OVI znaci su sada razočarani u ljubav,ali im sada slijedi fatalni susret, a nekome i povratak bivšeg!

OVI znaci su sada razočarani u ljubav,ali im sada slijedi fatalni susret, a nekome i povratak bivšeg!

13 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarni poredak radi na tome da vas izmami iz vašeg urednog svijeta u romantični raj. Svome dragome želite priuštiti večer sa svim detaljima. Ovo je posljednja stvar na koju će posumnjati, dok otvara ulazna vrata i pronalazi vas odjevenu u tako privlačnu odjeću, da se pita je li u pravoj kući. Večeras je noć za čistu magiju. A sutra!? I sutra isto…

 

BIK

Utjecaj planeta čini vas jednom nezgodnom osobom. U jednom trenutku kritizirate voljenu osobu zbog loših navika i priželjkujete da se malo sredi, a u sljedećem trenutku obožavate samo tlo po kojem gazi. Možda bi bilo najbolje da narednih nekoliko dana jedno drugome barem nakratko date malo prostora.

 

BLIZANCI

Ovih dana bi se mogao ponovno pojaviti stari šef kojeg ste prije smatrali iznimno privlačnim. Ovo može biti pomalo iznenađenje, a ono što može biti još iznenađujuće je dubina osjećaja za koju otkrivate da je još uvijek vrlo očita. Iako je ovo donekle delikatna situacija, imate svo emocionalno iskustvo koje vam je potrebno da donesete ispravne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Da je vaša ljubavna veza slika, kakva bi bila? U zraku se osjeća sugestija da će takva pitanja biti sve važnija kako dani budu odmicali. Postajete svjesni suptilnih nijansi unutar vaše veze, koje vas tjeraju da razmislite o tome što vam ona zapravo znači. Što ga više možete povezati sa slikom, to ćete više saznati o njegovom trenutnom stanju. Za one slobodne koji nisu u vezi slijedi fatalni susret, koji nećete moći izbjeći. Zapravo, ispostavit će se da je to vaša srodna duša.

 

LAV

Ne možete se odlučiti što biste mislili o osobi koju ste tako dugo obožavali. Jučer ste još uvijek bili zaljubljeni, a danas počinjete primjećivati ​​neke pukotine u nečemu što se činilo besprijekornom vanjštinom. Ako izdržite još neko vrijeme, ponovno ćete se zaljubiti. Možda vam treba samo nekoliko dana milosti.

 

DJEVICA

Ovih dana se može mnogo napredovati u tekućoj priči o određenoj romantičnoj vezi. Imat ćete puno prostora za jačanje veze i osjećaja predanosti između vas. Iako ste možda cijelu stvar tretirali prilično olako, oboje ste itekako svjesni da osjećaji koje dijelite iz dana u dan rastu. Dajte ljubavi priliku!

VAGA

Energija dana može vas učiniti sklonijima maštarenju. Možda ćete dobiti priliku razgovarati s nekim tko je već neko vrijeme predmet vašeg divljenja. Ali prije nego što se preduboko upustite u sve čudne i prekrasne stvari koje možete učiniti zajedno, bilo bi dobro da pričekate dan ili dva dok ponovno ne dođete u stanje koje se približava normali.

 

ŠKORPIJA

Utjecaj planeta današnji dan čini posebno intrigantnim. Volite enigmu, misteriju, a posebno ljude koji ostaju nejasni, unatoč vašim upitnim pitanjima. Čini se da ćete vjerojatno upoznati nekoga kome ćete jedva moći odoljeti, pogotovo jer je tako zavodljivo šarmantan, a opet izvan vašeg dosega. Frustrirajuće, u najmanju ruku; ali znaš da ćeš ga na kraju pridobiti. Ako ne danas, onda sutra!

 

STRIJELAC

Otkrit ćete da nema smisla pretvarati se da ste život i duša zabave ili najveselija osoba u sobi ako se ne osjećate tako. Ako vaš partner komentira nedostatak zanimljivih viceva koje ste do sada ispričali, možda ćete morati priznati da čak i vi, “posljednji smijeh svemira”, imate tihe i mrzovoljne dane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Postoje dani kada ne možete a da ne brinete o trenutnom stanju vaše ljubavne veze. Današnji dan bi mogao učiniti da budete pomalo sumnjičavi u pogledu namjera voljene osobe. Raznorazne fantazije mogu vam se motati umom, u kojima samozadovoljno ispuhujete razne znakove. Ali možda je najbolje pričekati prije nego što nepotrebno optužite svog voljenog.

 

VODOLIJA

Stvari shvaćate filozofski, pogotovo kada ne idu po planu. Ali se čini da čak ni vaše najmetafizičkije misli ne donose utjehu koja vam je potrebna. Planete otkrivaju nedostatak u vašoj trenutnoj vezi. Ovo može biti samo privremeno, stoga nemojte paničariti. Ali ako to sada možete riješiti, možda ćete uspjeti spriječiti da postane ozbiljno. Bivša ljubav mogla bi poremetiti vaše emotivno stanje. Možda poziv bivšeg ili slučajan susret. Ono koji nisu u vezi mogu pokušati ponovo.

 

RIBE

Ovo su sjajni dani za vas i vašeg najdražeg da napravite nešto konstruktivno zajedno. Sada možete početi raditi na bilo kojoj od onih sjajnih ideja koje ste imali, poput pokretanja preuređenja potkrovlja ili ponovne izgradnje garaže. Ako možete zajedno proći kroz fazu planiranja bez većih nesuglasica, nećete imati puno problema s organiziranjem ostatka.