VIKEND HOROSKOP: Ovog vikenda će napokon mnogi horoskopski znakovi imati VELIKE RAZLOGE za RADOST!

VIKEND HOROSKOP: Ovog vikenda će napokon mnogi horoskopski znakovi imati VELIKE RAZLOGE za RADOST!

19 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Misli su usmjerene na obitelj, bliske odnose i intimne probleme koji se nalaze u vašem srcu. Znate da ima puno toga za napraviti, ali ovaj dan nosi pasivne energije, i njih također treba poštivati. Iskoristite malo vremena za odmor i dogovorite se sa svojim unutarnjim svijetom o sljedećim koracima koje želite poduzeti.

Prepustite se ugodnim izborima, hobijima koji vas čine smirenim i ugodnim, i umirujućoj brizi o sebi u bilo kojem obliku koji vam padne na pamet. Voljeti sebe je prvi korak do dubokog osjećaja zadovoljstva.

 

 

BIK

Vikend horoskop: Veliki zahtjevi trenutno nisu u redu. Možda ste nesavršeni, ali ste samo čovjek i ne želite da vam kritika više stoji na putu. Ljutnja bi mogla promijeniti cijeli vaš koncept i gurnuti vas na novo mjesto, gdje ćete se osjećati cijenjenije i ugodnije biti ono što jeste.

Neka okolina jednostavno nije zdrava, čak i ako pokušavate prepoznati njihove najbolje kvalitete i držati ih se. Ne morate se zadržavati tamo gdje se ne osjećate dobro. Izvući se iz problematičnog i teškog okruženja.

 

 

BLIZANCI

Vikend horoskop: Trenutak je staroengleska vremenska jedinica od 1,5 minuta. Odvojite nekoliko trenutaka za sebe, meditirajte, poradite na svom duhovnom svijetu i svojoj nutrini i šaljite svoje molitve tamo gdje osjećate da su potrebne. Ne morate sve raditi odjednom, ali usput morate voditi brigu o svom unutarnjem svijetu.

Ako vam netko priječi put i zaustavlja vas kada želite poduzeti sljedeći korak, zapitajte se može li se njegova prisutnost smatrati upozorenjem za ono što vas čeka. Možete probiti određene barijere, ali samo ako smatrate da je to prava stvar.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vikend horoskop:  Kada biste svoju energiju morali dodijeliti trima prioritetima u svom životu, koji bi prioriteti bili na popisu? Možda se osjećate obveznim žuriti kroz više stvari odjednom, ali postoje područja života koja trenutačno ne trebaju vašu pažnju i brigu koliko drugima, a red se mora unijeti u vaša djela.

Organizirani ste i shvaćate da imate moć postići nešto važno. Ipak, to nećete moći učiniti bez odgovarajućeg fokusa, otresajući ono što samo odvodi vašu energiju.

 

 

LAV

Želite mahnuti zastavom i izraziti svoje brige i svoju unutarnju istinu slobodno i bez uvjetovanja, ali okolina može izgledati kruto da vas prihvati onakvima kakvi zaista jeste. Došlo je vrijeme da se otresete tih lanaca, razmišljajući više o napretku i istini nego o svojoj sposobnosti da se uklopite.

Nijedna druga osoba ne definira vaš uspjeh i ne bi trebala imati moć nad vašim samopouzdanjem ili vašim osjećajem vlastite vrijednosti. Odvojite prostor i vrijeme potrebno da se usredotočite na vlastite perspektive.

 

 

DJEVICA

Možete vidjeti korist u stvarima koje vas okružuju, ali više niste sigurni jesu li zdrave. Toksične stvari mogu se preklapati s onima kojima se uistinu želite posvetiti, stvarajući izmaglicu koja vas udaljava od onoga što volite raditi i što želite postići.

Odvojite utjecaje drugih ljudi od stvarnih okolnosti koje vas okružuju. Tehnički pristup vlastitom nizu misli može donijeti više koristi od oslanjanja na one koji su usput izgubili motivaciju.

VAGA

Postoje iznenađenja koja biste željeli izbjeći, a onda postoje promjene koje biste prihvatili u trenu. Pronalazite strast u stvarima koje teku i čine razliku tijekom vremena, ali to ne znači da ste dužni tražiti ljepotu u grubim, užurbanim promjenama koje ne čine dobro vašem srcu.

Osjećaj stabilnosti može biti poljuljan, jer stvari možete vidjeti malo jasnije, a samoprepoznavanje vas vodi u drugom smjeru od onog za kojim ste mislili da ćete slijediti. Slušajte svoj unutarnji glas.

 

 

ŠKORPIJA

Veze s drugima su važne, služe kao odraz emocionalnih potreba koje pokušavate odbaciti.

Ne bi sve trebalo prolaziti kroz um. Umjesto toga pokušajte ići s tijekom, prihvatiti promjene kroz koje ste već prošli, postati mekši i hrabriji da poštujete najosjetljivije dijelove svoje osobnosti.

 

 

STRIJELAC

Nuklearni otpad koji trenutno postoji u svijetu mogao bi napajati cijeli planet više od 70 godina. Svjesni ste dobre koristi koje bi neke stvari mogle poslužiti, ali ne znate kako natjerati druge da to vide i da stvari budu funkcionalne u puno većoj cjelini.

Ne možete objasniti svoju perspektivu ako vam za početak nije potpuno jasno. Stavite stvari na papir, organizirajte se i za sada se oslonite na bliske i male krugove ljudi, dok ne dosegnete točku samopouzdanja koja je potrebna za širenje.

 

 

JARAC

Suprotstavljene emocije vas podsjećaju na nedostatak ravnoteže u vašem životu, zbog čega propitujete vrijednost koja se daje drugima i vrijednost koju osjećate da imate u njihovom svijetu. Svatko ima svoju lekciju koju treba naučiti. Samo zato što je vaša prisutnost u suprotnosti s nečijim ograničenjima, to ne definira utjecaj koji možete imati ako jednostavno budete slobodni da budete sami.

Spremni ste napredovati, uzeti iskorak u vjeru i uskočiti u nešto novo bez puno razmišljanja. Provjerite jeste li u tom procesu u miru sa svojom prošlošću.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Brojni kvadrati su vam prošli preko glave u proteklih nekoliko dana, ali niste obrađivali emocionalne sadržaje iz prošlosti. Osjetljivi i reaktivni, mogli biste se zateći u borbi za stvari u koje vjerujete, samo da biste otkrili da nikada nije bilo razloga za prepuštanje tako intenzivnoj energiji.

Miran pristup vlastitoj povijesti ne može se postići sve dok si ne date vremena da se oslobodite osjećaja koji su začepljeni i blokiraju napredak iz vašeg podsvjesnog svijeta. Opustite tijelo i odvojite trenutak za odmor.

 

RIBE

U ljudskom želucu ima više živčanih završetaka nego u leđnoj moždini. Leptiri i osjećaji u crijevima dolaze vam u susret i pokazuju vam da možete odabrati novi smjer u životu. Neki predstavnici ovog znaka mogu razmišljati o velikoj promjeni karijere, dok drugi žele ostaviti otrovnu vezu ili započeti novu zdravu vezu.

Prijateljstva su tu da vas podrže i podsjete na širinu uma koju već imate. Probijanje glave kroz zid nije opcija, ali obilazak bi mogao biti.