U NAREDNA TRI DANA: Bik susreće bivšu ljubav, Raka muči prošlost, Lav otkriva tajne,  Djevica traži promjene, Vaga doživljava romantične trenutke…

U NAREDNA TRI DANA: Bik susreće bivšu ljubav, Raka muči prošlost, Lav otkriva tajne, Djevica traži promjene, Vaga doživljava romantične trenutke…

28 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN (21.03.- 20.04.) ♈

Naredna tri dana donose dublje razmišljanje o ljubavi. Možda ste nedavno počeli vezu ili se veza pomalo zahladila. Vaša voljena osoba će probuditi sumnju u vama. Ta nejasnoća neće Vam dati mira, a osjećaji ljubomore će se probuditi. Unatoč svim naporima da racionalizirate te osjećaje, ljubomora će ostati prisutna, a sumnja da Vam partner nešto taji će rasti. Nema potrebe za panikom, već otvorenom i iskrenom komunikacijom s partnerom. Razgovor će Vam pomoći da riješite dileme i dublje se povežete.

 

BIK (21.04.- 21.05.) ♉

Naredna tri dana donose iznenađenje iz prošlosti. Osoba s kojom ste nekad imali ljubavnu vezu kontaktirat će Vas ovih dana. Iako je ta priča za Vas završena, odlučit ćete se na susret iz znatiželje. Budite oprezni jer ukoliko niste potpuno raščistili svoje osjećaje prema toj osobi, susret bi mogao probuditi zaspale emocije. Vrijeme je da razmislite o budućnosti i jasno postavite svoje granice kako ne biste dopustili da prošli odnos utječe na Vašu sadašnju vezu.

 

BLIZANCI (22.05 – 21.06.) ♊

Naredna tri dana će donijeti potrebu za dubokim razmišljanjem. Osjećat ćete manjak energije i volje za bilo kakvim aktivnostima, uključujući i ljubavni život. Potrebno Vam je vrijeme za sebe, za introspekciju i opuštanje od svakodnevnih obaveza. Ukoliko ste u vezi, važno je da otvoreno komunicirate s partnerom i objasnite svoje potrebe za samoćom. Partner će to razumjeti i podržati. Riješite se stresa i napunite baterije kako biste se uskoro vratili svježi i puni energije za ljubavne avanture.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK (22.06 – 22.07.) ♋

Naredni dani će biti obilježeni dubokim razmišljanjima o osobi koja vam često dolazi na pamet. Možda ćete konačno dobiti odgovore na pitanja koja su vas dugo mučila. Ta saznanja mogu vas podići u visine od sreće ili potpuno potopiti u valovima emocija. Važno je da ostanete otvoreni za ono što otkrijete i da se suočite s istinom, bez obzira na to koliko ona može biti kompleksna. To će vam pomoći da napravite korak naprijed u svom ljubavnom životu.

 

LAV (23.07 – 22.08.) ♌

Tijekom narednih dana ćete slučajno otkriti nešto o svojoj voljenoj osobi što vam dosad nije bilo poznato. Ta saznanja će izazvati nesporazum između vas dvoje, iako se ne radi o nekim velikim tajnama ili lažima. To će izazvati svađu i nesuglasice u vašem odnosu. Važno je da ostanete smireni i otvoreni za razgovor. Dublja komunikacija pomoći će vam da razumijete jedno drugo bolje i prevladate ove izazove.

 

DJEVICA (23.08 – 22.09.) ♍

Vaši osjećaji prema partneru su čvrsti i neupitni. Ljubav između vas je obostrana i duboka. Međutim, osjećate da vaša veza stagnira i nedostaje joj uzbuđenja. Potrebne su vam promjene i novi izazovi kako biste ponovno osjetili leptiriće u želucu. Vaš partner možda nije sklon promjenama, pa će biti potrebna vaša inicijativa da zajedno osmislite nove načine za oživljavanje vašeg odnosa.

 

VAGA (23.09 – 22.10.) ♎

Pred vama je period u kojem ćete osjećati veliku sreću. Najveće zadovoljstvo ćete pronaći u ljubavi, gdje će vaš partner biti razlog vaše sreće. Iznenađujuće, to će proizaći iz jednostavne i svakodnevne situacije koja će vam pokazati koliko vas partner cijeni. Bilo da je to mali gest pažnje ili jednostavna riječ podrške, ovih dana će se sva vaša sumnja u partnerovu ljubav raspršiti.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11) ♏

Ljubavni život već neko vrijeme nije onakav kakav bi željeli. Stvari ne idu kako treba i ne osjećate se zadovoljno u vezi. Trudite se popraviti situaciju, ali nema vidljivih promjena. Možda se osjećate kao da se vrtite u krug. Važno je da duboko razmislite o svojim potrebama i očekivanjima od ljubavi. Ukoliko vaša veza ne ispunjava te potrebe, vrijeme je da razmotrite korake koje ćete poduzeti.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) ♐

U narednim danima ćete se suočiti s manjkom tolerancije i povećanom nervozom. Vaše nezadovoljstvo će biti izraženo, a skloni ste upadati u nesuglasice sa svojim partnerom. Sumnjate da vam partner nešto taji i laže. No, prije nego donesete zaključke, važno je da mirno sagledate situaciju i otvoreno razgovarate. Tek kroz konstruktivan razgovor možete pronaći rješenja za nesuglasice.

 

JARAC (22.12. – 20.01.) ♑

Osjećate se izvrsno i zračite pozitivnom energijom prema svima oko sebe. Vaša pozitivnost privlači ljude, a oni se osjećaju dobro u vašem društvu. Ne čudi se ako ovih dana privučete pažnju nekoga i osvojite njegovu naklonost. Ukoliko niste u vezi, predajte se ovim trenucima i uživajte u susretima koji dolaze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODENJAK (21.01. – 19.02.) ♒

Ova tri dana neće donijeti sreću u ljubavi. Susrest ćete svoju bivšu ljubav koja vas je ranije povrijedila. Tvoj susret će izazvati mješane osjećaje u vama. Sjećanja na bol će se probuditi, ali istovremeno, osjećat ćete nešto prema bivšoj ljubavi. Važno je da prepoznate svoje emocije i odlučite kako se nositi s njima. Možda ćete otkriti da i dalje postoji povezanost između vas.

 

RIBE (20.02. – 20.03.) ♓

Vaš ljubavni život upao je u rutinu, i ništa se bitno ne dešava u vezi. Postali ste imuni na neke situacije na koje bi prije burno reagirali. Ovi dani su savršena prilika da unesete svježinu u svoj ljubavni život. Ne čekatej da se dalje udaljite od partnera. Otvorite se za nove avanture, isplanirajte romantičan izlazak ili izrazite svoje želje i potrebe kako biste obnovili strast u vezi.