VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE DO KRAJA MJESECA: Korijenske promjene će OVIM znakovima prodrmati temelje njihovih života!

VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE DO KRAJA MJESECA: Korijenske promjene će OVIM znakovima prodrmati temelje njihovih života!

8 listopada, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Velike životne promjene: Vaš život se mijenja, htjeli vi to priznati ili ne, uskoro vam slijede velike promjene koje će utjecati na vas i na one oko vas. Shvatit ćete da nije dovoljno samo voljeti nekoga. Tu svoju ljubav morate pokazivati i dokazivati svaki dan, inače bi vam se sve moglo obiti o glavu. Vi svog ljubavnog partnera iskreno volite, tu nema dileme. No, problem je u tome što vi to ne znate ili ne želite pokazati toj osobi. Tada kod partnera nastaju dileme i sumnja, vaš partner se već neko vrijeme pita da li ga volite ili ne.

Ljubav morate pokazivati na puno načina. Ljubav nije nešto što kada dobijete, tada očekujete da će trajati bez truda. Pravu ljubav treba održavati, osvježavati, neprestano ju isticati kako bi opstala. Vi tako nešto niste radili, možda niste bili svjesni da bi ljubav mogla prestati. Na putu ste da ostanete sami, bez svog ljubavnog partnera, bez ljubavi. Vjerojatno je sada prekasno da bi spasili vašu ljubavnu vezu, ali ako istinski volite, tada ćete barem pokušati. Vi za ljubav niste imali dovoljno vremena, odnosno niste odvojili dovoljno vremena za onu osobu koju volite.

Vama će se to osvetiti i vi ćete ostati bez osobe koju volite. Bit će to drastična promjena za vas i tu se nećete snalaziti. Bit ćete izgubljeni jer ćete tek tada shvatiti koliko ste ovisni o partneru i kako je to kada ga izgubite. Možda sada postanete svjesni koliko znači pokazati ljubav osobi koju volite. Kada ostanete sami, mnogo toga će vam biti jasnije, ali će biti prekasno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Vaš život je već neko vrijeme jednoličan, isti, kao da je upao u neku kolotečinu iz koje nema izlaza. Trenutno vam takvo stanje odgovara, jer nema neugodnih iznenađenja koja ne volite. Vi zapravo ne volite nikakva iznenađenja, lakše vam je hodati utabanim stazama i ne tražiti ništa novo u životu. Možda je neko vrijeme i bilo tako, možda ste se uljuljali u poznate stvari i poznata okruženja, ali dolaze velike promjene za vas. Te promjene ticat će se svih aspekata vašeg života jer će doći do novih situacija koja će vam biti potpuno nepoznate.

Sve te promjene ne moraju nužno biti loše. One ni neće biti loše, generalno gledajući. Vas očekuje promjena zaposlenja koja će podrazumijevati i promjenu okoline, kako radne, tako i životne. Financijska strane cijele te priče bit će fantastična za vas. Konačno ćete biti financijski neovisni, imat ćete vrlo velika novčana primanja, ali promjene će bitno utjecati na vas. Morat ćete skupiti puno snage i hrabrosti kako biste podnijeli sve što će vam se u životu promijeniti.

Pošto ste navikli na poznata okruženja, poznate ljude oko sebe, sada slijedi nešto drugačije, nešto novo. Bit će potrebno neko vrijeme da se priviknete na nove situacije i neće vam biti lako. Možete se tješiti da barem imate dovoljno novca za sve, ali uvijek će ostati žal za prošlim, poznatim vremenima. Nepoznanice koje će vas dugo pratiti, teško će vam pasti. Međutim, morat ćete pronaći novu snagu kako bi se prilagodili novoj okolini i novim ljudima oko sebe.