DO KRAJA OKTOBRA: VELIKA PATNJA bit će u srcu OVA 2 znaka jer će im SRCE biti SLOMLJENO!

DO KRAJA OKTOBRA: VELIKA PATNJA bit će u srcu OVA 2 znaka jer će im SRCE biti SLOMLJENO!

8 listopada, 2023 0 By Admin 2

Srca ova dva znaka uskoro će biti slomljena jer neće imati podršku od osoba koje vole najviše. Bit će to trenutci velikog razočaranja, a patnja i bol kroz koju će proći, bit će velika.

Uvijek jako teško pada kada se razočaramo u blisku osobu, tada se stjeće dojam da se cijeli svijet ruši. Tako nešto u takvim trenutcima osjećaju osobe poput vas, osobe koje su dobronamjerne i iskrene. Patnja i bol su za takve osobe, na žalost, realnost u takvim trenutcima.

 

LAV

Do kraja Oktobra: Vaše srce bit će slomljeno u narednom periodu jer nećete imati podršku osobe koju volite. Ono sa čim ćete se morati suočiti je tuga i bol, patnja koja će razarati vaše srce. Morat ćete smoći snage i odlučnosti da prebrodite teško razdoblje koje je pred vama.

Dešavanja koja su pred vama će vas jako uznemiriti, donijet će vam gorak okus razočarenja i tu ništa nećete moći napraviti. Zvijezde kažu da će to razdoblje potrajati neko vrijeme, ali vi ste toga i sami svjesni.

Ako poslije svake kiše dođe sunce, nadajte se da će tako biti i kod vas. Možda ćete ubuduće drugačije gledati na ljude oko vas, a samo da više ne biste patili.

Razočarenje će vas najviše boljeti. Bit će to gotovo pa fizička bol od koje nećete pobjeći. To će vam dati priliku da dobro razmislite i promislite kome ćete u budućnosti pokloniti svoje povjerenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Povjerenje se teško stiče, ali se gubi u trenu. To vas očekuje i to će vam donijeti patnju ali i novu nadu da ćete pomno paziti kome ćete svoje povjerenje pokloniti.

JARAC

Pred vama je vrijeme velike tuge, a ona će nastupiti jer će vas razočarati osoba koju najviše volite. Pred vama su dani u kojima vam neće biti nimalo lako.

Suočit ćete se sa problemima za koje ste smatrali da se događaju nekom drugom, a ne vama. Bit će to šokantno razdoblje za vas i teško ćete se u svemu tome snalaziti. Dolazi vrijeme kada ćete morati pokazati koliko ste zaista jaki.

Vaša voljena osoba napravit će jedan korak koji će vas jako razočarati. Bit će to šok za vas jer tako nešto nikad ne biste očekivali od osobe koju volite.

U prvo vrijeme nećete se znati snaći, nećete moći reagirati jer će vas to jako razočarati. Tim potezom će vam partner slomiti srce i vi ćete ostati zatečeni, zbunjeni i jako povrijeđeni. Nikada ne biste to očekivali, ali tako nešto će vam se dogoditi.

Ljubavna sreća je ono što vam najviše znači, ali ljubavnoj sreći za vas dolazi kraj. Morat ćete se prvo sabrati i dobro razmisliti o budućnosti.

Nikako ne želite da vam se tako nešto ponovi jer i jedan put je više nego dovoljno. Iskoristite vrijeme pred vama da trezveno donesete odluke koje morate donijeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Od takvih odluka ne možete pobjeći jer su vam nametnute. Dolazi vrijeme da si sredite život na najbolji način za vas, bez obzira na odluku koju ćete donijeti.