LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Oktobar: OVOM znaku je danas LJUBAV SUĐENA! – Napokon će biti voljen i sretan!

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Oktobar: OVOM znaku je danas LJUBAV SUĐENA! – Napokon će biti voljen i sretan!

2 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ovo je vrsta dana kada nesebična usluga vašem ljubavniku može promijeniti vaš odnos. Vaš dugogodišnji partner ili bivši možda ni ne očekuju ništa od vas, ali trebali biste mu se pojaviti sa svime što imate. Trik je da se ne nadate ničemu zauzvrat – to je ono što će vjerojatno otključati taj dublji sloj ljubavi i povezanosti za kojim možda čeznete.

 

BIK

Usmjerenje vaših romantičnih odnosa danas može donijeti proboj. To znači da može postojati napetost između onoga što dajete i onoga što očekujete da ćete dobiti, ali također sugerira da postoji prostor za rast i učenje iz svojih pogrešaka. Staviti svog ljubavnika na prvo mjesto i pitati ga što osjeća prije nego što izjavite svoje osjećaje – to je oslobađajuće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste pomalo tvrdoglavi u razgovorima o vezi, ali danas možete napraviti iskorak. Položaj planeta unose ravnotežu i delikatnost u način na koji svoje osjećaje dijelite s partnerom, a da pritom ne gazite njegove riječi i ne dominirate njima – čak i nehotice. Uključite se u svoje srce i emanirajte svu ljubav i odanost koju posjedujete — a nakon što to učinite, izgovorite to.

 

RAK

Romantika je toliko gusta u zraku da biste se mogli osjećati kao da je danas možete rezati nožem. Vaš ukus za užitak iznimno je pojačan, stoga ne uskraćujte sebi svu ukusnost koja vam je dostupna. Ponekad možete biti tip koji se upušta u samoodricanje, pod pretpostavkom da što više radite na tome, to će vaši odnosi biti bolji. To je možda istina u nekim slučajevima, ali sada je bolje biti hedonist.

 

LAV

Biti na usluzi svom partneru nije ništa novo za vas, ali danas poprima potpuno novo značenje. Nitko nije bolji od vas u kopanju po detaljima. Bez da postanete opsesivni oko toga, razmislite kako možete učiniti jednu malu stvar da vaš ljubavnik ovaj dan bude izvanredan – prisjetivši se nečega o njemu što je čak i on možda zaboravio.

 

DJEVICA

Biti avanturistički nastrojen u vašim vezama može promijeniti vaš ljubavni život – posebno kada pričate o tome. Planetarni tranziti vam otvaraju nova iskustva i pomažu vam da budete manje konzervativni i tjeskobni oko toga što ste spremni isprobati. Biti eksperimentalan može vas u početku uplašiti, ali to može biti samo stvar koja podiže vaša romantična partnerstva.

VAGA

Imati ljubavnika koji se osjeća kao kod kuće trenutno vam je od primarne važnosti. Bez obzira jeste li slobodni ili uključeni, možda razmišljate o tome što znači biti s nekim tko vas voli duboko i bespogovorno – s nekim tko točno zna kako vas njegovati. Samo opuštanje po kući sa svojim ljubavnikom bez potrebe da se dišete je prekrasno. Ništa nije bolje od toga, stoga nemojte smatrati da trebate nikoga impresionirati.

 

ŠKORPIJA

Princip užitka trebao bi voditi vaš ljubavni život danas. Osjećati se dobro je važnije od bilo čega drugog. Možda mislite da trebate poraditi na svojoj vezi, i to je možda istina, ali trenutno je za poboljšanje partnerstva potrebna samo jedna stvar: predanost iskustvu i pružanje osjećaja blaženstva. Nemojte se osjećati krivim – zaslužujete to.

 

STRIJELAC

Dopustite sebi da budete emocionalno ranjiviji može pojačati vaša romantična iskustva danas. Bez obzira jeste li spremni i voljni pristupiti im ili niste, pitanje je na koje morate sami odgovoriti. Ponekad razgovor o tome s ljubavnikom umjesto da sami razmišljate može napraviti veliku razliku, stoga podijelite svoje osjećaje.

 

JARAC

Razgovor o dubokim temama sa svojim ljubavnikom može vas zbližiti, ali može učiniti puno više. Nije samo ono o čemu razgovarate sa svojim voljenim, već i o tome KAKO razgovarate jedni s drugima. Obratite pažnju na ton i nagib svog glasa, riječi koje birate ako šaljete poruke i da li se suprotstavljate gledištu jedni drugima ili ne. Najvažnije – nagnite se do kraja u slušanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Povezivanje s prošlošću oživljava vaše odnose danas. Položaj planeta vas tjera da poželite saznati više o tome odakle dolazi i vaš partner. Čak i ako se u početku sukobite oko načina na koji ste naučili “raditi” ljubav, to može dovesti do dubokog i hranjivog razgovora o dinamici odnosa, koji samo može učiniti vašu vezu jačom i dugotrajnijom.

 

RIBE

Vaši odnosi danas dobivaju povratni udarac. Stvar je u tome da je vjerojatno proboj odmah iza ugla ako uspijete ne postati reaktivan ili obrambeni. Ako razgovori s ljubavnikom postanu žestoki, duboko udahnite i slušajte cijelom dušom prije nego što progovorite.