DNEVNI HOROSKOP za 28. Septembar: Jedan znak će dobiti vijesti koje će mu uljepšati i promijeniti život…

DNEVNI HOROSKOP za 28. Septembar: Jedan znak će dobiti vijesti koje će mu uljepšati i promijeniti život…

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste mogli biti zatrpani informacijama, jer primate više telefonskih poziva i e-poruka nego što možete odgovoriti. Budite jasni o svojim prioritetima i držite ih se. Inače ćete vjerojatno provesti dan udarajući se po terenu poput teniske loptice. Duboko udahnite tijekom dana i potrudite se zadržati svoj temperament.

 

BIK

Dnevni horoskop: Danas biste mogli otkriti talent za ulaganja, nekretnine ili neki drugi oblik upravljanja novcem za koji niste mislili da ga imate. Prilika za ulaganje ili unovčenje može vam omogućiti da napravite korake prema povećanju vašeg novca. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za kupnju ili prodaju bilo koje vrste nekretnine. Također biste mogli pročitati nešto o budućim mogućnostima ulaganja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Možda bi jutros htjeli srediti kuću. Mogli bi navratiti neki neočekivani posjetitelji. Bez upozorenja, mogli biste poslužiti ručak ili večeru grupi od deset! Nemojte paničariti. Take-out stvoren je upravo za takvu priliku. Izvucite posteljinu sa stražnje strane ormara, nazovite nekoliko puta u svoju omiljenu pekaru ili restoran i voilà! Jelo je posluženo.

 

RAK

Vaš um je danas poput spužve, željan upijanja svih vrsta informacija. Vodite računa da informacije koje upijate budu točne. Velika je vjerojatnost da su fascinantne vijesti koje čujete uglavnom mješavina fantazije i fikcije. Idite do izvora i saznajte činjenice prije nego što djelujete na temelju ovih informacija. Ako je potrebno, istražite sami na internetu ili u knjižnici.

 

LAV

Možda ćete se danas probuditi osjećajući se malo mrzovoljnim i neraspoloženim. Ne možete težiti ničemu napornijem od provođenja dana bez ikakvih ometanja osim dobre knjige. Međutim, do sredine dana toplo pismo ili telefonski poziv s puno ljubavi vjerojatno će vas izbaciti iz vašeg povučenog raspoloženja. Večer biste mogli provesti šetajući svojom zajednicom, posjećujući trgovine ili restorane. Uživati!

 

DJEVICA

Prijatelji ili kolege s posla mogli bi vas uvesti u polje studija koje vas zanima. Spremni ste za nešto novo u svom životu, a serija predavanja koja vam je predložena mogla bi se pokazati kao poticaj koji vam je potreban. Vaši kreativni sokovi teku i htjet ćete ih dobro iskoristiti. Pisanje, slikanje i fotografija dobar su izbor za danas.

VAGA

Ako niste oprezni, postoji velika mogućnost da ćete danas pretjerati. Vaše frustracije u karijeri mogu se očitovati u obliku prejedanja, prekomjernog pijenja ili nepromišljenog trošenja. Ovo su samo simptomi koji prikrivaju pravi problem. Ako možete odvojiti malo vremena za meditaciju, smirit ćete svoje živce i otkriti korijen svoje frustracije. Nakon što imate činjenice, bit će lakše osmisliti učinkovito rješenje.

 

ŠKORPIJA

Neka prilično teška pretraga duše mogla bi otkriti da je došlo vrijeme da iskoristite talent koji ste možda oduvijek imali, ali nikada niste razvili. To ne može uključivati ​​ništa više od malo prakse ili se možete odlučiti za formalnu obuku u toj vještini. Ovo je pozitivan znak, ali vaša bi odlučnost mogla pokolebati sljedećih nekoliko dana. Ne oklijevajte – ostanite s tim!

 

STRIJELAC

Putovanja su danas na čekanju. To bi moglo biti brzo putovanje s prijateljem. Vjerojatnije će to biti niz kratkih putovanja bliže kući. Mogli biste posjetiti prijatelje ili iskoristiti prednosti rasprodaje i obaviti kupovinu. Vaš aktivni um će pokupiti sve vrste ideja za poboljšanje vašeg doma. Nakon što su poslovi gotovi, idite kući i pogledajte svoj prostor novim pogledom. Mnogo toga možete učiniti da ga poboljšate.

 

JARAC

Prestrog si prema sebi. Ako stvari nisu išle točno onako kako ste planirali tijekom posljednjih nekoliko dana, nema smisla zamjerati se zbog toga. Dokle god ste radili najbolje što ste mogli, u čemu je problem? Vjerojatno ste doživjeli kašnjenje, a ne otkazivanje. Svi znakovi ukazuju na to da će se vaši ciljevi ostvariti iako bi to moglo potrajati dulje nego što ste očekivali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Izgledaš dobro i tvoje društvene vještine su na vrhuncu. Stoga bi društvena događanja i grupne aktivnosti kojima biste mogli prisustvovati danas mogli biti najzadovoljniji i najkorisniji koje poznajete nakon dugo vremena. Ljudi koje upoznajete trebali bi biti impresionirani vama, a mogli biste steći mnogo novih prijatelja. Ako sada niste romantično povezani, mogla bi vam doći nova ljubav.

 

RIBE

Vjerojatno ćete danas dobiti vijesti koje će vam uljepšati pogled na budućnost,. Može biti da vas šef nazove kod kuće i nagovijesti promaknuće na čekanju, ili bi vaš partner mogao dobiti povišicu ili neobično veliki bonus. Kakve god bile vijesti, znajte da će vaša financijska slika početi izgledati dramatično bolje nego što je bila. Počnite planirati kako ćete poboljšati svoj životni stil. Odmor je možda na redu.