LJUBAV u OKTOBRU: Zbog planetarnih tranzita bit će ovo buran mjesec za ljubav! Ovo je vaša LJUBAVNA SUDBINA za narednih 30 dana!

LJUBAV u OKTOBRU: Zbog planetarnih tranzita bit će ovo buran mjesec za ljubav! Ovo je vaša LJUBAVNA SUDBINA za narednih 30 dana!

27 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan (20. ožujka – 19. travnja)

Ljubav u oktobru: Planetarni tranziti će unijeti energiju strastvene želje u vaše romantične veze. To vas također može motivirati i potaknuti na preuzimanje rizika kada je u pitanju ostvarenje vaših životnih snova i težnji.

Ovaj vam vremenski okvir može donijeti malo jasnoće i razumijevanja kada je u pitanju ono što vam je potrebno u vezi i zbog čega se osjećate voljeno i cijenjeno. Možda ćete osjetiti želju za poduzimanjem novih vrijednosti i razumijevanja koje imate kada je ljubav u pitanju i kako svoje snove pretvoriti u stvarnost.

 

 

Bik (19. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete se osjećati jako energičnima da poduzmete akcije u pogledu prilika koje će vam omogućiti rast u ovom području vašeg života. To će vas natjerati da budete strpljivi kada je u pitanju preuzimanje odgovornosti kako biste bili sigurni da slijedite prave prilike.

Ovaj mjesec vam to može donijeti puno optimizma kada su u pitanju vaša prijateljstva, romantične veze i snovi za vaš život.

Možda ćete otkriti da osjećate iznenadnu želju da uđete unutra i povučete svoju energiju natrag u sebe kako biste mogli odvojiti neko vrijeme da stvarno uđete duboko i razmislite o tome što uistinu želite. To može nakratko staviti određene prilike na pauzu kako bi vam omogućilo da shvatite jeste li na pravom putu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Možda ćete otkriti da je vaš glavni fokus veći dio ovog mjeseca na vašoj karijeri i rastu kao pojedinca. Ovo vam daje priliku da ostvarite svoje snove kada je u pitanju vaša karijera i općeniti put u karijeri.

Može se promijeniti način na koji vidite stvari u svom životu zajedno s vašim vrijednostima kada su te stvari u pitanju.

To može imati dubok utjecaj na način na koji gledate na odnose, svoje vrijednosti i način interakcije u tim odnosima. Možda ćete se osjećati sigurnije kada znate što želite, što će vam dati energiju da krenete naprijed.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Planetarni tranziti vas pozivaju na unutarnju transformaciju kako biste mogli napraviti potrebne promjene u svom životu. Možda ćete otkriti da se vaše potrebe i pogledi na ljubav i romansu mijenjaju.

Ovo može biti vrijeme neizvjesnosti kada je u pitanju ljubav. Jer dok se vaš unutarnji svijet mijenja to može utjecati na vaše potrebe u fizičkom svijetu. Stoga ćete možda morati pričekati da se ova transformacija završi prije nego što se budete osjećali spremniji za kretanje naprijed. Jer do tada jednostavno ne znate što želite.

Položaj planeta će vam donijeti suosjećajno razumijevanje i perspektivu situacija u vašem životu što vam omogućuje da potencijalno popravite i izliječite određene odnose ako tako odlučite.

 

 

Lav (22. srpnja – 22. kolovoza)

Možda ćete u ovom trenutku osjetiti želju za strastvenim bavljenjem romantikom ili joj se otvoriti. To može stvoriti ograničenja kada je u pitanju koliko brzo možete ići naprijed u ovom području svog života.

Ovo bi moglo biti vrijeme velikih promjena za vas. Dakle, to je zapravo dobra stvar jer s promjenama kroz koje ćete prolaziti možete otkriti da ćete se predomisliti kada ova transformacija bude potpuna.

Možda ćete imati čvršću ideju o tome što uistinu želite i to će vam omogućiti da krenete naprijed.

 

 

Djevica (22. kolovoza – 22. rujna)

Možda ćete se početi osjećati optimističnije kada je riječ o ljubavi i povezivanju s drugima općenito. Planetarna energija vam može donijeti novu romansu ili više strasti u vašim trenutnim partnerstvima ili samo osjećaj otvorenosti i nade u vašem srcu.

Ovaj mjesec može unijeti energizirajuću vibraciju u vaše rutine, posao i opće obveze u životu. To vam također može donijeti neke nove veze u karijeri i prilike.

Može biti sporiji proces kada je u pitanju potpuno osiguranje prilika i u biti dobivanje zelenog svjetla za kretanje naprijed.

Vaga (22. rujna – 23. listopada)

Možda ćete osjetiti želju za spojem, flertovanjem i općenito više zabave u svom životu kada su u pitanju romantične veze.

To bi moglo zahtijevati od vas da zaista budete oprezni i spori u načinu na koji tražite ljubav u ovom trenutku. Polozaj planeta će vas pozvati da se odgovorno bavite ljubavlju i da razmislite o svakoj akciji koju poduzmete.

To može biti frustrirajuće ako želite da se stvari odvijaju brže. Ali može biti i nešto pozitivno jer vam omogućuje vrijeme da zaista vidite svoje romantične interese u istinitom i iskrenom svjetlu.

Položaj planeta vam može donijeti radost i optimističan pogled na ovo područje vašeg života. To vam može donijeti nove prilike za posao, pa čak i uzbudljiva nova promjena načina života na bolje.

 

 

Škorpion (23. listopada – 22. studenog)

Ovaj mjesec vam može donijeti novu romansu ili povećanu ljubav u vašoj trenutnoj romansi.

Energija može biti izvrsna za izgradnju jače emocionalne veze s partnerom i unošenje više intimnosti u vašu vezu. Ova energija vam također može donijeti puno kreativne i duhovne inspiracije koja može donijeti više radosti i zadovoljstva vašem životu općenito.

Ovaj mjesec vas može učiniti motiviranim da se u ovom trenutku usredotočite na svoj dom i stabilnost.

Možda osjećate potrebu da njegujete svoj život u kući i odnose s ljudima u svojoj obitelji. To zapravo može biti dobro za postavljanje granica i poštovanje stvari. Uz sve ovo rečeno, ovo može značiti da je ovo dobro vrijeme za ozdravljenje i ponovno povezivanje s ljudima te za pokretanje nove romanse.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Možda ćete se osjećati strastveno i izražavati sebe u svojim odnosima s drugima. Planetarni tranziti će tražiti od vas da se izrazite na častan način, što će biti dobro za izgradnju poštovanja unutar vaših veza.

Ovaj mjesec može unijeti atmosferu ljubavi i njegovanja u vaš život u kući. Energija je izvrsna za izgradnju još dubljih veza s vašim voljenima i stvaranje snažnijih veza. Možda ćete primijetiti više kretanja naprijed i jasnoće kada je ljubav u pitanju.

 

 

Jarac (21. prosinca – 20. siječnja)

Ovaj mjesec će skinuti dio fokusa sa sebe kako biste ga sada mogli usmjeriti na svoj materijalni svijet i nove vrijednosti koje ste možda razvili.

Ovaj mjesec će vam donijeti ozračje ponovnog otvaranja stvaranju veza s drugima kroz suosjećajnu komunikaciju koja oprašta i s ljubavlju.

Možda ćete se osjećati sposobnijim oprostiti i zaboraviti određene stvari, a ne zamarati se sitnicama u ovom trenutku što će vam omogućiti da izliječite određene veze ako tako odlučite i budete otvoreni za neobavezne spojeve i interakcije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Možda ćete se osjećati motiviranim da preuzmete kontrolu nad svojim životom, ali na umjeren i postojan način. To može utjecati na sva područja vašeg života, uključujući vaše odnose, tako da može biti dobro vrijeme za stvaranje novih poslovnih partnerstava, prijateljstava i romantičnih veza te za ponovno opredjeljenje za trenutna partnerstva.

Ovaj mjesec može biti sjajna energija za povećanje vašeg prihoda, pronalaženje novih i uzbudljivih načina za ostvarivanje prihoda i općenito za kupnje koje vam donose osjećaj radosti i ispunjenja.

Uz sve ovo što je rečeno, to može značiti da romantika u ovom trenutku nije veliki prioritet, jer ste možda jednostavno više usredotočeni na traženje osobnih i profesionalnih prilika.

 

 

Ribe (18. veljače – 20. ožujka)

Ovaj mjesec vas može učiniti vrlo velikodušnim, suosjećajnim i otvorenim prema drugima, što može biti izvrsno za stvaranje novih veza i/ili iscjeljivanje trenutnih ili prošlih veza. Možete izbaciti zakopane misli i emocije na površinu.

To može biti intenzivna energija kada je u pitanju vaš unutarnji svijet i mentalno stanje, jer može stvoriti želju za djelovanjem ili za povratkom kontrole, iako će vas tranziti prisiliti da ostanete strpljivi i dobro razmislite.

Ovo može biti vrijeme unutarnjeg iscjeljivanja i transformacije koje vam može omogućiti da zacijelite stare rane ako dopustite da se proces odvija i ne odupirete se promjenama koje će donijeti. Zbog ove romantike možda vam neće biti na prvom mjestu. Sretno!