CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Oktobra: Slijede mnoga čuda. Neki znakovi će dobiti priliku da svoj život u potpunosti promijene!

CIGANSKE KARTE od 15. do 31. Oktobra: Slijede mnoga čuda. Neki znakovi će dobiti priliku da svoj život u potpunosti promijene!

11 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Već ste dosegli vrhunac u određenim područjima života i sada se morate malo odmoriti. Razmislite o svim stvarima koje ste učinili kako treba kako biste se mogli usredotočiti na prioritete umjesto da se raspršite na previše novih ciljeva odjednom. Ne morate sve postići odmah.

Ponekad je najbolje ne govoriti, ne zato što biste trebali lagati, već zato što bi tajming mogao biti bolji, a neka pitanja jednostavno nisu vaša za raspravljanje. Budite oprezni pri odabiru riječi.

 

 

BIK

Nalet energije može proizaći iz ljutnje, iz osjećaja koji vam pomažu da se nosite sa situacijom, ali ako ih niste voljni iskoristiti za svoju dobrobit, mogli bi postati destruktivni. Ovo je izazovno vrijeme kada su dijalozi preoštri i teški. Pronađite svoj taktičan pristup i brinite za svoje srce u tom procesu.

Neka su mjesta vezana za emocije koje želite ponovno doživjeti. Ostanite u pokretu i pronađite ono što tražite na mjestima gdje vas srce vodi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Izgubili ste pojam o nekim događajima koji bi vam mogli poslužiti u ovom trenutku. Dobro utemeljeni dijalozi imaju priliku nekome pokazati vaše gledište, ali neke borbe nisu toliko važne koliko se čine. Ne prepuštajte se sukobu ako ne obećava da će biti konstruktivan i da ga je lako riješiti.

Niste tako izgubljeni kao što ste nedavno mislili. Odvojite trenutak da cijenite svoje uspjehe i sve što je definiralo vaš put dok ste se kretali sami. Prošlost konačno treba ostaviti u prošlosti.

 

 

RAK

Neka uvjerenja mogu biti na mjestu, ali također mogu biti veliki promašaj ako nemate dovoljno dokaza da ih jasno vidite, do srži.

Ako se osjećate izdano ili kao da vam je netko oteo ono što vam pripada, zapitajte se je li borba potrebna i ako jest, koji je vaš primarni cilj. Jednom kad razjasnite svoje namjere, bit će lako doći do jasnoće.

 

 

LAV

Uz odgovarajući uvod, svaka situacija može izgledati lako za rješavanje. Razmislite o korijenu problema i ako ste zbunjeni, postavite pravo pitanje prije nego što nastavite dalje. Možda vam nedostaje razumijevanja, ali spremni ste dati sve od sebe kako biste popravili ono što je pokvareno i nastavili s problemima iz prošlosti.

Nikada niste mislili da ćete biti pred izazovom da živite svoj život prema određenim standardima. Udahnite, izdahnite i osjetite zahvalnost za ono što je dobro učinjeno, tako da se možete držati svoje unutarnje istine.

 

 

DJEVICA

Osuđenici najboljeg ponašanja činili su prvu australsku policiju. Prošlost ne definira napredak koji je napravljen tijekom godina, ali nešto je svakako dalo ton i o tome treba razmišljati i razmišljati u narednim danima.

Niste imuni na utjecaj problema iz prošlosti kao ni ljudi koji su započeli nešto što pokušavate završiti i uživati. Uzmite si vremena da u potpunosti osjetite atmosferu.

VAGA

Ako s nekim ne osjećate zadovoljstvo, možda je potrebna distanca i jasnije postaviti granice. Pogledajte kako se život odvija i što se od vas traži na tom putu. Moguće je da neke promjene nisu potrebne, ali mora se platiti cijena za ono čega se želite zadržati.

Prepoznavanje trenutka za otpuštanje možda je najveća mudrost od svih. Smislite način da određene stvari obavite sami i oslonite se na svoju moralnu srž u tom procesu.

 

 

ŠKORPIJA

Znate da povijest služi da vam pokaže neke stvari, ali vi biste se ipak radije uhvatili sadašnjeg trenutka i onoga što vam nudi s nježnošću i ljubavlju prema srcu.

Uživajte u trenutku, razmišljajući o svom partneru, voljenoj osobi ili nekome vama bliskom tko je otvoren za zdrav dijalog. Možete pronaći puno više radosti u zdravim vezama nego u bilo kojem obliku profesionalnog ili financijskog uspjeha.

 

 

STRIJELAC

Niste sigurni kako zadržati kontrolu nad određenim osjećajima, ali oni su tu s razlogom i ako se pokušate osloboditi i komunicirati, moglo bi se činiti da ih je puno lakše pratiti i razumjeti. Najviše vam je potrebno samoprepoznavanje i guranje stvari pod tepih neće vam pomoći da napredujete.

Ovo je vrijeme velikih izazova kada treba izbjegavati tračeve i rasprave o drugima. Ne treba vam posrednik niti vam treba netko tko će prevesti ono što vaša voljena osoba želi reći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Niste sigurni hoće li neki razgovori dovesti do ikakvih rezultata, ali ste voljni pokušati, sve dok vidite da trud dolazi i od druge osobe. Ovo je vrijeme kada je teško održati ravnotežu u bliskim odnosima i moguće je da je potrebno postaviti nove granice i prepoznati nova ograničenja.

Ako ste dugo čekali da se obećanja ispune i riječi postanu stvarnost, morate se otresti prošlosti i vidjeti kakva je situacija, sada u ovom trenutku. Suočite se s tim kako bi mogli krenuti dalje.

 

 

VODOLIJA

Postoje stvari koje se jednostavno ne mogu gurnuti pod tepih, čak ni ako se jako trudite ili trčite što dalje i što brže možete. Um se neće smiriti sve dok ih ne ugradite u svoje tijelo i dovoljno promijenite perspektivu da vidite svrhu koju imaju u vašem životu.

Svijet vam nije neprijatelj, ali netko drugi se možda ne slaže. Nije vaš posao da ih popravljate i ruku pomoći treba pružiti samo tamo gdje je netko traži i cijeni energiju koju ulažete.

 

 

RIBE

Kad bi se Wikipedia tiskala na papiru, to bi iznosilo gotovo 2000 svezaka. Znajući koliko ste stvari naučili na tom putu, ne biste željeli mijenjati svoja iskustva za tuđa, jer vam ona pokazuju koliko možete biti sposobni i puni energije kada vam je do nekoga uistinu stalo.

Ne treba vam dadilja ili netko tko će preuzeti teret umjesto vas. Ono što vam najviše treba je odmor i samo pogled na more. Uživajte u trenutku i otpustite prošlost koja vas opterećuje.