LJUBAV od 13. do 20. Oktobra: Dolazi 7 dana NAJVEĆE LJUBAVNE SREĆE; slijedi prosidba, vjenčanje, povratak bivših, ali i susret srodnih duša!

LJUBAV od 13. do 20. Oktobra: Dolazi 7 dana NAJVEĆE LJUBAVNE SREĆE; slijedi prosidba, vjenčanje, povratak bivših, ali i susret srodnih duša!

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav : Ovaj tjedan bi se mogla čekati gruba buđenja za ljubavna pitanja. Položaj planeta mogao bi dovesti do neugodne spoznaje da ste možda izbjegavali vidjeti svoju trenutnu ljubavnu situaciju onakvom kakva jest i umjesto toga se usredotočili na ono što biste željeli da bi mogla biti.

Dobra vijest je da, budući da ste sada spremniji imenovati što god u vašoj vezi treba poraditi, možete sjesti i početi rješavati sve probleme.

Singl? Klonite se bilo kakvih ponuda vrste “prijatelji s pogodnostima”. Previše je vjerojatno da će završiti katastrofom u vašem društvenom krugu – ili još gore, slomom srca.

 

BIK

Ljubav : Samo naprijed, sanjajte svoju idealnu romansu – ono o čemu sanjate moglo bi postati stvarnost do kraja tjedna.  Možda maštate o svom ljubavnom životnom potencijalu, možda čak i uvjeravate sebe da su snovi jednostavno previše dobri da bi ikada bili istiniti. Ne otpuštajte svoje duboke želje! Planeti vam pomažu manifestirati nevjerojatne stvari. Ako postoji netko tko može pretvoriti misli u stvari ovog tjedna, to ste vi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav : Potencijalni problemi i rješenja za romantične scenarije mogli bi vam pasti u krilo ovog tjedna.  Za početak, možda ćete se trenutno probuditi da ste se više usredotočili na praktičnu stranu ljubavi, a ne na duhovnu stranu utemeljenu na srcu.

Možda ste se pitali “Što je od toga za mene?” umjesto “Što imam za ponuditi?” u romantici. Ako vas je taj pristup ostavio uzvisenim i suhim, sada imate mogućnost da to ispravite. U međuvremenu, klonite se iskušenja da se romantično zapletete s profesionalnim šefom ili VIP-om. Vjerojatno neće dobro završiti.

 

RAK

Ljubav :Možda ćete se osjećati potpuno inspiriranim od strane prijatelja da krenete prema duhovnijem izrazu u svom ljubavnom životu.

Ako sam samac, to bi moglo značiti isprobavanje aplikacije za sastanke koja je usmjerena na upoznavanje ljubavnih interesa koji dijele vašu vjeru ili duhovne poglede.

Možda čak razmislite o traženju nekih web stranica ili aplikacija koje vam odgovaraju s nekim na temelju vaše astrologije.

Ako ste već u vezi, tada bi se vi i vaš partner ovaj tjedan mogli osjećati kao da možete čitati misli jedno drugome. Moguća je duboka mentalna veza između vas dvoje. Neka vas to zbliži.

 

LAV

Romantika i stvarnost možda trenutno ne idu ruku pod ruku. Položaj planeta dovest će vas do toga da u potpunosti shvatite uklapaju li se vaše romantične fantazije s činjenicama o vašem obiteljskom okruženju i dubljim sigurnosnim potrebama.

Mariniranje ovog pojma donijet će vam trezvenu provjeru stvarnosti ako ova područja vašeg života nisu usklađena. Ako jesu, onda slobodno uživajte u blagoslovima iz oba dijela svog života!

Možda ćete biti u iskušenju da se ponašate na način koji se kosi s vašim uobičajenim integritetom u ljubavi. Neka tajnovitost oko ove teme mogla bi je učiniti još primamljivijom – ili opasnom. Budi oprezan!

 

DJEVICA

Vaš bi vas partner ovaj tjedan mogao na dobar način postaviti na pijedestal. Zbog njegove idealističke perspektive, možete biti inspirirani da postignete više uspjeha nego što ste prije mogli zamisliti.

Iako je važno vjerovati u sebe, uvijek je veliki poticaj kada nam i netko blizak pokaže bezuvjetnu podršku. To možete imati vrlo brzo!

Međutim, ako ste slobodni, moguće je da ćete razviti nerealna očekivanja o partnerstvu i tome što bi vaš budući bračni drug trebao, a što ne bi trebao raditi. Vi samo stvarate blokade ovim samoograničenim uvjerenjima — i duboko u sebi, znate to. Vrijeme je za smjenu!

VAGA

Bez obzira na osobne snove koje zamišljate o ljubavi, mogli bi poprimiti divlji zaokret. Iako bi ovo moglo biti prilično razočaravajuće, pokušajte se sjetiti da vam svemir na kraju želi čuvati leđa.

Ako vam nešto ili netko nije namijenjen, tada će svemir stvoriti okolnosti koje će vam nagovijestiti da biste to trebali ukloniti iz svog života.

S druge strane, ako vam je suđeno da budete preusmjereni na novi skup ponašanja koji će hraniti korisnu budućnost za vas, tada možete dopustiti svemiru da vas vodi da donesete najbolje odluke. U svakom slučaju, možda neće biti lako, ali je vjerojatno potrebno za najveće dobro vašeg srca.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete biti prilično uznemireni zbog prijateljevog uplitanja u vaš ljubavni život ovog tjedna. Ako je tako, ta bi napetost mogla dovesti do eksplozivnog sukoba. Moguće je da prijatelj pokazuje interes za istu osobu u koju ste zaljubljeni i da je to pretvorio u pasivno-agresivno natjecanje.

Ne dopustite da se ovo zeza s vama. Druga mogućnost je da vam je prijatelj otišao iza leđa i otkrio neke iznimno osobne i osjetljive podatke o vama nekome s kim izlazite ili ste u vezi. Jao! Ne samo da bi to ostavilo osjećaj da ste izdani, već bi moglo uzrokovati i privremeni problem u vašem ljubavnom životu. Pazi!

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan ne možete očekivati ​​sklad u pitanjima ljubavnog života. Dobra vijest je da se možete veseliti uzbuđenju koje će vam srce udarati!

Singl? Mogli biste uspostaviti trenutnu — ali prolaznu ljubav — vezu. Ipak, njegova privremena priroda ne znači da neće biti strastvena.

Ako ste već u vezi, vama ili vašem partneru možda će trebati neko vrijeme odvojeno da se usredotočite na profesionalne ciljeve. Srećom, ova odsutnost bi trebala samo učiniti da ljubav raste.

 

JARAC

Ovog tjedna moguća je nevjerojatno, intimna ljubavna veza – sve zahvaljujući snazi ​​vašeg uma. To vam donosi optimističan način razmišljanja o ljubavi i s***u, gdje ste možda bili zatvoreni u prošlosti – vrlo je vjerojatno očitovanje nove ili obnovljene ljubavi.

Ako ste u vezi, to vam može pomoći da ostvarite otvoreniju komunikaciju sa svojim ljubavnikom.Pazi na iznenadnu svađu između tebe i tvog partnera!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Škripavi kotač dobiva mast upravo sada, osobito u romantičnim stvarima. Položaj plenata vjerojatno vas je mnogo više usredotočio na ono što vam je potrebno u odnosima, a ne na ono što možete dati.

Ovo za vas ne mora biti negativna stvar! Vjerojatno ste skloni dati mnogo više nego što primate i možda je vrijeme da netko zasluži vašu naklonost na način na koji ste se u prošlosti trudili zaslužiti njihovu.

Također možete biti glasniji o svojim najdubljim emocionalnim zahtjevima ako ste u vezi. Ako ste slobodni, pripremite se za povezivanje – ali samo dok smatrate da je vaš potencijalni novi suputnik dostojan.

 

RIBE

Reći da možete otkriti tajnu sreće u ljubavi bilo bi malo reći.  Imate sposobnost razgovarati sa svojim partnerom o bilo čemu! Vas dvoje možete uživati ​​u fazi međusobnog rasta i osnaživanja, kao i u zajedničkoj mudrosti.

Što bi moglo biti bolje? Ako ste slobodni, ta bi se energija mogla očitovati kroz neko vrijeme zapisivanje kvaliteta vašeg idealnog partnera i veze.

Nakon što ga položite ispred sebe, manifestirati takvog ljubavnika bit će lakše nego ikad. Samo naprijed, zaželi želju! Snovi se mogu ostvariti kada to učinite.