U PRVIM DANIMA OKTOBRA: Jedan znak će moći ispraviti grešku iz prošlosti, dok OVOM znaku dolazi bogatstvo i ljubav…

U PRVIM DANIMA OKTOBRA: Jedan znak će moći ispraviti grešku iz prošlosti, dok OVOM znaku dolazi bogatstvo i ljubav…

26 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Odlučni ste igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkta i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

 

BIK

U ovom trenutku u vašem životu bit će neobjašnjivih događaja. Nježni osjećaji lako teku iz vas prema svima koje sretnete, posebno prema osobama suprotnog spola koje ćete jako impresionirati. Postat ćete svjesni posla koji trebate obaviti kako biste se slagali s ljudima i na radnom mjestu i kod kuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana bit ćete puni pozitivne energije. Međutim, iako možda mislite dobro, vaši neželjeni savjeti neće svugdje biti dobrodošli. Trebali biste se prepustiti svom porivu da se razmazite i na kraju biste mogli potrošiti znatnu svotu za vlastito zadovoljstvo. Međutim, bolje je provjeriti svoje impulse što se drugih ljudi tiče jer bi se vaše dobre namjere mogle pogrešno protumačiti.

 

 

RAK

Vjerojatno ćete naići na veliku ideju i ne smijete je odmah odbaciti jer se čini previše nevjerojatnom. Ovo su dani za razmišljanje krupno i za dostizanje visine. Trebali biste dobro proučiti prepreke vašem planu i uskoro ćete otkriti da će vam sama prepreka sugerirati kako je se možete riješiti.

 

 

LAV

Ovih dana ste skloni biti otvoreno samokritični. Većina vaših briga je neutemeljena i vi to znate. Ipak, ne možete ne brinuti. Jedini način da se nosite s tim je da svoje strahove prenesete nekome tko vam je blizak i koji će vam pružiti podršku. Potrebno vam je drugo mišljenje o ozbiljnosti problema prije nego što se odvratite.

 

 

DJEVICA

Može doći do iznenadne buke emocija u nekom vama bliskom. A razlog biste mogli biti vi! Imate sklonost brzom donošenju zaključaka! Okriviti  osobu da je nevjerna, a da niste dobro ispitali stvar! Stoga bi vam bilo bolje usaditi strpljenje da sjedite i gledate kako se stvari otkrivaju u pravo vrijeme.ᅠᅠ

VAGA

Položaji planeta ukazuju na to da se na vašem putu sada mogu pojaviti neočekivane prepreke. Posljednjih nekoliko dana doživljavate glatku plovidbu i ništa ne ukazuje na drugačije. Ali ovih dana će biti problema i poremećaja koji mogu utjecati na vašu produktivnost i raspoloženje. Nepredviđene komplikacije mogu dovesti do odugovlačenja vašeg projekta.

 

 

ŠKORPIJA

Dani će vam vjerojatno biti vrlo naporni. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili ćete možda planirati izlazak. Ovo može biti i vrijeme kada počinjete s velikim radovima na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se preselite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

 

STRIJELAC

Određeni ključni planeti nižu se na takav način da će vam se pružiti rijetka prilika da se izliječite i popravite. Moći ćete priznati neku nepravdu koju ste učinili u prošlosti i moći ćete se iskupiti. Pritom ćete moći skinuti veliki teret sa svoje duše.

 

 

JARAC

Ovo su sjajni dani za avanturu. Sreća se osmjehuje vašem bogatstvu i što god učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana pratit će vas promijenjivo raspoloženje. Vi ste bolji slušatelj, iako ste uvijek bili dobar govornik. To će svima dati do znanja da više niste toliko egocentrični i da ste spremni raditi za dobro drugih. Dama od oko 40 godina bit će vam velika podrška.

 

 

RIBE

Planetarna poravnanja omogućuju vam razdoblje mirnog razmišljanja. Možda ste u prošlosti prilično oštro reagirali na određene situacije, ali sada ćete biti u daleko podložnijem raspoloženju. Sazrelo je vrijeme za proširenje maslinove grančice. Dajte sebi kao i onima oko sebe drugu priliku i bit ćete u daleko sretnijoj poziciji.