NAREDNA TRI DANA: Raku stiže vrlo bitan poziv, Ovnu i Vodoliji prilika za novac, Strijelcu i Vagi velika prilika i sreća, Blizancima nervoza, Ribi bitne informacije…

NAREDNA TRI DANA: Raku stiže vrlo bitan poziv, Ovnu i Vodoliji prilika za novac, Strijelcu i Vagi velika prilika i sreća, Blizancima nervoza, Ribi bitne informacije…

28 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana bit će zanimljiva avantura. Vaša energija i ambicija bit će na vrhuncu jer ćete se suočiti s prilikom koja vam donosi poslovne izazove. Osoba ili prilika koja će vam se pojaviti mogla bi vam otvoriti vrata dodatne zarade ili novih poslovnih mogućnosti. Ovaj financijski potencijal razveselit će vas i motivirati da se posvetite novim projektima. Presretni ste zbog ovih izglednih prilika.

 

BIK

Vaša veza već neko vrijeme prolazi kroz teške trenutke, a niste bili dovoljno predani njenom spašavanju. Sada dolazi do raskida, iako vam on možda neće teško pasti jer ste već dulje vrijeme živjeli u nesuglasicama. Raskid će vam omogućiti da krenete svatko svojim putem i ponovno pronađete mir i spokoj.

 

BLIZANCI

Naredna tri dana bit će ispunjenA stresom i nervozom jer će se pojaviti neočekivane obaveze koje će ugroziti vaše planove za vikend odmora. Iako će vas ova situacija izazvati, nedjelja će vam donijeti priliku za opuštanje i zabavu, te ćete se moći nositi s izazovima koji su vas zadesili u subotu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj vikend nosi važan poziv koji dugo očekujete. Poziv će vas usmjeriti prema poslovnoj prilici koja ima potencijal donijeti vam značajnu financijsku dobit. Ova ponuda bit će od ključne važnosti za rješavanje vaše trenutne financijske situacije i s veseljem ćete je prihvatiti.

 

LAV

Iznenađenje će obilježiti naredne dane. Iako niste dugo u vezi, vaš partner će iznenada početi razgovarati o braku i djeci. To će vas iznenaditi i možda izazvati nelagodu jer ne želite žuriti s takvim odlukama. Vaša prošla veza ostavila je ožiljke, a ovakvi brzopleti razgovori izazvat će nesigurnost.

 

DJEVICA

Naredni dani donose zasluženi odmor za vas. Nedavno ste bili preplavljeni obavezama i niste se mogli posvetiti ni sebi ni partneru. No, u danima koji dolaze, napokon ćete pronaći vrijeme za opuštanje i kvalitetno provedeno vrijeme s voljenom osobom.

 

VAGA

Vaša ljubavna sreća je na vrhuncu i ništa je neće pokvariti. Osim toga, primit ćete poziv koji donosi fantastičnu poslovnu ponudu. Ovo je trenutak kada su zvijezde odlučile nagraditi vas na svim područjima života, i to će vas razveseliti i inspirirati na novim projektima.

 

ŠKORPION

Vaš ljubavni život već neko vrijeme nije ispunjen srećom. Unatoč vašem trudu, situacija se ne mijenja, a osjećate se frustrirano. Uzimate hrabru odluku i prekidate ovu vezu jer osoba s kojom ste bili nije ispunjavala vaše potrebe i razočarala vas je.

 

STRIJELAC

Pred vama su dani koji će blistati od sreće. Sretne okolnosti i sreća u ljubavi i poslu čine vas optimističnim. Ovo razdoblje donosi financijske i emocionalne nagrade. Uživat ćete u svemu što vam dolazi i osjećat ćete se blagoslovljeno.

 

JARAC

Naredni dani bit će bez briga i problema. Sreća će vas pratiti, a vi ćete blistati od zadovoljstva. Iako ćete se suočiti s nekim sitnim nesuglasicama, one vam neće kvariti dobro raspoloženje. Pred vama su sretni dani.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODENJAK

Uskoro dolazi dan koji će vas usrećiti na mnogo načina. Konačno će vam se ostvariti dugo očekivani novčani dobitak koji će riješiti mnoge vaše probleme. Ljubavni život također donosi lijepe, zaljubljene i romantične trenutke.

 

RIBE

Petak će donijeti mnogo stresa, nervoze i loših vijesti. Dobit ćete informacije o vašem partneru koje će izazvati nesuglasice i sukobe. Budite strpljivi i sačekajte kraj tjedna kako biste izgladili odnose i razjasnili nesporazume. Isprike će biti potrebne da biste obnovili povjerenje.