USKORO: Ribe dolazi do VELIKOG NOVCA, Biku, Blizancima, Vodoliji i Lavu stiže VRLO POVOLJAN PERIOD, Strijecu i Jarcu neće biti lako…

USKORO: Ribe dolazi do VELIKOG NOVCA, Biku, Blizancima, Vodoliji i Lavu stiže VRLO POVOLJAN PERIOD, Strijecu i Jarcu neće biti lako…

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Možda ćete biti domaćin velike konferencije ili seminara. No male zabune s dostupnošću mjesta u željeno vrijeme mogu vas staviti u neugodan položaj pred svima i možda ćete morati otkazati događaj! U takvoj situaciji morate zadržati hladnokrvnost i nastaviti se ponašati pozitivno.

 

BIK

Ovo je najbolje vrijeme da izrežete “mrtvo drvo” u svom životu. Držali ste se položaja u kojem više ne uživate zbog osjećaja obveze ili bespomoćnosti. Bilo vam je teško izaći iz ove situacije, ali uskoro ćete smoći hrabrosti u sebi za taj posljednji korak. U tome će vam pomoći i neki događaj.

 

BLIZANCI

Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti novi napori. No, vrijeme je povoljno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, svakako planirajte društvene aktivnosti. Izbjegnite ogovaranje i možete provesti dane i večeri ispunjene zabavom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani vam mogu biti ugodni, ali postoji mogućnost da ćete završiti opsjednuti nekom sporednom točkom. Ovo može biti sasvim opravdano, ali vaš pristup zapravo može poremetiti vrijeme mira i harmonije kod kuće ili na radnom mjestu. Vrijeme je da uzmete u obzir veliku sliku i zanemarite manje stvari.

 

LAV

Novi val samopouzdanja obilježava sve što radite. Prepreke koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnima bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše komunikacijske vještine doživjet će veliku promjenu i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih na svoje stajalište. Dani su savršeni za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

DJEVICA

Volite upoznavati ljude koji su iskreni. Ali, možete naići na ljude koji maskiraju svoje izvorno ja. Zato naučite vidjeti kroz njihovo pretvaranje. Vrijeme može zahtijevati od vas da brzo odlučite. Dvaput razmislite prije nego što budete čvrsti oko bilo kojeg poteza i morate odgoditi sve svoje ostale planove dok ne završite s donošenjem odluka.

VAGA

Ovo su savršeni dani da preispitate trenutnu situaciju u svom životu i odredite prioritete svojih projekata. Ako ste već neko vrijeme ljenčarili i puštali da se posao gomila, uskoro ćete pronaći nevjerojatan val energije koji će vam pomoći da svoje projekte organizirate na zadovoljavajući način. Ovo je najbolje vrijeme da odbacite one koji više nisu korisni i završite druge umjesto da započnete novi projekt.

 

ŠKORPIJA

Nestrpljivi ste da obavite važan zadatak. Preporučljivo je pričekati i ne voditi važne pregovore već danas. Zbunjenost će postupno jenjavati  narednih dana. Držite druge opcije pri ruci, dok vam ne bude posve pogodovalo da svoje planove provedete onako kako ste zamislili.

 

STRIJELAC

Sreća se osmjehuje vašim financijama posljednjih nekoliko dana, a vaša potrošnja je u skladu s tim porasla. Sada je krajnje vrijeme da se zaustavi velika potrošnja. Sada morate obuzdati svoju ekstravaganciju. Mogući su neplanirani troškovi uskoro, a to vam sada najmanje treba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Događaji su se posložili na takav način da je vaše samopouzdanje prilično potučeno. Teško ćete sretno i zadovoljno zaključiti neki zadatak. Također možete doći u kontakt s nekim čiji negativni komentari mogu izazvati osjećaj malodušnosti. Imajte na umu da je ovo privremena faza i da ćete uskoro dobiti svoje samopouzdanje.

 

VODOLIJA

Ovo će biti vrlo pozitivno vrijeme za vas. Zvijezde su se posložile u vašu korist, posebno narednih nekoliko dana. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti što prije,jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Večeri ostavite slobodnima i prepustite se laganim opuštajućim aktivnostima. Netko neočekivano bi vam mogao doći u posjet uskoro.

 

RIBE

Vaša pretjerano emotivna priroda pomaže potrebitima, ali ponekad vas može zadaviti u neugodnoj situaciji. Za izlazak iz takve situacije potražite pomoć partnera. Ovo je vrijeme za intimnu i tajnu komunikaciju. Velika financijska dobit je najvjerojatnije moguća, ali držite se podalje od kockanja. Izgovarajte svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedili voljenu osobu.