DNEVNI HOROSKOP za 23. Oktobar: Jedan znak MORA preuzeti KONTROLU nad svojim životom i ne zamarati se šta ko misli i govori…

DNEVNI HOROSKOP za 23. Oktobar: Jedan znak MORA preuzeti KONTROLU nad svojim životom i ne zamarati se šta ko misli i govori…

22 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Dobit ćete neočekivano dobre vijesti. Možda je to povezano s vašom karijerom ili osobnim životom, ali rezultirat će financijskom dobiti za vas. Također će vam pokazati put do budućih dobitaka sličnih tipova. Bit ćete raspoloženi i zarazit ćete sve oko sebe optimizmom i srećom. Uživajte u druženju s prijateljima i obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaši su instinkti danas previše pogođeni i trebali biste im vjerovati i učiniti točno ono što oni kažu. Čak i ako se svi oko vas ne slažu i slijede drugačiji put, trebali biste se držati vlastitog puta. To će vjerojatno biti teška odluka, ali uskoro ćete ubrati plodove. Morate držati oči i uši otvorenima i brzo djelovati kako biste iskoristili prilike koje vam se sada mogu pojaviti.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete biti posebno opušteni. Nijedno vas pitanje nema snage uznemiriti, a svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem današnjem sporu. Širit ćete raspoloženje i dobru volju, a bit ćete i život i duša bilo koje zabave kojoj prisustvujete navečer.

 

 

RAK

Prilike vam dolaze lako, ali nemojte žuriti da ih sve zgrabite. Odmjerite svoje mogućnosti, osjećajte se samopouzdano i postupite u skladu s tim. Također, podijelite sa svojim prijateljima. Ovo je vrijeme kada ćete morati otvoriti mnoga vrata. Međutim, iznenađenja neće uvijek biti ugodna. Ne ostavljajte sve na sudbini. Vaši će postupci odrediti vašu sudbinu.

 

 

LAV

Ime i slava danas su na kartama. Također ćete vjerojatno donositi brze odluke na temelju svoje intuicije i osjećaja, a ne na logici, ali pokazaće se da su one u pravu s novcem. Vaša je intuicija sada vrhunska u pogledu bilo koje odluke u vašem životu, ali možda ćete sada morati žrtvovati neke udobnosti u korist dugoročnih ciljeva.

 

 

DJEVICA

Morate preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da prestanete brinuti o tome što drugi ljudi misle i govore. Umjesto toga, potrebno je razdoblje samoanalize kako biste mogli bolje razumjeti vlastite potrebe i želje i doći do objektivnog zaključka. Međutim, pazite da vaša odluka ne povrijedi nekoga tko je emocionalno ovisan o vama.

VAGA

Iako se osjećate pomalo preopterećeni odgovornostima, odmora neće biti na vidiku. Vaš najbolji način djelovanja bit će da se prestanete žaliti i nastavite sa izvršavanjem svojih zadataka. Što ih prije dovršite, brže ćete biti slobodni. Međutim, to ne znači da biste ih trebali završiti na nemaran način. Dajte sve od sebe i zasigurno ćete u budućnosti ubrati plodove.

 

 

ŠKORPIJA

Dan će za vas biti emocionalno intenzivan. Unijet ćete veliku strast u sve što radite danas, a uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali danas je najbolji dan da se pozabavite ovim problemom i suočite se s njim.

 

 

STRIJELAC

Pripremite se za dobre vijesti, posebno u vezi svog doma. Mogu se pojaviti prilike koje vode do promjene smještaja ili možete dovršiti svoje planove kupnje kuće. Iskoristite pozitivnu energiju. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređivanju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

 

 

JARAC

Dan će u početku biti dobar iako će se kasnije možda pokazati malo užurbanim. Netko kod kuće može biti bolestan i možda ćete ga morati posjetiti usred prepunog rasporeda. Možda ćete dobiti sreću od prijatelja ili čak kolega, a u bliskoj budućnosti planirat ćete provoditi vrijeme s njima.

 

 

VODOLIJA

Budite ljubazni i poštujte vjeru drugih ljudi. Na putu ste do uspjeha, ali kao i uvijek nemojte pogriješiti što se tiče poduzimanja potrebnih opreza. Život je nepredvidljiv pa ne kukajte zbog prepreka koje vam se nađu na putu. Krećite stazom života sa snagom i entuzijazmom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ste emocionalniji nego inače i time riskirate svoje ranjivo ja prema drugima. Na poslu ćete apsorbirati pritisak koji će vas do kraja dana umoriti. Pokušajte svoj posao podijeliti među suigrače ili zakažite neki posao za neki drugi dan. Uzmite nekoliko radova i napravite kvalitetan rad. Možete uživati ​​u ukusnom obroku s nekim posebnim.