CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Do kraja Oktobra OVA 2 znaka sustiže grijeh iz prošlosti koji će promijeniti sve!

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Do kraja Oktobra OVA 2 znaka sustiže grijeh iz prošlosti koji će promijeniti sve!

18 listopada, 2023 0 By Admin 2

Blizanci

Vi ćete konačno shvatiti neke stvari o sebi i to zbog grijeha iz prošlosti koji vas proganja i prati. Shvatit ćete da ste vi krivi što niste sa osobom koja vas je iskreno voljela, a i vi ste tu osobu jako voljeli.

Jedan nepromišljen potez bio je dovoljan da sruši sve snove i nadanja koja ste utkali u vezi sa tom osobom. Taj grijeh vas prati i ne možete ga se osloboditi. Kako vrijeme prolazi sve vam je teže, ali uskoro ćete shvatiti da povratka nema, da sreću morate tražiti drugdje.

Možda će to biti prekretnica u vašem životu, trenutak kada prošlost trajno ostaje iza vas. Koliko god to bilo teško za prihvatiti, čim prije to shvatite, prije ćete nastaviti život.

Pogriješili ste i sada ispaštate zbog toga. Tu više ne možete ništa učiniti, ali ne trebate se ni kažnjavati. Vrijeme je da nastavite život, da tražite nove prilike za sreću. Na staro više nema povratka, to vam mora biti jasno. Potrebna je snaga u vama koja će vas izvući iz ponora u kojem ste već dugo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To vam može biti samo pouka da na ljubav morate uzvratiti ljubavlju, da ne iskorištavate onoga tko vas voli. Kada to shvatite, tek tada ćete moći krenuti dalje. Neće biti nimalo lako, ali ni do sada nije bilo, trgnite se i krenite iz početka. To će biti jedini spas za vaše emocije i za vas.

Jarac

U prošlosti ste slomili srce jednoj dragoj osobi. Možda to niste namjerno napravili, možda vi niste osjećali dovoljno ljubavi prema toj osobi kao ona prema vama.

Više nije ni važno, vi ste krenuli svojim putem i zaboravili na prošlost. Toj osobi nije bilo lako, ali vi to niste znali. Vi ne znate kako je to kad vam netko slomi srce, ali uskoro bi mogli to saznati. To saznanje pokazat će vam koliko boli kad vas netko ostavi, vrijeme pred vama donosi vam takvu sudbinu.

Vaša veza je dobra, barem se vama tako čini. Nemate nikakvih naznaka da je vaš ljubavni partner nezadovoljan vašom vezom. Barem vi to ne vidite.

Ono što vam slijedi je raskid vaše ljubavne veze jer će vam partner slomiti srce baš kao što ste i vi slomili jedno srce prije puno vremena. Vaša sudbina je takva i od toga ne možete pobjeći.

Uskoro ćete proživjeti te gadne osjećaje odbačenosti i razočaranja. Tek tada ćete shvatiti da ste i vi to učinili jednom davno. Možda nakon toga povedete više računa i pokažete više pažnje osobi koju volite. Svaka škola se plaća, pa ćete tako i vi platiti i dugo patiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme pred vama neće biti dobro vrijeme za vas i vaše osjećaje. Morat ćete biti vrlo snažni da izdržite i da prebolite. Sudbina će vas natjerati da iskusite bol koju ste nekada i vi nanijeli dragoj osobi.