LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Oktobar: OVIM znacima dan će pogodovati da srede svoj LJUBAVNI ŽIVOT, a OVAJ znak će naletiti na BIVŠEG!

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Oktobar: OVIM znacima dan će pogodovati da srede svoj LJUBAVNI ŽIVOT, a OVAJ znak će naletiti na BIVŠEG!

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijedite.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

RAK

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

LAV

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u međusobnom društvu. Danas je dan za poštovanje prostora jedni drugima. Svakoj vezi je potreban prostor za rast i procvat. Ako to ne učinite, propasti će za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. Oni također trebaju vas.

 

DJEVICA

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

VAGA

Danas uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušten i lijen dan. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima današnjeg života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

 

ŠKORPION

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj vas pritišće da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada da vam puste da u potpunosti uživate u svojoj samoći!

 

STRIJELAC

Ako vam se netko sviđa onda ovo uopće nije dan za priznavanje osjećaja. Možda ste pogrešno shvaćeni o gledanju! Pričekajte dok druga osoba želi da govorite! Plod strpljenja bit će sladak. Samo održavajte prijateljstvo s njim pod kontrolom kako ne biste bili potpuno izbrisani s njegovog uma.

 

JARAC

Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaša će ljepota ostati u očima gotovo svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg. Ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jedan od vaših prijatelja možda treba vašu pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠ ᅠ ᅠ

 

RIBA

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s najmilijima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.