OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovog tjedna neki neće uspjeti dati dovoljno vremena svom ljubavniku zbog bilo kakvog povoljnog programa koji se održava kod kuće ili bilo kojeg gosta koji dolazi. Zbog toga ga možete rastužiti. Ovog tjedna možda ćete se morati suočiti s nekim od najgorih i nepovoljnih trenutaka u svom bračnom životu. Zbog toga je ideja da se ne ide kući sasvim poštena i također neizbježna.

 

 

BIK

Ljubav je mekan osjećaj koji ne razumije svatko. Stoga će vam biti emocionalni, a ne praktični, pomoći u jačanju vaše veze ovog tjedna. U takvoj situaciji, ako ste jedan od sretnika, možete se vjenčati sa svojim partnerom. Ovaj tjedan, brižno ponašanje vašeg supružnika prema vašoj obitelji učinit će vas ponosnim. Jer u međuvremenu, kad god vidite svog partnera kako marljivo služi starješinama kod kuće, vaša će privlačnost prema njemu biti sve veća.

 

 

BLIZANCI

Samci će se ovog tjedna morati suzdržati od razgovora sa svima o svojim osjećajima prema određenoj osobi. U suprotnom, moguće je da netko koga smatrate pouzdanim i vaš prijatelj može otkriti vaše osjećaje i prevariti vas tako da vam pokvari plan. Ostat ćete psihički pod stresom u svom bračnom životu ovaj tjedan. Jer za to vrijeme najposebnija osoba u vašem životu, odnosno vaš životni partner može ostati uznemiren zbog svojih problema, što će i vama stvarati probleme. Stoga se u potpunosti pobrinite za njega.

 

 

RAK

Ovaj tjedan u vašem umu može se pojaviti sumnja u vezi s vašim ljubavnikom. Zbog toga ćete se vjerojatno suočiti s nekim razočaranjem. Međutim, nakon nekog vremena otkrit ćete da je vaša sumnja bila beskorisna i da ste zbog toga pokvarili mnoge svoje dane. Stoga prije donošenja bilo kakvog zaključka na početku, dobro provjerite svaku činjenicu. Početak ovog tjedna počet će svađom s vašim supružnikom. No do kraja tjedna ove će se svađe razriješiti i vaš će bračni život biti bolji. Stoga držite svoj bijes pod kontrolom na početku i riješite spor tako što ćete razgovarati s njim čim se vaš partner smiri.

 

 

LAV

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Lošije raspoloženje člana kod kuće može utjecati na vaš bračni život. Zato što ćete za to vrijeme vi i vaš supružnik biti toliko zauzeti brigom o tom članu, da nećete imati vremena dati vremena jedno drugome. Iz tog razloga, oboje možete izgledati prilično nestrpljivi da provedete vrijeme jedno s drugim. Ovo će učiniti da se oboje osjećate cijenjeno i voljeno jedno od drugog.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan možete se šaliti kako biste iznenada zadirkivali svoju dragu ili ga natjerali da osjeti ljubomoru, što ga može dodatno uznemiriti. Međutim, uskoro ćete biti viđeni kako pokušavate uvjeriti svog ljubavnika nakon što završite šalu. U takvoj situaciji bilo bi bolje da partneru ispričate ovu šalu, zamolite ga za oprost i po potrebi ga odvedete negdje na večeru. Ako je između vas i vašeg supružnika došlo do bilo kakvog spora u vezi s nekim starim problemom, može doći do kraja sam od sebe. Jer moguće je da ćete dobiti neke dobre vijesti o ekspanziji u vašem bračnom životu tako da će po kući zaletjeti val sreće, a i vi ćete dobiti priliku da se zbližite s partnerom.

VAGA

Ovaj tjedan možda ćete upoznati osobu i shvatiti značenje ljubavi. Moguće je da ćete ih sresti na zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. U takvoj situaciji morate biti pravilno odjeveni kako biste izgledali privlačno i zgodno. Ovaj tjedan ćete saznati da ponekad nesporazumi dovedu do sukoba u bračnom životu i tako dolazi do razdvajanja. Imajući sve na umu, uspjet ćete riješiti sve svađe i ponovno ćete se duboko zaljubiti.

 

 

ŠKORPIJA

Ovog tjedna će vam bogatstvo biti naklonjeno i to će poboljšati vaš status i bit ćete hvaljeni utjecajem na osobe suprotnog spola. Također ćete primijetiti da će svi voljeti komunicirati s vama i podijeliti svoja iskustva. Ovaj tjedan, čini se da će zdravstveni problem vašeg supružnika ovaj tjedan nestati i to će vam pomoći da s njima dublje razgovarate o svom bračnom životu. Također, podijelit ćete sve važne aspekte vašeg budućeg života.

 

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan će se pokazati vrlo povoljnim za vas iz perspektive ljubavi. Jer u početku ćete oboje osjećati privlačnost jedno prema drugome, zbog čega ćete također biti viđeni kako otvoreno razgovarate jedno s drugim. Ovo je poseban tjedan za vaš bračni život. Recite svom supružniku koliko ga volite. Za to ih možete iznijeti da jedu negdje, gdje ćete im moći govoriti od srca.

 

 

JARAC

Ovog tjedna, osobe ovog horoskopskog znaka uložit će sve napore kako bi svojoj voljenoj/njezinoj voljenoj iskazali svoju ljubav. Ako vaš partner smatra da mu ne dajete dovoljno vremena, sada je vrijeme da riješite te pritužbe. To će sigurno ojačati vaš ljubavni život. Ovog tjedna osjetit ćete da je vaš bračni život jako lijep. Zbog toga ćete vi i vaš supružnik zajedno stvoriti najljepše uspomene na vaš bračni život i pokušati ga dodatno poboljšati.

 

 

VODOLIJA

Ovaj tjedan u vašem umu može se pojaviti sumnja u vezi s vašim ljubavnikom. Zbog toga ćete se vjerojatno suočiti s nekim razočaranjem. Međutim, nakon nekog vremena otkrit ćete da je vaša sumnja bila beskorisna i da ste zbog toga pokvarili mnoge svoje dane. Stoga prije donošenja bilo kakvog zaključka na početku, dobro provjerite svaku činjenicu. Ovaj tjedan poželjet ćete dobro provesti vrijeme sa svojim supružnikom, ali unatoč tome, možda ćete se posvađati sa svojim supružnikom. U takvoj situaciji, dok komunicirate s partnerom, pažljivo birajte jezik i riječi. Jer nakon sredine tjedna neke sporove ćete uspjeti riješiti tako što ćete napraviti neke posebne planove za svog partnera.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan vidjet će se da vam vaša ljubav pomaže financijski i emocionalno. Bit ćete uspješni u zaboravljanju prošlih pogrešaka provodeći vrijeme s njim i to će vaš odnos učiniti jačim nego prije i doživjeti ćete sreću u svom životu. Ovaj tjedan ćete imati dobre odnose sa svojim supružnikom. Bit ćete uspješni u dijeljenju svega s njima i tako će u vašoj vezi biti pozitivnih znakova. Vrijeme će biti povoljno za novopečene parove i oni će moći razmišljati o sljedećem koraku u svom životu.