NEDELJNI HOROSKOP: Nekome naredna nedelja donosi VELIKU RADOST na koju DUGO ČEKA, a nekome susret na koji dugo čeka!

NEDELJNI HOROSKOP: Nekome naredna nedelja donosi VELIKU RADOST na koju DUGO ČEKA, a nekome susret na koji dugo čeka!

27 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Možda ste prošli tjedan pogrešno krenuli, a na vama će sada ovisiti da ubrzate tempo. Krećete prema retrogradnosti, a sada ćete se htjeti uspostaviti; koji su tvoji ciljevi i kako ih planiraš ostvariti?

Iskoristite ovaj tjedan da se vratite na noge i usmjerite se. Vjerujte svojoj intuiciji i ostanite duhovni. Meditacija i kontemplacija savršeni su alati za vas. Koristite ih slobodno.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan sve se vrti oko posla i ne možete odlučiti je li to blagoslov ili prokletstvo. Možda vam se ukaže prilika za posao, i iako to zvuči kao sjajna ideja, otkrit ćete da ova prilika NIJE ono što ste željeli i da će u vama izazvati bijes.

Kao da se svemir petlja s vama. Daje ti ono što želiš, a onda otkriješ da je to polarna suprotnost svemu što ti treba u životu. Frustrirajući tjedan koji će biti izazovan i otvoriti oči.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Uglavnom, ovaj tjedan vas moli da napustite prošlost. Bilo da se ta prošlost odnosi na osobu, stav ili samo na nešto za što vjerujete da je istina, a nije. Ne možete krenuti naprijed dok sami sebi ne priznate da se morate riješiti viška negativne prtljage.

Smiješno kako to radimo sami sebi, zar ne? Držimo se dragog života za one stvari koje nas vuku.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaša lekcija tjedna će doći u obliku da sve ide kako treba, samo da biste shvatili da to neće uvijek biti ovako. Pod tim se misli da ćete ovaj tjedan povjerovati da ste neranjivi; da si nepobjediv i neprobojan na nevolje.

Iako vam ovaj tjedan može donijeti sreću, to je i poziv na buđenje da znate da su ovakvi tjedni rijetki i da ako želite da sreća i dalje ide, morate se potruditi da to učinite dogoditi.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Kad bi samo mogao dobiti drugi posao, ali…ne možeš. Zapeli ste i morate smisliti način da se nosite s ovim. Prijavili ste se za ovu konkretnu djelatnost i čini se da je sve što dobivate pogoršanje.

Ovaj tjedan stvarno pokazuje tko je u vašem timu, a tko nije, i sve je više kao da nitko nije na vašoj strani. Pokušajte se povezati s idejom da život ima više od posla i da je vaš odmor jednako važan.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tražili ste priliku da se više usredotočite na zdravlje i dom i ovaj tjedan vam donosi tu priliku. Izvrstan je tjedan za organiziranje sebe i svojih planova; To je također dobar tjedan za vas u financijskom smislu, a možda biste htjeli uzeti nešto od tog teško zarađenog novca i počastiti se nečim slatkim za dom.

Uživate u kućnim projektima i prljate ruke. Ovo je odličan tjedan za nadogradnju doma, kao i za kreativne pothvate.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Pretjerivanje bi moglo biti vaša igra ovog tjedna, a tko će vas spriječiti kada ste na putu? Ovaj tjedan je onaj u kojem si date dopuštenje da budete loši koliko želite. Je li to dobra stvar?

Pa, vjerojatno ne, ali ovdje je ključno da se zbog toga ne pretučete. To je kao puštanje krvi. Morate izbaciti određene stvari iz svog sustava ako želite ići naprijed, nesputano, i samo vi znate što će vas zadovoljiti.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan vam omogućuje da budete vi, a to znači da ćete, da tako kažem, biti kreativni. Budući da nas tranziti ovog tjedna guraju prema kreativnim projektima doma, vjerojatno ćete se baciti na neki projekt dizajna interijera ili preuređenje stare ideje.

Pustite svoje kreativne sokove da teče sada prije nego što se retrogradno uvuče i uspori sve vaše napore.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

S vremena na vrijeme nađete se da sve ispitujete. U posljednje vrijeme ste pod pritiskom i to vas je natjeralo da napravite korak unatrag i preispitate svoj život. Jeste li na pravom putu? Jeste li s pravom osobom?

Iako vam se čini da je posao uvijek stalan i prikladan za vas, tijekom tjedna ćete si postaviti neka vrlo važna pitanja, a vaši odgovori možda neće biti baš ugodni. To je tjedan samospoznaje i poticaja da budemo bolji.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Prije vikenda  vas očekuje velika sreća. Prvi put nakon dugo vremena činit će se kao da vas svi podržavaju.

Ono što odlučite učiniti u smislu svog ljubavnog života naići će na odobravanje vašeg partnera. Isto će se dogoditi i na poslu. Svi su na vašoj strani i spremni vam pomoći. To je tjedan za njegovanje i osjećaj zahvalnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Srećom, vi ste moćnik i kada ste suočeni s uzrujanjima i iritacijama, jednostavno prolazite tako da možete učiniti što je potrebno.

Predviđate smutnje suradnika dok nastavljate s nečim za što već znate da nije ono što svi drugi žele, ali radite za dobro svih i vidite kako će vaš sadašnji rad utjecati na budućnost.

Na dobrom ste putu i dobro je da ste tako sigurni u sebe. Držite se toga. Sve ćeš im pokazati.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Željet ćete isplanirati svoj tjedan tako da uspjeh bude vaš do sljedećeg tjedna. I dok se to ne čini previše ‘u ovom trenutku’, to je ono što je potrebno kako bi se zajamčio vaš budući uspjeh. Ovaj tjedan morate se pozabaviti udarcima kako biste sami sebi pokazali s čime se možete nositi u poslu.

Pokušajte izbjeći prekomjernu potrošnju i provjerite možete li se povući na neprijateljski izraz sebe. Neka bude hladno i lagano ovaj tjedan, i moći ćete podnijeti sve što vam se nađe na putu.