SEDMICA pred vama OVIM znacima donosi NEOČEKIVANE ŽIVOTNE SITUACIJE – poslovne uspjehe, ljubav, putovanja i novac…

SEDMICA pred vama OVIM znacima donosi NEOČEKIVANE ŽIVOTNE SITUACIJE – poslovne uspjehe, ljubav, putovanja i novac…

20 listopada, 2023 0 By Admin

Horoskop je sastavljen uz pomoć karata, zvijezda, numerologije i planeta…

 

OVAN

Ovaj će tjedan možda biti vrijeme da obrišete sav svoj posao na čekanju. Pokušajte očistiti zaostatke vezane uz posao i poslovanje kako ne biste imali problema u rješavanju novih projekata bez stresa. Možda imate iznenadne nesuglasice na radnom mjestu s kolegom. To može dovesti do problema u vezi koji mogu povećati razinu stresa. Da biste održali sklad u bračnom životu, pobrinite se da kvalitetno provedete vrijeme sa svojim partnerom kako bi plamen gorio. Klonite se svađa s članovima obitelji jer mogu izazvati stres u vašem životu. Učenici će se možda morati držati podalje od agresije i negativnosti što ih može odvratiti od njihovog puta učenja. Međutim, tijekom studija možete pronaći prepreke u studijama. Komunikacija može odigrati vitalnu ulogu u ljubavi i odnosima. To može učvrstiti veze u udruženju na daljinu. Oni u braku mogu imati prosječno vrijeme jer može postojati nedostatak komunikacije.

 

BIK

Možda ćete morati zadržati oprezno ponašanje na svom radnom mjestu. Vaša inovativna priroda može vam pomoći zadržati tempo i donijeti užitak u vašem privatnom, ali i profesionalnom životu. Nastavite s tim i ova monotonija u životu može postati prošlost, zaboravljena i zakopana! Izbjegavajte otvorenu i ekstrovertnu prirodu jer može svima onima oko vas dati osjećaj šefa. Možda ste dugo bili bez brige dajući vam neugodne podsjetnike u mislima. Iako ćete možda pronaći način da provedete vrijeme osvježavajući svoja stara sjećanja. Međutim, prilično ste inventivni sa stvarima u kojima uživate. Novac ili sredstva mogu se pojaviti za zabavu. Možda ćete se zabaviti s prijateljima i provesti divno vrijeme. Financijska pomoć iz neočekivanog izvora mogla bi ubrzati vaše projekte za koje ste mislili da bi završili bez odgovarajuće podrške.

 

BLIZANCI

Tjedan može biti plodonosan za vaš napredak u karijeri. Međutim, mogu postojati kruti problemi jer mogu nastati neka odlaganja i poteškoće. Postupno, to može donijeti pozitivan zaokret. To može dobiti zamah jer napredak može krenuti. Možete postupati razboritije i objektivnije što bi vam moglo pomoći u jačanju vašeg financijskog položaja. Razdoblje može unijeti jasnoću u vaše odnose. Međutim, možda ćete proći donekle složenu fazu u svom ljubavnom životu. Pobrinite se da učinkovitije rješavate osjetljive situacije jer postoji mogućnost nesporazuma s vašim voljenima. Unatoč visokim razinama samopouzdanja, studenti možda neće moći raditi dobro iz osobnih razloga. Iako s pozitivnim učinkom planeta možete održati dobro zdravlje. No ipak ćete možda morati raditi prema izreci bolje je spriječiti nego liječiti.

 

RAK

Poticanje mogućnosti za rast i dobit može vam oživjeti raspoloženje tijekom tjedna. Uz pozitivne učinke planeta, možda ćete ostati veseli. Vaše entuzijastično i energično raspoloženje, stav samopouzdanja može vam pomoći da postignete uspjeh. Međutim, suzdržite se od agresije i pretjeranog samopouzdanja. Budite prijemčivi za stajališta drugih i klonite se svoje dominirajuće prirode. Profesionalci bi mogli dobiti dobru izloženost. Iako ćete možda morati zadržati spremnost za prilagodbu i prilagodbu u visokom načinu rada. Osobni problemi mogu izazvati tjeskobu. Naučite ostati budni i ne forsirajte dalje od točke. Vaša razina kondicije mogla bi se poboljšati jer postoji vjerojatnost da ćete ovaj tjedan održati dobru razinu energije. Učenici mogu shvatiti svoje odgovornosti jer postaju ozbiljni u postizanju izvrsnih ocjena. Međutim, možda ćete morati zakazati svoj posao s dužnim promišljanjem i raditi u skladu s tim kako biste postigli svoje ciljeve za ovaj tjedan.

LAV

Tjedan može donijeti neke izazove u karijeri. Možda ćete se morati potruditi najbolje što možete kako biste učinkovito izvršavali zadatke. Možda bi se poduzetnicima preporučilo ne žuriti s brzopletim odlukama o proširenju posla tijekom vikenda. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za formuliranje novih strategija za povećanje vaše zarade. To bi također moglo biti vrhunsko vrijeme za pregled i reviziju monetarnih akcijskih planova. Međutim, uz pomoć nekih inteligentnih poteza, mogli biste ostvariti značajan dobitak tijekom tjedna. Ljubavni život može biti uzbudljiv, ali ponekad će tvrdoglavi pristup vašu vezu učiniti ranjivom. Povoljan utjecaj planeta može povećati vaše ljubavne izglede. Uz pozitivne planetarne utjecaje, studenti će vjerojatno napredovati u svojim akademskim nastojanjima. Sreća vam može pogodovati da iskoristite sve prednosti. Kolebanja zdravlja mogu biti naznačena za tjedan. Stoga će vam možda biti potrebno održavati uravnotežen pristup i zdrav način života.

 

DJEVICA

Dobici i uspjeh vjerojatno će napredovati u vašem životu. Stoga ćete možda biti pomalo opsjednuti svojim ciljevima. Iako, vaša nemirna i puna ljubavi priroda može nadvladati nemirnu, impulzivnu i želju za najluđom vrstom uzbuđenja. To vam može pomoći da dobijete pomilovanje zbog svojih ludosti. Majke se mogu  ponašati više kao staromodna osoba s moralnim načelima dok se bave svojom djecom. To vas može postupno odvojiti od njih. Uz dobro zdravlje i robusno tijelo, možete nastaviti sa svojim planovima i projektima kako biste postigli uspjeh. Vaša ljubav prema malim igrama i izazovima može vam zakazati ugodno putovanje u ovo doba. Financijska pomoć iz nekog neočekivanog izvora mogla bi vam omogućiti da ubrzate projekt za koji ste mislili da bi završio bez odgovarajuće podrške.

 

VAGA

Vaša sposobnost eksperimentiranja može vas učiniti sposobnim razvrstati proračun prema novim shemama. Možda ćete zadobiti uvažavanje svojih nadređenih. Suočavanje s važnim osobama s izvrsnim osobnostima može vam pomoći da se riješite negativnosti koje vas mogu dugo proganjati. Iako ćete se tijekom tjedna možda osjećati jaki, snažni, energični i vrlo nemirni. Možda je vrijeme da posjetite mlađu braću i sestre i obasipate ih darovima kako biste uživali u nezaboravnim i ohrabrujućim trenucima. To razdoblje može donijeti povoljne promjene u vašem životu. Međutim, u ljubavnim odnosima možete se osjećati sjajno zbog emocionalnog intenziteta i divlje romantike. Planiranje putovanja s djecom možda je najbolja opcija za ovo vrijeme. Pobrinite se da ponesete dodatni novac kako biste podmirili iznenadne troškove. Prepustite se mudrom donošenju odluka.

 

ŠKORPIJA

Tjedan se može otvoriti pozitivnom notom jer vam vaše sposobnosti mogu pomoći da iscrpite priliku koju ste u proteklih tjedan dana osjećali izgubljenom. Savjetujemo da pokušate polako steći sve što ste izgubili. Komunikacija s partnerima, klijentelom i drugim značajnim osobama u ovom trenutku može postati produktivna. Vaša bi budućnost u ovom trenutku mogla izgledati svijetla. Dobivanje dodatne energije meditacijom i liječenjem može vam pomoći da oživite svoj um i tijelo na koje bi u ovom trenutku mogla biti potrebna pažnja. Pazite da ne žurite s brzim ulaganjima da ne biste požalili u narednim danima. Sigurno nebo moglo bi biti idealno za vas da uložite svoj novac. Karijera može postati zanimljiva, no možda ćete morati razmisliti o nekim pitanjima prije nego što dođete do zaključka. Podrška prijatelja i rodbine može vas obasjati blaženstvom koje može postaviti jake temelje za vašu budućnost. Zapamtite da su odluke važne pa ih uzmite mudro.

STRIJELAC

Možda ćete ovaj tjedan ostvariti zacrtane ciljeve. Zahvaljujući vašoj oštrini, upornosti i opsesiji za savršenstvom. Griješiti je ljudski opraštati je božansko! Možda ćete osjećati veliko olakšanje jer vam dragi može oprostiti zbog vaših nenamjernih pogrešaka. Možda ćete više djelovati kao kritičar i prevrtljivi perfekcionist koji želi ostati privržen svojim filozofskim stavovima. To može izazvati snažan prigovor drugih i možda će biti teško nositi se sa situacijom. S izdržljivošću na vrhuncu, možete se motivirati za preuzimanje bilo kakvog mentalnog ili fizičkog zadatka. Pokušajte uložiti svoju snagu u nešto dobro i svrsishodno. Neočekivani pristup neočekivane osobe može učiniti vaše dane skladnima. Savjetujemo da iskoristite priliku bez da je izgubite. Sve u svemu, možda će vam trebati vremena da se transformirate i prilagodite novoj atmosferi.

 

JARAC

Možda ćete dobiti financijsku pomoć od svog poslovnog partnera. Ovo bi mogao biti tjedan za rješavanje zaostataka i planiranje novog pothvata. Pokušajte analizirati kako biste razjasnili svoj prošli rad kako biste poboljšali svoje pogreške. Za zaljubljene možda nije prikladno vrijeme da se obrate nekome koga volite jer to može izazvati izazovne situacije. Sunčev tranzit vas upozorava na svađe sa starijima. Možda ćete uživati ​​u malom druženju sa svojom obitelji.  Možda ćete morati biti oprezni dok razgovarate sa svojim supružnikom. Nemojte biti grubi i uvredljivi zbog prethodnih grešaka tijekom razdoblja jer bi to moglo utjecati na vašu vezu.

 

VODOLIJA

Ovo može biti jako naporan tjedan jer naglo opterećenje može dovesti do umora. Međutim, stariji će vam možda pružiti ruku pomoći i voditi vas do uspjeha u projektu na radnom mjestu. Kolege vam mogu pružiti dobru podršku i pomoći vam u poslu. Istraživački rad može postići uspjeh. Možete krenuti prema novom pokretanju, osim što ćete imati važan sastanak s poslovnim partnerom. To razdoblje može biti izvrsno za ljubav i odnose jer samci mogu dobiti željene partnere. Možda je pravo vrijeme da zaprosite nekoga koga volite.  Promjena vremena može uzrokovati neke zdravstvene probleme.

 

RIBE

Ljubav i odnos mogu vam dobro doći ovaj tjedan. Samci mogu dobiti odgovarajuće prijedloge od starog prijatelja. Osim toga, saveze možete sklopiti i iz svog rodnog mjesta. Bračni parovi možda će morati darivati ​​i provoditi kvalitetno vrijeme zajedno kako bi podmladili ljubav u svojoj zajednici. Karijere mogu dati mješovite rezultate jer profesionalci i poslovni ljudi mogu postići uspjeh u svom poslu. Možda je vrijeme da imate prethodni plan rada i unaprijed zakažete stvari kako se ne biste zaglavili u jednom zadatku. Ukratko, možda ćete morati poraditi na svojim prioritetima. Mogući su iznenadne nesuglasice s kolegom. Iako, ovaj tjedan može biti dobar jer možete uštedjeti dovoljno za kupnju i potrošnju na obrazovanje svoje djece. Možda je to zadovoljavajuća faza u kojoj možete dobiti sreću od svoje djece.