LJUBAV NA PRVI POGLED! – OVA 2 znaka će se zaljubiti, a ljubav će im biti uzvraćena…

LJUBAV NA PRVI POGLED! – OVA 2 znaka će se zaljubiti, a ljubav će im biti uzvraćena…

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Sadašnje planetarno poravnanje može dovesti nekoga tko misli da vas razumije dahćući pred vašim vratima, nadajući se nekakvom znaku. Iako to ima osnovu za vrlo dobro prijateljstvo, on trenutno mašta o vama, a mogli bi biti daleko od toga. Stoga ćete ga morati smiriti i nježno ih pustiti u svoje srce – ako to stvarno želite. Inače budi vrlo čvrst.

 

BIK

Usklađenost koja je u igri daje vam poticaj da se družite s drugima – još više ako tražite nekoga posebnog s kim biste podijelili svoj život. Otkrit ćete da su ljudi koje upoznate na neki način drugačiji i da vam mogu pružiti inspiraciju i mnogo hrane za razmišljanje. Jedna osoba će vas vjerojatno natjerati da duboko razmislite – posebno o tome da je ponovno vidite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Usklađenost u igri donosi dašak strasti u vaš život. Ako nekoga tek upoznajete, onda iskoristite priliku da saznate još više o tome kako kuca. Provedite neko vrijeme s njim. Također ćete biti vrlo svjesni da ne želite izgledati previše željni ili previše nasrtljivi, iako vam je srce u plamenu. Osjetite toplinu, ali ostanite hladni!

 

RAK

Osjećaji rastu, s sadašnjim planetarnim poravnanjem. Međutim, iako i vi i vaš potencijalni partner znate rezultat, još se ne poznajete dovoljno dobro da biste rekli istinu o tome što se čini da se razvija između vas. Iskoristite ovu priliku da se bolje upoznate izlazeći i radeći nešto zabavno. Sve će se postupno početi razvijati od ove točke nadalje.

 

LAV

Morate usvojiti lagani dodir kada ste na spoju. Položaj nebeskih tijela znači da umjesto da koristite svoju uobičajenu metodu nadjačavanja svoje žrtve intenzivnim i prodornim pogledom, možda biste je najprije željeli uključiti u razgovor. Zapravo bi se to moglo pokazati toliko zanimljivim da se zaljubi u vas samo na temelju vašeg uma. I obrnuto, naravno.

 

DJEVICA

Ako se čini da netko igra teško dobiti, a vi ganjate, onda morate znati da je to samo fasada. Poravnanje u igri otkriva da jednostavno ne može dopustiti da ga prebrzo “uhvatite”, jer to ne bi bilo dobro za njegov imidž. Dakle, sada kada razumijete njegov problem, imate više šanse da pronađete rješenje.

 

VAGA

Položaj nebeskih tijela potiče vas da izađete i učinite nešto u sportskom ili avanturističkom okruženju, jer u takvim uvjetima možete naletjeti na nekoga stvarno izvanrednog. Sigurno ga nećete upoznati ako ostanete kod kuće. Drugo moguće mjesto susreta moglo bi biti okupljanje ili događaj povezan s filozofskim ili duhovnim idealima. Budite spremni da budete zapanjeni, zadivljeni i zadivljeni.

 

ŠKORPIJA

Položaj nebeskih tijela ublažava napetost u vašoj trenutnoj vezi i može vas oboje potaknuti da neko vrijeme provedete odvojeno radeći stvari koje hrane vaše pojedinačne duše. Ovo nije pogreška; zapravo, to je vjerojatno nešto što bi trebalo redovito rezervirati u svom kalendaru. To će uvelike poboljšati stvari među vama, a također će ojačati vaše osjećaje jedno prema drugome.

 

STRIJELAC

Sadašnje planetarno poravnanje ukazuje da, ako ste tražili nekoga posebnog, tu osobu možete sresti na nekom umjetničkom skupu ili možda na izložbi. Vaš odabranik može otkriti da međusobno privlačite jedno drugo iz raznih razloga, a točnije zato što se osjećate opušteno u društvu drugih. Međusobna komunikacija vam je laka i ugodna.

 

JARAC

Imate briljantnu priliku da promijenite način na koji se odnosite prema nekome. Sadašnje planetarno poravnanje ukazuje da ako ste bili prijatelji, mogli biste otkriti da imate dublje osjećaje koje ste oboje stidljivi priznati. Iako će vam u početku možda biti teško razgovarati o tome, na kraju će vam biti drago što ste mogli biti iskreni jedno prema drugome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete biti duboko privučeni nečijim jedinstvenim i vrlo originalnim načinom percipiranja svijeta. Nebeska energija sa sobom donosi priliku da saznate koliko je njihov intelektualni proces zapravo nevjerojatan, kao i koliko ste očarani njime. Iako se s njima možda još niste zbližili, proces je definitivno započeo, a sigurno će se nastaviti.

 

RIBE

Ovo je dobro vrijeme za prvi spoj s nekim srdačnim i divnim. Kretanje planeta sa sobom donosi priliku za potpuno romantičnu večer pod zvijezdama, uz more ili bilo gdje gdje vas preplavi misterij i magija života. Otkrit ćete da ste oboje sposobni podijeliti svoje osjećaje i povezati se na mnogo različitih razina.