LJUBAV: Poziv bivše ljubavi OVOM znaku mijenja sve iz korijena, a nekome stiže fatalni susret i osoba kakvu čeka cijeli život!

LJUBAV: Poziv bivše ljubavi OVOM znaku mijenja sve iz korijena, a nekome stiže fatalni susret i osoba kakvu čeka cijeli život!

29 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav: Teško je kontrolirati način i brzinu kojom se naš život oko nas događa. Ono što možemo je samo izabrati da li ćemo ga kao takvog prihvatiti ili ne. U narednom tjednu shvatite da što se više trudite kontrolirati sve oko sebe, život postaje sve teži.

Iako se stvari možda neće dogoditi kako i kada želite, vaš je posao odgovoriti na bilo koju stvarnost koja se predstavlja. To se najviše može manifestirati u onim odnosima za koje osjećate da se mijenjaju. Ne shvaćajte ništa tragično, jer ponekad je i kraj jedan posve novi početak.

 

BIK

U životu je bitno da čovjek pronađe sam sebe i da shvati gdje mu je zapravo mjesto. Vaš  ljubavni život će ovog tjedna tražiti od vas da donesete možda neke bitne odluke. Imajte na umu da čak i ako dosta toga rješite što vam stvara problem da stvari neće ići onako kako ste si zamislili i po planu. Nećete požaliti ako ćete vjerovati u sebe i u sve ono za što ste se zalagali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ove sedmice počet ćete shvaćati zapravo kroz kolike ste ljubavne probleme prošli. Možda vaše ljubavne veze u prošlosti nisu bile savršene, ali činjenica je da nitko nije savršen. Mnogo toga ovisi i o nama samima i o našim postupcima. Ne gurajte probleme pod tepih i ne okrećete glavu od istine koja nije ugodna. Radite na tome da budete iskreniji prema sebi i da u budućnosti učinite sve bolje. Možda tada dođe do boljeg početka na koji čekate.

 

RAK

U ljubavi uvijek dajete sve od sebe i često kada volite zaboravite na sebe i ono što vaše srce želi i treba. Vrijeme je da se vratite sebi i da shvatite da ako je kvalitetna veza, kao i vaša voljena osoba da od vas neće tražiti da sebe stavite na posljednje mjesto. Upravo vaša voljena i voli kod vas sve ono što zapravo jeste. Ne ustručavajte se pitati voljenu osobu što mu zapravo treba. To bi mogao biti jedan posve bolji i ljepši novi početak i puno vjere da je u ljubavi sve moguće.

LAV

Ove sedmice bi bilo dobro i poželjno da sve uložite u sebe i da vjerujete u sve u tom procesu. Morate se ozbiljno pozabaviti ljubavnom situacijom čak i ako na sve to ne gledate previše ozbiljno. Poslušajte svoj unutarnji glas i pokušajte shvatiti kakvu vam poruku šalje. Bojite se ranjivosti i posve se predati voljenoj osobi, ali strah vam u svemu tome neće pomoći.

 

DJEVICA

Kada nas netko voli i kada želi biti dio našeg života, mi to osjećamo. Možda u životu niste imali prilika koliko zapravo zaslužujete. Ponekad nije sve onako kako želimo i onako kako smo zamislili da treba biti. Ljubav nikada nije savršena. Ponekad moramo jasno vidjeti situaciju, posebnu onu kada nekome nije suđeno da bude dio našeg života i u našem životu i napraviti mjesto onome tko to zaista želi biti.

 

VAGA

Ponekad pored zdravih očiju ne vidite gotovo ništa. Vidite tek onda kada je kasno i kada shvatite da vam neke stvari jednostavno nisu suđene. Osloboditi se prošlosti ponekad može biti teško i uznemirujuće, pogotovo kada je to bila situacija u kojoj ste sami sebe uvjeravali da tu trebate biti i niste si htjeli priznati da je vrijeme da krenete dalje. Ali, više ništa nije isto, a niste ni vi. Ovaj tjedan imajte to na umu i recite ponovo DA ljubavi.

 

ŠKORPIJA

Novi ljubavni početak će doći kada shvatite koliko je vaša nesvjesnost vladala vašim svjesnim izborom. Ako se bojite započeti novu vezu ili ostati sami, to ne nešto što ćete prije svega morati sami u glavi posložiti svoje želje i potrebe i shvatiti što zapravo želite. Ovaj tjedan razmislite o svojim ranama iz prošlosti. Posebno o onima za koje smatrate da više ne postoje i da ste ih izliječili. Ne dozvolite da vam stare rane upravljaju sadašnjosti, a posebno budućnosti.

STRIJELAC

Ove sedmice ćete se osjećati drugačije i zanimljivo je to što će to svi drugi primjetiti. Razlog tome je što ćete prihvatiti svoju prošlost onakvom kakve je i što joj nećete više dozvolite da vam kontrolira budućnost. Uživat ćete u trenutku koji je sada i u onom u čemu ste napradovali i postigli. Osoba ste koja ima nevjerojatnu sposobnost davati i primati ljubav, ali za vas će to biti samo početak. Čak i ako u ovom trenutku vama to možda ne izgleda tako.

 

JARAC

To što vaš ljubavni život nije ispao onako kako ste zamišljali ili željeli u prošlosti, ne znači da ne može biti bolji i da ne možete krenuti naprijed. Mnoge ste lekcije naučili i srce vam je bilo slomljeno, ali morate povratiti optimizam i nadu koju vam je teško u ovom trenutku pronaći.

Vjerujte da sve može biti kako želite. Naravno da možete ostati i tu gdje ste sada, ali da li to zapravo želite!? Ovaj tjedan započnite jedan početak sa samim sobom i dopustite si priliku da ponovo volite i budete voljeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako vjerujete da sve može biti kako želite i da možete sve imati, znajte da je to prvi korak do postizanja toga. Ovaj tjedan će biti vrlo važan za vaš ljubavni život i stvaranje ljubavi i mogao bi biti vaš novi početak. Vaš odnos će se uskoro okrenuti za dublju razinu predanosti.

 

RIBE

Lako vas je povrijediti i kada vas netko povrijedi zbog straha se jednostavno isključite, ali ne trebate se bojati ljubavi i partnera koji vas jednostavno želi usrećiti. Iako živite za ljubav, ponekad niste dostupni i niste se spremni predati novom ili sadašnjem partneru.

Ako niste otvoreni za ljubav, onda nema prostora da je primite. Ne dopustite da stare rane iz prošlosti utječu na vašu sadašnjost. Neka ovaj tjedan bude vaš novi početak i ostavite prostor za ljubav, jer ljubav je spremna i čeka na vas. Ne predajte se strahu.