U NAREDNA TRI DANA: Dolaze dani VELIKIH PROMJENA, NOVIH PRILIKA, ali i ISPUNJENA VELIKIH ŽELJA!

U NAREDNA TRI DANA: Dolaze dani VELIKIH PROMJENA, NOVIH PRILIKA, ali i ISPUNJENA VELIKIH ŽELJA!

1 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Možda se ističete, ali to ne oduzima vrijednost vašoj tradiciji i uvjerenjima koja su cijelo vrijeme podržavala vaš napredak. Nemate problema da stojite sami, ali ne vidite razlog zašto se ne može pronaći srednji put.

Vrijeme je da se pomirite s ograničenjima onih koji su vam bliski. Imate moć promijeniti narativ i dati im prostora da budu jednako nesavršeni i ljudski kao i svi mi.

 

BIK

U naredna tri dana: Osjećate se živima i nećete se zadovoljiti situacijama koje vam oduzimaju energiju. Ovo je dobro vrijeme za pješačenje, dugu šetnju ili za promjenu rutine i prilagođavanje stvarima koje su fizički zahtjevnije od onih koje su već neko vrijeme bile vaš svakodnevni izbor. Izbacite ono što je otrovno i nepotrebno i postavite svoje prioritete ravno, stavljajući sebe na vrh tog popisa.

Iako se neki ciljevi mogu činiti očaravajućim, oni zapravo nisu obećanje sreće za vašu budućnost. Slijedite svoju najiskreniju emociju i ne sumnjajte u osjećaj u svom srcu.

 

BLIZANCI

Proveli ste puno vremena dajući nekome ljubav za koju znate da zaslužuje, a zaboravljajući kako zaslužujete da budete voljeni. Bez obzira na prošlu traumu ili probleme koji su vas držali zaglavljenima, trebali biste promijeniti svoje načine kako biste odgovarali svojim potrebama i ovaj put se dobro brinuti o sebi.

Ne gubite vrijeme na objašnjenja i izgovore bilo koje vrste. Vi ste ono što jeste i nema razloga da opravdavate svoju autentičnu osobnost i srž vaše motivacije da idete naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo bi trebalo biti vrijeme snažnih emocija i optimizma. Ako se osjećate rastreseno i opterećeno s previše problema odjednom, možda bi bilo pametno promijeniti krajolik i okolinu te odabrati različite ljude koji će biti dio vaše svakodnevice i života.

Niste vezani okolnostima na načine koje možete zamisliti. Ispravite svoje prioritete, stavite svoje mogućnosti na papir i promatrajte kako će se stvari odvijati kada su vaše misli sabrane i vaš um oštar.

 

LAV

Zvučni efekt u “Yellow Submarine” The Beatlesa napravljen je pomoću blagajne. Imate ideje koje ne biste trebali odbaciti samo zato što su neobične. Ako vas okolina ne cijeni i ne prepoznaje, učinite što možete da sami zablistate i isprobajte ono što vas inspirira i čini da se osjećate moćno i strastveno.

Neki posao zahtijeva samoću i tihu kontemplaciju, ali postoje i stvari koje zahtijevaju da zauzmete stav i izborite se za njih ako je potrebno.

 

DJEVICA

Kada je kisik tekući, on je magnetski. Jednom kada saberete svoje misli i svoju snagu, mogli biste potpuno promijeniti vlastita svojstva, evocirajući upravo ono što ste nekada mislili da će ostati daleko od vas. O potrebama vaše duše se ne može pregovarati i vrijeme je da to prihvatite.

Borite se za ono što želite bez oklijevanja. Imali ste dovoljno vremena da razmislite o alternativama i prioritetima u svom životu. Ako vas povuče inercija, mogli biste na kraju izgubiti ono do čega vam je stalo, a ovo je vrijeme da se držite svojih pozitivnih uvjerenja i držite se onoga što zapali svjetlo u vašem srcu.

VAGA

Emocije se ne mogu popraviti i preoblikovati kako možete zamisliti, ali možete ići s tokom i osloboditi one koje su otrovne ili vas opterećuju. Ako nešto nije u redu s vašom perspektivom, Svemir će poslati svoje crvene zastavice i morate čitati signale usput.

Postoje strane vaše osobnosti koje su potpuno autentične i različite od onih koje očekuje ostatak svijeta. Neka zasjaju umjesto da ograničavate svoj napredak dok se pokušavate uklopiti.

 

ŠKORPIJA

Željeli biste pustiti kontrolu, ali to nije lako učiniti sada. Snažna želja za osobnim prostorom i slobodom izbija u svakoj mogućoj situaciji. Preuzete obveze nisu obećanje za budućnost koju pokušavate stvoriti upravo sada.

S vremenom su se neke od vaših misli i ideja uvelike promijenile, ostavljajući vas zbunjenima oko nekih vlastitih izbora. Oslobodite se prošlosti i razmislite o osobi koja ste već postali, svjesni svog potencijala i novih kreativnih iskustava koja su pred vama.

 

STRIJELAC

Čini se kao da vas prolaze neke ljubavne priče i šarene emocije, ali možda nećete vidjeti da je ovo dobar trenutak i prilika da se popnete na ljestvici i razvijete. Držite glavu visoko i promatrajte put ispred sebe kako biste mogli juriti za ciljevima koji u ovom trenutku imaju najviše smisla.

Vrijeme je možda malo pogrešno i neke situacije su nesavršene, ali to je ono što im daje šarm i održava vas u skladu sa stvarnim tijekom vaših vlastitih ljudskih emocija.

 

JARAC

Milijuni plastičnih kuglica sprječavaju isparavanje vodoopskrbe LA-a, a to štedi dovoljno pitke vode za više od 8.000 svake godine. U prošlosti ste napravili neke naizgled male promjene i one su napravile veliku razliku tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Nemojte sumnjati u svoje buduće izbore kada već imate toliko toga na što možete biti ponosni. Žaljenje zbog određenih dilema i poteza ne definira vaš stvarni uspjeh i napredak koji je postiglo vaše srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Već ste odustali od određenih nastojanja, pokušavajući se posvetiti ciljevima za koje se činilo da imaju više smisla. Ipak, niste mirni s nekom odlukom i niste sigurni trebate li zapaliti stari plamen i još jednom razmisliti o svojim izborima, dopuštajući vašoj čežnji za promjenom da još jednom preoblikuje vašu stvarnost.

Osjetljive emocije treba njegovati bez obzira na sve. Jedna mentalna dilema ne bi smjela rastrgati vaše srce dok pokušavate pronaći mir usred vlastitog unutarnjeg sukoba.

 

RIBE

Vrijeme uvijek otkopava stare i zaboravljene emocije, te obiteljske stvari kojima treba posvetiti posebnu pažnju. Iskoristite ove dane kako biste riješili određene probleme, zaplakali, oslobodili otrovne emocije i zauzeli prostor potreban za stvarni napredak u danima koji dolaze.

Ne morate sve obaviti odjednom pa birajte nježnost u svakoj situaciji. Vi ste samo čovjek i s vremena na vrijeme morate biti ometeni prošlošću.