Zvijezde će se poigrati sa sudbinom OVA 2 znaka, šokirati ih i poslati im osobu iz njihove prošlosti…

Zvijezde će se poigrati sa sudbinom OVA 2 znaka, šokirati ih i poslati im osobu iz njihove prošlosti…

1 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda će vam biti malo teže povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste bliski s njim, ali ipak iz nezrelosti pokušavate s njim pogađati osjećaje. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emotivnog dijeljenja.

 

BIK

Možda se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju lako je kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga koji je bogat u srcu i odgonetnuti što je u srcima onih koji se prave da jesu, ali nisu.

 

BLIZANCI

Dani su najpogodniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pozornost. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam biti svim srcem vraćeno. Međutim, ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani su  idealni za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na utakmicu, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večeri su posebno pogodne za romantiku, ali pokušajte radije za intimno druženje nego za veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet. One koji su slobodni šokirat će povratak bivšeg partnera, jer to je najmanje što trenutno očekuju.

 

LAV

Možete se dobro povezati sa svima na koje  naiđete. No, to ne znači da vam oni mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano nazvati to ljubavlju na prvi pogled za nekoga tko vas možda privlači! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će stvari biti u budućnosti ako nastavite s ovom osobom u životu.

 

DJEVICA

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

VAGA

Vi ste jedinstvena i posebna Božja kreacija i nitko vas nema pravo satjerati u kut. Ako tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje stavove kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometena okolinom. Ali kad dođe do teške situacije, on će znati vašu vrijednost.

 

ŠKORPIJA

Raspoloženi ste osuđivački, a vaš romantični partner također nije izuzetak. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti vlastite osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

STRIJELAC

Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete svog partnera i smjer vašeg odnosa. Možda je vaš partner zadnjih nekoliko dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali ćete početi shvaćati važnost ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dani će biti stabilni što se tiče odnosa. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme za uživanje u onome što imate. Sudjelovanje u uobičajenim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

VODOLIJA

Vi ste slobodna ptica i obveza nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje da se ne upuštate u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti cool s posesivnošću svog partnera. Oni koji su slobodni mogu se činiti smirenim i staloženim, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Također bi se mogla pojaviti u vašem životu. Ići dalje je jedini izlaz!

 

RIBE

Bit ćete jako zauzeti svojim društvenim obvezama. Zabave, okupljanja i obiteljske prilike vjerojatno će vam oduzeti većinu vremena i uživat ćete u društvenom vjetru. Lako ćete zaokupiti pažnju ljudi jer blistate na svim okupljanjima. Ovim sastancima ćete oživjeti neku staru vezu koja će vam biti od koristi.