NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. Oktobra: Jedno je sigurno; OVAJ znak će konačno moći reći da mu SVE KREĆE NA BOLJE!

NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. Oktobra: Jedno je sigurno; OVAJ znak će konačno moći reći da mu SVE KREĆE NA BOLJE!

19 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Međurasni brakovi bili su ilegalni u Alabami do 2000. godine. Teško je povjerovati da su neke stvari još uvijek zabranjene i pod strogom kontrolom u svijetu oko vas. Neće biti lako nositi se s osobnom odgovornošću koju preuzima kolektiv, ali morat ćete se pridržavati određenih pravila da biste uspjeli u puno većim ciljevima od onih u borbi za neovisnost od mase.

Uzmite si vremena s projektima pri ruci, posebno na poslu. Nećete biti najbolji u sebi ako pregorite i dopustite da vas preveliki pritisak isprazni. Odmorite se, učinite nešto ugodno i zabavno i postavite jasan vremenski okvir za stvari koje želite učiniti, uključujući moguća kašnjenja i probleme.

Ovotjedna afirmacija: “Savršen sam, baš takav kakav jesam.”

 

BIK

Ne znate hoćete li odustati ili slijediti cilj koji ste postavili pred sobom prije nekoliko mjeseci. Vrijeme prolazi i može se činiti kao da se trenutno ništa ne radi, pogotovo ako su se neke stvari pokvarile i potpuno prestale funkcionirati. Korak koji se trebate vratiti je neophodan, ali ako ne vidite važnost i značenje u svojim trenutnim izborima, možda je doista najbolje da ih otpustite i krenete dalje.

Imajte na umu da velike odluke donesene mogu biti iste one koje ćete požaliti sutra. Neka vaš um dvaput prođe kroz detalje i osjeti gdje vam je srce u bilo kojoj stvari koju pokušavate riješiti.

Ovotjedna afirmacija: “Preselit ću se kad budem spreman.”

 

BLIZANCI

Mogli biste se jako potruditi, ali vam je ipak nemoguće zamisliti scenarije koji bi mogli doći na putu. Ne postoji način da saznate što budućnost nosi, ali vaša intuicija uvijek osvjetljava put i pokazuje vam kamo vas vaša Duša želi odvesti na još jednu važnu lekciju i podršku vašem ranjivom, autentičnom Ja.

Nemojte previše sumnjati u sebe, već dvaput provjerite sve dobro napisano. Već ste donijeli neke velike odluke, možda trenutno ne trebate donositi nove. Metabolizirajte prošlost kako biste mogli otvoriti nova vrata kada dođe pravo vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Kad je James Cameron napisao Terminatora, bio je beskućnik. Kada se dosegne najniža točka, postoje snažne ideje koje bi vas mogle izvući. Držite se svog samopoštovanja i imperativa zbog kojih se osjećate dobro dok vaša kreativnost cvjeta iz dana u dan.

Ne morate puno govoriti o određenim pitanjima. Zadržite neke informacije za sebe dok osoba ispred vas ne otkrije vlastite uvide, čak i ako su daleko od vaših prirodnih uvjerenja.

 

LAV

Merkur počinje juriti unatrag donoseći ishitrene odluke, preveliku nesuvislu brzinu i moguće izgaranje ako vam se previše odgovornosti stavi na tanjur. Ne preuzimajte tuđi posao, pružite ruku pomoći samo onima kojima je to uistinu potrebno i zamolite za vašu pomoć te napravite dovoljno mjesta za odmor i razonodu umjesto da se gurate preko ruba.

Ovaj tjedan počinje čudnim tonom, atmosferom koja se ne može zanemariti, kao da se sve ispod površine promijenilo, ali tek treba vidjeti kakva je sada. Udaljenost koju ste stvorili u nekim vezama ne može se poništiti ako ne otvorite svoje srce i ne pustite emocijama da teku.

Ovotjedna afirmacija: “Odlučio sam se nasmiješiti.”

 

DJEVICA

Ako se ne odmarate, stvari jednostavno neće biti kontrolirane niti doći na svoje mjesto. Vaše tijelo je važnije od ičijeg mišljenja, bilo kojeg vanjskog komentara ili kritike, i bilo koje vaše stare rane i emocije iz prošlosti. Morate se staviti na prvo mjesto, razmišljati o tome što jedete, koliko se krećete i koliko dobro spavate, inače će se sve ostale stvari ovih dana lako izmaknuti kontroli.

Problem s određenom rutinom može biti nedostatak onoga što vam je uistinu potrebno. Tražite ravnotežu u svom svakodnevnom životu i vaša će fiziologija poslati sve potrebne signale vašem umu da pojednostavi situacije pred vama. Neka rješenja nije lako pronaći, ali ipak postoje.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki problem ima rješenje.”

VAGA

Građani Sjedinjenih Država mogu zatražiti pozdrav od Bijele kuće za vjenčanja, rođenja i druge važne prekretnice. Cijeli bi se tjedan mogao vrtjeti oko odnosa s vlastima i načina na koji se prema vama može postupati samo ako tražite da vas priznaju i cijene. Komunikacija i dalje predstavlja prijetnju, a ne rješenje, a potreban vam je zdrav, usredotočen um da se nosite s određenim problemima.

Nemojte biti prenagli ili previše osuđivati ​​nečije načine. Granice su potrebne, ali i strpljenje i vrijeme. Promjene preko noći rijetko su moguće, pogotovo unutar veza koje su već stvar navike i svakodnevnih rituala koje svi prihvaćaju.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem ljubav i poštovanje.”

 

ŠKORPIJA

Teško vam je sinkronizirati svoja pozitivna uvjerenja s tuđim stavovima i ne razumijete kako vas činiti dobro vodi u pogrešnom smjeru i na kraju čini da se osjećate loše. Možda je promjena perspektive sve što vam je trenutno potrebno, kako ne biste raspršili previše energije na probleme drugih kada niste riješili neke svoje.

Poželjno je odvojiti malo vremena za sebe, pobrinuti se za svoje fizičke i emocionalne potrebe i dati sve od sebe budućnosti kakva želiš postati. Nema razloga da se širite nad dobrim namjerama i pomaganju onima koji nikada nisu tražili pomoć.

Ovotjedna afirmacija: “Volim svoje tijelo.”

 

STRIJELAC

Sada kada se Sunce pomiče od Plutona u vašem znaku, stvari bi se mogle osjećati malo bolje i nećete se braniti ili ljutiti zbog problema koji vas u posljednje vrijeme pritiskaju. Provjerite stvarnost i nemojte uzimati informacije bez da ih preispitate u svojoj utrobi. Možda nešto zvuči dobro, ali je i predobro da bi bilo istinito.

Dati drugima priliku da pokažu svoju unutarnju istinu i sjene uvijek je dobra ideja, ali to ne znači da biste trebali ostati zatočeni bilo kojim oblikom lojalnosti. Krenite u toku i dopustite da vas instinkti odvedu od odnosa i problema koji više nisu produktivni ili potrebni.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam birati.”

 

JARAC

Kada razmišljate o troškovima i dobiti u određenim situacijama, nećete se osjećati spremnim riskirati ili iskoristiti svoju energiju na određeni način. Neke stvari izgledaju beskorisno iako ste ih željeli godinama, a više niste ista osoba kao prije samo nekoliko mjeseci.

Govorite otvoreno i iskreno o svojim mislima. Ipak, izbjegavajte previše govoriti o pitanjima koja još nisu zrela i metabolizirana kako treba. Nema razloga dodavati još zbrke u osjetljive odnose koji već počivaju na klimavim temeljima.

Ovotjedna afirmacija: “Pažljivo biram riječi.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Do kraja tjedna mogli biste se naći na raskrižju, a pritom osjećati da je svaka moguća odluka na neki način pogrešna. Pametno je posvetiti se procesu učenja prije nego što krenete u vjeru. Jer su vam potrebne sve informacije u nekom redu prije nego što nastavite dalje s idejama i planovima koji su napravljeni u različitim okolnostima.

Odanost ide daleko samo kada je prati međusobno poštovanje. Ako ne, to je samo alat koji će vas držati vezanim za prošlost, kada ste očito spremni prijeći na drugu fazu svog života. Život u ovom trenutku može zahtijevati stav koji se osjeća kao žrtva, stoga pažljivo birajte svoje bitke u danima koji dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam nježan sa svojim srcem.”

 

RIBE

Jedna faza vaših odnosa završava, a vi ste spremni za nešto novo i zabavnije, avanturističkije ili uzbudljivije. Odanosti vam baš i ne nedostaje kada su stvari u redu i kada se osjećate voljeno i podržano. Ako je vaš moralni kompas u posljednje vrijeme isključen, možda je vrijeme da razbistrite zrak, otvoreno progovorite o svojim izborima i pustite da se stvari odvijaju kako god mogu.

Previše kontrole u bilo kojoj situaciji šteti vašem srcu. Želite biti razigrani i opušteniji i već znate da ne postoji ništa s čime se nećete moći nositi. Pustite se toku i pustite da velike odluke čekaju ako ih niste spremni donijeti. Sretno!

Ovotjedna afirmacija: “Strpljiv sam sa sobom.”