Putovanje kroz Egipatski Horoskop: Novembar kao NIKADA PRIJE za OVE znakove!

Putovanje kroz Egipatski Horoskop: Novembar kao NIKADA PRIJE za OVE znakove!

28 listopada, 2023 0 By Admin

🌞 Egipatski horoskop za mjesec Novembar 🌟

Egipatski horoskop, naslijeđen iz drevnih vremena, donosi nam fascinantnu perspektivu na astrologiju. Ovaj horoskop temelji se na trinaest znakova, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i datumima rođenja. Svaki od ovih znakova povezan je s razdobljem tijekom godine, a svaka osoba rođena u određenom periodu ima određeni znak. Evo detaljnog pregleda onoga što možete očekivati u mjesecu Novembaru:

 

🌟 RA (20.02. – 20.03.) – Pisc

Osobe rođene pod egipatskim znakom Ra, poznate i kao Pisci u zapadnjačkoj astrologiji, obilježavaju se svojom kreativnošću i dubokom emocionalnošću. U mjesecu Novembru, Ra znakovi će osjetiti snažnu potrebu da izraze svoje umjetničke talente. Ovo je vrijeme kada će njihova maštovitost procvjetati, bilo da se radi o slikanju, pisanju, ili glazbi. Pisci će biti izrazito produktivni i osjećati će se ispunjenima kroz kreativni izražaj.

Emocionalna dubina Pisaca će biti na vrhuncu u ovom periodu. Osjećat će potrebu za dubljim povezivanjem s drugima, a ljubavne veze bit će ispunjene strašću i nježnošću. Otvoreni za emocionalne izraze, Pisci će se otvoriti prema partnerima i omogućiti im da vide njihovu ranjivu stranu. Očekujte duboke i senzualne trenutke strasti i intimnosti u vašem ljubavnom životu.

 

🌟 ISIS (21.03. – 20.04.) – Ovan

Osobe rođene pod egipatskim znakom Isis, koji se poklapa s znakom Ovna u zapadnjačkoj astrologiji, karakteriziraju se svojom strašću i odlučnošću. U mjesecu Novembru, njihova strast će doći do izražaja u ljubavnim odnosima. Ovo je vrijeme za dublje povezivanje s partnerom i strastvene trenutke strasti. Otvorite se emocionalno i dopustite partneru da vidi vašu ranjivu stranu. Očekujte duboke i senzualne trenutke koji će vas povezati s voljenom osobom.

 

🌟 OSIRIS (21.04. – 21.05.) – Bik

Osobe rođene pod egipatskim znakom Osiris, koji se podudara s znakom Bika u zapadnoj astrologiji, poznate su po svojoj stabilnosti i pouzdanosti. U mjesecu Novembru, njihova snalažljivost će doći do izražaja. Ovo je vrijeme za rješavanje praktičnih problema i postizanje svojih ciljeva. Osiris znakovi će se osjećati motivirano i spremno za postizanje uspjeha. Očekujte da ćete biti izuzetno produktivni i da ćete postići značajne rezultate u svojim profesionalnim i osobnim projektima.

 

🌟 HORUS (22.05. – 21.06.) – Blizanci

Osobe rođene pod egipatskim znakom Horus, koji se podudara sa znakom Blizanaca u zapadnjačkoj astrologiji, karakteriziraju se svojom komunikativnošću i intelektom. U mjesecu Novembru, njihova sposobnost izražavanja bit će ključna. Ovo je vrijeme za otvorenu komunikaciju i izražavanje svojih misli i osjećaja. Horus znakovi će se istaknuti u razgovorima i argumentima. Očekujte da ćete biti inspirirani za istraživanje novih ideja i razmjenu mišljenja s drugima.

 

🌟 BASTET (22.06. – 22.07.) – Rak

Osobe rođene pod egipatskim znakom Bastet, koji se poklapa s znakom Rak u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom nježnošću i emocionalnošću. U mjesecu Novembru, njihova empatija će doći do izražaja. Ovo je vrijeme da se posvete brizi o svojim bližnjima i pokažu svoju nježnu stranu. Bastet znakovi će se osjećati ispunjenima kroz činove ljubaznosti prema drugima. Očekujte da ćete biti podrška svojim prijateljima i obitelji, a vaša nježnost će biti izvor topline u vašim međuljudskim odnosima.

 

🌟 SEKMET (23.07. – 22.08.) – Lav

Osobe rođene pod egipatskim znakom Sekmet, koji se poklapa sa znakom Lav u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom strašću i samopouzdanjem. U mjesecu Novembru, njihova samouvjerenost će biti ključna. Ovo je vrijeme za postizanje svojih ciljeva i izražavanje svoje snage. Sekmet znakovi će se osjećati hrabro i spremno za izazove. Očekujte da ćete biti vođe i da ćete inspirirati druge svojim samopouzdanjem. Ovaj mjesec donosi vam priliku da briljirate u svojim nastojanjima i osvojite srca drugih svojom harizmom.

 

🌟 ANUBIS (23.08. – 22.09.) – Djevica

Osobe rođene pod egipatskim znakom Anubis, što odgovara znaku Djevice u zapadnjačkoj astrologiji, karakteriziraju se svojom analitičnošću i odgovornošću. U mjesecu Novembru, njihova analitičnost će doći do izražaja. Ovo je vrijeme za rješavanje problema i donošenje važnih odluka. Anubis znakovi će se istaknuti svojom sposobnošću donošenja racionalnih odluka. Očekujte da ćete biti traženi za savjet i podršku. Vaša praktičnost i sposobnost organizacije doći će do izražaja, čineći vas neprocjenjivim resursom u osobnom i profesionalnom životu.

 

🌟 THOTH (23.09. – 23.10.) – Vaga

Osobe rođene pod egipatskim znakom Thoth, koji se podudara s znakom Vage u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom inteligencijom i pravednošću. U mjesecu Novembru, njihova pravednost će doći do izražaja. Ovo je vrijeme za promicanje pravde i jednakosti. Thoth znakovi će se zalagati za prava drugih i raditi na stvaranju boljeg društva. Očekujte da ćete biti aktivisti za promjene i da ćete biti inspiracija drugima. Vaša strast za pravednošću i ravnotežom donijet će pozitivne promjene u zajednici i oko vas. Vaša sposobnost sagledavanja obje strane situacije čini vas izvanrednim posrednicima i diplomatima.

 

🌟 HAPI (24.10. – 21.11.) – Škorpija

Osobe rođene pod egipatskim znakom Hapi, što se podudara s znakom Škorpije u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom vedrinom i ljubaznošću. U mjesecu Novembru, njihova ljubaznost će biti ključna. Ovo je vrijeme da širite pozitivnost i ljubaznost prema drugima. Hapi znakovi će se istaknuti svojim veselim duhom i nesebičnošću. Očekujte da ćete biti okruženi prijateljima i da ćete širiti radost i sreću gdje god krenete.

Ovaj mjesec donosi vam priliku da razveselite svoje bližnje svojom prisutnošću. Vaša sposobnost stvaranja pozitivnog okruženja činit će vas dragocjenim članom svoje zajednice. Nemojte se iznenaditi ako budete okruženi prijateljima i obitelji koji cijene vašu vedru osobnost. Spremni ste podijeliti svoju sreću i učiniti život svih oko vas ljepšim.

 

🌟 ANPU (22.11. – 21.12.) – Strijelac

Osobe rođene pod egipatskim znakom Anpu, što odgovara znaku Strijelca u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom avanturističkom dušom i entuzijazmom. U mjesecu Novembru, njihova strast prema istraživanju i pustolovinama će biti ključna. Ovo je vrijeme za planiranje putovanja, istraživanje novih kultura i upuštanje u nove avanture. Anpu znakovi će osjetiti potrebu za širenjem svojih horizonta i učenjem novih stvari. Očekujte da ćete biti inspirirani za istraživanje svijeta oko sebe i da ćete biti spremni za nove izazove.

 

🌟 HATHOR (22.12. – 19.01.) – Jarac

Osobe rođene pod egipatskim znakom Hathor, koje se podudaraju sa znakom Jarcem u zapadnjačkoj astrologiji, karakteriziraju se svojom ambicioznošću i praktičnošću. U mjesecu Novembru, njihova ambicija će doći do izražaja. Ovo je vrijeme za postizanje poslovnih ciljeva i usmjerenost na karijeru. Hathor znakovi će se istaknuti svojom sposobnošću organizacije i postizanja rezultata. Očekujte da ćete biti traženi za vođenje projekata i ostvarivanje svojih poslovnih ambicija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

🌟 SEBEK (20.01. – 18.02.) – Vodenjak

Osobe rođene pod egipatskim znakom Sebek, koje se poklapaju sa znakom Vodenjaka u zapadnjačkoj astrologiji, ističu se svojom originalnošću i nekonvencionalnim pristupom životu. U mjesecu Novembru, njihova kreativnost i inovativnost će doći do izražaja. Ovo je vrijeme za izražavanje svoje jedinstvene vizije i eksperimentiranje s novim idejama. Sebek znakovi će se osjećati inspirirano da mijenjaju svijet oko sebe. Očekujte da ćete biti pokretač promjena i da ćete inspirirati druge svojim nekonvencionalnim pristupom životu.

 

🌟 SOBEK (19.02. – 20.03.) – Ribe

Osobe rođene pod egipatskim znakom Sobek, što odgovara znaku Riba u zapadnjačkoj astrologiji, obilježavaju se svojom suosjećajnošću i intuitivnošću. U mjesecu Novembru, njihova intuicija će biti ključna. Ovo je vrijeme za slušanje svojih unutarnjih osjećaja i donošenje odluka na temelju svojih instinkta. Sobek znakovi će se osjećati povezanima s emocionalnim aspektima svojeg života i bit će otvoreni za duhovni rast. Očekujte da ćete osjećati duboku povezanost s univerzalnom energijom i da ćete biti inspirirani za dublje razumijevanje svoje duše.

Ovaj mjesec donosi vam priliku da se usmjerite na svoju unutarnju mudrost i intuiciju. Vaše suosjećanje i sposobnost empatije bit će izrazito izraženi, što će vam pomoći da se povežete s drugima na dubljem nivou. Očekujte da ćete biti traženi za savjete i podršku u osobnim odnosima. Vaša sposobnost razumijevanja i suosjećanja činit će vas neizmjerljivo vrijednim članom svoje zajednice.

Egipatski horoskop za mjesec Novembar pruža vam dublji uvid u vaše osobne karakteristike i naglaske u ovom periodu. Bez obzira na vaš znak, ovaj mjesec nudi jedinstvene prilike za osobni rast, ljubav i uspjeh. Slijedite svoje strasti, budite otvoreni za promjene i iskoristite ovaj period za ostvarenje svojih ciljeva.