IZABERI ljubavni simbol i SAZNAJ kakva je TVOJA LJUBAVNA SUDBINA do KRAJA GODINE!

IZABERI ljubavni simbol i SAZNAJ kakva je TVOJA LJUBAVNA SUDBINA do KRAJA GODINE!

2 listopada, 2023 0 By Admin

PRVI SIMBOL:

Bez obzira koliko ste puta bili povrijeđeni i slomljena srca, nikada niste prestali vjerovati u pravu ljubav. Koliko god da vam je ljubav donijela bola i suza i dalje vjerujete da negdje postoji vaša srodna duša i da će se vaši putevi sresti. Najčešće ste imali pogrešne partnere i veze koje po ničemu nisu ispunjavale vaša očekivanja. Ili ste bili ostavljeni ili ste ostavljali.

Ako ste vi ostavljali, najčešće je to bio jedini izbor koji ste imali, jer ste na neki način bili prinuđeni na to. Čemu biti u vezi u kojoj nema poštovanja i ljubavi.

Život je prekratak da bi ga uzaludno trošili. Prekratak je da bi nekome svoje srce i ljubav davali ko to ne zaslužuje i tko to ne cijeni. Na kraju krajeva, bolje biti i sam nego sa takvom osobom. Bolje biti sam, vjerovati i nadati se da će se prava ljubav dogoditi.

Do kraja godine ima još dosta vremena, ali vama će se u tom periodu desiti ljubav. Vi ćete se zaljubiti u osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom i duhovitošću.

Neće to biti ljubav na prvi pogled. Međutim, to će biti spoj unutrašnje i vanjske ljepote i privlačnosti kojoj vi nećete moći odoljeti. Moguće čak da će to biti osoba koju poznajete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sa tom osobom moći ćete ostvariti vezu, ali nećete htjeti žuriti. Htjet ćete se uvjeriti da je toj osobi zaista stalo do vas, jer vam je dosta razočaranja i neuzvraćene ljubavi. Period do kraja godine će vam donijeti ljubav, ali obostranu. Vi ćete se ipak upustiti u tu vezu, a ta veza će vam donijeti puno lijepih i sretnih trenutaka.

DRUGI SIMBOL:

Ako ste izabrali ovaj simbol, vi ste nesretno zaljubljeni i ljubav vam nije uzvraćena. Možda je uzvraćena na neki način, ali ne onako kako biste vi željeli. Ta osoba je vama u srcu, ali ta osoba ili neće ili ne može biti sa vama iz nekih razloga. Drži vas na laganoj vatrici, malo vam da nade, pa se povuče, ali dovoljno je i to malo nade da vam da, pa da opet poletite u oblake i nadate se. Igra se sa vašim osjećajima, no vi od prevelike ljubavi to ne želite priznati sami sebi, iako to vidite i sami i svijesni ste toga.

No vi ćete do kraja godine upoznati osobu koja će biti vrijedna vaše ljubavi, a ništa manje nećete ni dobiti. Upoznat ćete osobu koja će vam pružiti ljubav kakvu zelite i kakvu zaslužujete. Dotična osoba koja vam je sad u srcu, htjet će se ponovo naći sa vama, no vi ćete to odbiti, a to će izazvati burne reakcije. Postoje te neke osobe koje misle da su nezamjenjive, a onda se iznenade kada vide da ipak jesu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆI SIMBOL:

Ljubav vama stvara veliki problem i veliko nezadovoljstvo u životu. Više vam je do sada muke zadala, nego sreće. Uvijek naletite na osobe koje vas na kraju povrijede i razočaraju. Vjerojatno nikada niste bili u vezi koja vas je baš onako potpuno zadovoljila. Niste nikada tražili previše niti nemoguće.

Htjeli ste samo bezuvjetnu ljubav, puno nježnosti i puno pažnje i da se osjećate voljeno. Zar je to previše!? To bi svaki ljubavni par trebao imati. Zapravo vas nitko nije znao voljeti onako kako ste željeli.

Uvijek je falilo “ono nešto” Vrijeme se svodi na lutanje bez cilja, kao da za vas na kugli zemaljskoj ne postoji osoba koja bi vam mogla pružiti ono najosnovnije i ono pravo značenje ljubavi.

Do kraja godine ima dosta vremena. Teško je pronaći osobu koja bi mogla ispuniti vaša očekivanja, ali tko strpljivo čeka na svoju sreću, na kraju ju i dočeka. Puno veza se ne zasniva na emocionalnoj osnovi, a vas takve veze ne zanimaju.

Vi želite samo bezuvjetnu ljubav i da vas netko voli zbog vas i zbog onoga što jeste. Međutim, toga je sve manje u svim vezama.  Tako malo tražite, a tako nedostupno djeluje.