LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Oktobar: Zvijezde imaju važnu poruku za RIBE, a jedan znak će saznati da ga BIVŠA ljubav i dalje VOLI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Oktobar: Zvijezde imaju važnu poruku za RIBE, a jedan znak će saznati da ga BIVŠA ljubav i dalje VOLI!-

8 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Postoji ta jedna osoba koja vam je vrlo privlačna. Postoji ta jedna osoba koja vam je doslovno neodoljiva, a sada vam je ta osoba bliža nego ikad. Ipak, vi ne pronalazite način kako do doprete do srca te osobe. Ali, nemojte nikako odustajati ili se obeshrabiti. Ako budete dovoljno uporni pronaći ćete način kako da tu osobu zadivite i osvojite. Vrlo brzo ćete se naći u zagrljaju te osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas nikako ne smijete ostati kod kuće. Danas je idealan dan za zabavu sa voljenom osobom i dokaz prave ljubavi, vječne ljubavi. Oni koji će danas ući vezu samo da bi promjenili status svoje veze, zapitajte se da li je ispravno to što činite i da li je to osoba vaših snova!?

 

BLIZANCI

Danas je idealan dan da izađete sa voljenom osobom u izlazak ili na neku vrstu zabave. Ovo je idealan dan za opuštanje i uživanje. Prestanite previše previrati po svom ljubavnom odnosu i tražiti neka dublja i skrivena značenja. Možda ih nema. Nemojte da vam takve misli pokvare ovaj predivan dan.

 

RAK

Ako vaš ljubavni život trenutno stagnira i posvetili ste se svemu osim svom ljubavnom životu, to je u redu, jer se mnogo toga može raditi, osim živjeti idiličan ljubavni život. Međutim, možda je vrijeme da otvorite vrata nekoj novoj osobi u svome životu. Naravno, ako ste slobodni.

 

LAV

Danas ćete naučiti lekciju o svom partneru ili vašem odnosu , a to će vam pomoći u planiranju  zajedničke budućnosti. Položaj planeta danas nije na vašoj stranice i možda vas bude vuklo u nekom posve drugom smjeru, ipak, morate poduzeti odlučne mjere, ali i pri tome pokazati oprez da ne poremetite ravnotežu. Na kraju će se to pokazati vrlo zanimljivo za vaš ljubavni život.

 

DJEVICA

Danas bi se vaš ljubavni život mogaoo zakomplicirati i možda ćete imati dosta pitanja. Međutim, shvatit ćete da vam je rješavanje ovog problema zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu za izgradnju transparentnijeg odnosa.

VAGA

Danas bi mogao biti vrlo interesantan dan za vas. Možda sretnete ili upoznate nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Možda je to prava osoba za vas i možda je to osoba kakvu čekate cijeli život. Svakako ostanite u kontaktu sa tom osobom i planirajte još mnogo zajedničkih susreta.

 

ŠKORPIJA

Oni koji su u vezi možda neće imati miran ljubavni dan. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno nećete znati kako i na koji način da to rješite. Ako ste slobodni, vjerojatno ćete izaći sa osobom koja nije po vašim standardima i koju bi inače izbjegavali. Idealan je dan za eksperimentiranje.

 

STRIJELAC

Konačno ste spremni za novi životni početak ili novi početak svoje veze. Konačno ste spremni izbaciti staru ljubav iz srca koja vas sputava u sadašnjoj vezi. Spremni ste obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Danas je idealan dan da svoj ljubavni život podignete na višu razinu.

 

JARAC

Dan će vam biti prilično monoton i željet ćete unijeti malo svježine i akcije u dan. Možda ćete se dogovoriti izaći sa dragim osobama, a tamo ćete se susresti sa partnerom. Pokušajte danas nešto novo, nešto drugačije. Zaboravite na sve i posvetite se sebi i radite sve ono što vas čini sretnom.

 

VODOLIJA

Danas si uzmite dan za opustanje, ako ne cijeli dan, barem onda kasne večernje sate. Danas ćete biti puni ideja. Ne samo vi, nego i vaš partner. Organizirajte druženje kod kuće sa svojim dragim prijateljima ili jednostavno izađite u večernji izlazak. Nećete biti sebični ni zločesti ako ne pozovete one u čijem se društvu ipak ne osjećate posve dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas je dan kada ćete shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Često ste bili bezbrižni i skromni u svojoj vezi i do sada vas je to prilično dobro služilo. Možda će vas danas ozbiljnost veze ustrašiti, ali imajte na umu da vam upravo to može obogatiti i poboljšati život.