da ti stane na put u zabavi.

Ono što je primjetno je da ni sami više ne znate zašto. Kao da ste se pomirili s onim što je bilo užasno u vašoj prošlosti, a ipak se stalno vraćate po još, kao da ste za to vezani na načine koji su izvan vaše kontrole. Bit ćete u iskušenju mnogih tranzita da se ponašate loše, ali vaša unutrašnjost vam neće dopustiti da odete predaleko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Konfliktni ste ovaj mjesec i sigurno ćete znati da ne možete nastaviti ovako. Trebate iskoračiti naprijed, u svjetlost. Ne brini. Sada prođite kroz pokrete i pripremite se za iscjeljenje.

2. VODOLIJA

Ovo nije baš težak mjesec za vas, ali je mjesec u kojem će se odvijati mnogo aktivnosti, a vjerovali ili ne. Neke od tih aktivnosti bi mogle biti ono što biste mogli nazvati ‘za žaljenje’. Bit ćete u iskušenju da se uključite u stvari koje možda nisu najbolji izbor za vas.

Ali problem je u tome što ste jedva čekali učiniti nešto radikalno; nešto…zabranjeno, i iskreno, više ćete nego vjerojatno završiti s tim što se toga tiče. Možda ćete se osjećati kao da ste se veći dio godine držali na uzici, a sada kada je godina na izmaku, želite se osloboditi i malo živjeti.

Međutim, vaša ideja o ‘malom životu’ mogla bi vas dovesti u nevolje, pa ako ikako možete usvojiti malo diskrecije u svojim divljim i ludim aktivnostima, onda biste ovaj mjesec mogli preživjeti neozlijeđeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. OVAN

Vi ćete, poput mnogih drugih osjetljivih ljudi, tijekom mjeseca novembra prolaziti kroz fazu melankolije. Svjesni ste da se to događa i na neki način ovo vrijeme ostavljate po strani upravo iz tog razloga. Osjećate se kao da sami sebi dugujete neku vrstu ‘sloma’, a ako vam dođe do plača, to ćete učiniti i nitko vas ne može zaustaviti.

Ne namjeravate svojom tugom zavladati okolinom, ali ste nepopustljivi u tome da odvojite vrijeme potrebno za zadovoljenje ove potrebe za prisjećanjem na prošlost i prošle radnje u ovoj godini. Morate riješiti stvari, a ponekad to znači da morate biti sami da to učinite.

Možda nećete zadovoljiti svačiji osjećaj društvenog ponašanja u ovo vrijeme, ali DODANO znate što je dobro za vas. Nije tako strašan mjesec, a znate što morate učiniti da biste ga izdržali. Bit ćete dobro.