LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Oktobar: OVOM znaku će konačno LJUBAV BITI UZVRAĆENA, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Oktobar: OVOM znaku će konačno LJUBAV BITI UZVRAĆENA, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

16 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Otpusti svoju želju da budeš savršen, kako bi te druga polovica uistinu mogla vidjeti. Možda ćete sada doživjeti snažnu čežnju za društvenim aktivnostima i emocionalnim povezivanjem na dubokoj razini. Moguć je uzbudljiv susret uma i duha, ali možda ćete trebati provesti vrijeme s prijateljima da biste zapalili ovu vezu – bilo da ste sa svojim ljubavnikom ili tražite ljubav.

 

BIK

U tvojim očima su zvijezde, i sva tvoja pažnja usmjerena je na ljubav. Današnji položaj planeta nadahnjuje vas da udvarate svom ljubavniku na nekonvencionalne načine. Umrežavanje ili grupa prijatelja sa zajedničkim interesima mogla bi donijeti ljubavne prilike, bez obzira jeste li vezani ili ne. Možda će vas ugristi ljubavna buba kada počnete dijeliti svoje buduće težnje, nade i želje jedni s drugima. Budite spremni za trku kući u spavaću sobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Ti si zvijezda zodijaka, a obožavatelji to primaju na znanje! Položaj planeta priprema vas da s požudnim žarom slijedite strast. Intenzivne atrakcije posebno su aktivirane sada. Vaš žar se povećava tijekom dana, jer lako očaravate druge svojom dinamičnom spontanošću. Svojom iskonskom senzualnošću mogli biste zaluditi svog ljubavnika ili potencijalnog partnera – i nastaviti ekstatičan susret duša.

 

RAK

Romantika je vrhunska za vas ako ne dopustite da đavolski detalji odvrate pažnju. Položaj planeta ulijevaj vam žarku želju za fizičkom i duhovnom vezom. Dnevne rutine, društvene i karijerne obveze mogu se nametnuti velikim, ali ne moraju poremetiti uzbuđenje i duboku intimnost koji su vam sada dostupni. Predlaganje spontane mini avanture s partnerom samo može potaknuti čarobni odnos prije nego što dan prođe.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vaše obveze i obveze mogle bi učiniti da se vaš ljubavnik danas osjeća gotovo napuštenim. Položaj planeta može vas previše zaokupiti detaljima i zadacima – iako projicirate električni magnetizam na svoj glavni stisak. Ako odlučite prekinuti svoju rutinu slanjem neobičnih poruka, mogli bi učiniti čuda kako biste pokazali koliko ih cijenite. Pobjegnite od muke što je prije moguće i iznenadite ih ružom ili neočekivanom rezervacijom za večeru. Završite dan romantikom.

 

DJEVICA

Pripremi se za popravak odnosa. Počevši od danas, Sunce obasjava nevidljive dijelove vaše psihe, pomažući vam da vidite svoje partnerske obrasce onakvima kakvi jesu. Sada se možete riješiti starih navika, jer ste magnetski privučeni iskustvima koja proširuju um s drugim. Učiniti nešto izvan norme maksimalno će iskoristiti rastuću strast tijekom dana i može dovesti do duboke povezanosti. Isprobajte jednostavnu promjenu poput spavanja na suprotnim stranama kreveta – još bolje, čitajte erotiku naglas i vidite kamo vodi!

VAGA

Ljubavni horoskop:  Možda biste danas htjeli zatvoriti vrata vanjskom svijetu i biti voljeni. Uz pojačanu emociju Mjeseca, vaš fokus je na ranjivosti i povezanosti. Međutim, društvene aktivnosti bi vas mogle izvući iz vaše čahure. Odvajanje vremena za igru ​​i istraživanje može zapaliti radost i uzbuđenje bez obzira jeste li sami ili u paru. Da biste stvorili intimnost koju najviše želite, prvo se igrajte, a zatim se mazite.

 

ŠKORPIJA

Put do ljubavi popločan je uzbuđenjem, ekspanzijom i entuzijazmom ovog zabavnog dana za vas. Položaj planeta aktivira vas u vašem području istraživanja i avanture. Neobična i čudesna iskustva očekuju vas sa značajnom osobom, dok zajedno rasplamsate svoje kreativne strasti (a onda i neke). Učinite nešto divlje, poput plesa za svog partnera dok ste vani – neka senzualne igre počnu.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Vaš društveni život će postati puno topliji! Prirodni dar vašeg znaka za gabljenje može vam dobro poslužiti sada, dok se umrežavate kroz romantični labirint potencijalnih partnera. Ako ste u paru, položaj planeta može dovesti do hrabrih i spontanih ideja za vašu zajedničku budućnost – i dubokog osjećaja dobrobiti u vašem ljubavnom životu. Podijelite svoje zajedničke težnje uz senzualno trljanje stopala.

 

JARAC

Supružnik vam danas može zapaliti um, ali ljubavna komunikacija može dovesti do zajedništva i povezanosti. Srećom, postoji mnogo mogućnosti za iscjeljivanje bilo kakve neravnoteže moći i regeneraciju sklonosti i naklonosti prema svojoj ljubavi. Najsigurniji put do intimnosti koju tražite je izraziti svoje potrebe i želje – bilo da ste u vezi ili tražite nekoga novog. Govori svoju istinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Potresi privlačnosti danas bi mogli otvoriti tvoju sramežljivu školjku! Položaj planeta rasplamsava ukusnu napetost s neobičnim Uranom, potencijalno vas inspirirajući da djelujete na načine koji su potpuno neobični za vaše osjetljivo slatko ja. Preuzimanje inicijative bit će nagrađeno, jer autentično izražavanje vaših potreba može dovesti do veće intimnosti. Skupite hrabrost da zamolite nekoga posebnog da vam se pridruži na intimnom spoju – prije nego što ga odvedete u budoar.

 

RIBE

Trenutno si velik i glavni, što partner može smatrati iznimno s..si. Položaj planeta podiže vaš kredibilitet uz bilo kakvu slučajnu simpatiju ili dugotrajnu vezu. Unatoč vašem povjerenju, danas bi se mogao pojaviti kratak sukob oko osjećaja ranjivosti u vezi s partnerovom moći. Zauzimanje za sebe i svoje želje može dovesti do magnetskog spajanja. Izražavanje svojih jasnih granica govoreći “to ne radi za mene” vjerojatno će povećati divljenje i produbiti poštovanje vašeg ljubavnika.